Dodaj do ulubionych

Chcę przekłuć sobie uszy!

22.05.07, 16:12
Znacie może sprawdzony gabinet, gdzie można sobie przekłuć uszy, za mniej niż 60 zł? Bo ja jeden znalazłam, ale moze gdzieś jest taniej? Ostatnio stwierdziłam, ze chciałabym miec kolczyki i właśnie nie wiem gdzie pójść...
Obserwuj wątek
    • farelkaa Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 22.05.07, 16:26
      koleżanka z Warszawy?
      • widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 22.05.07, 17:12
        Owszem :) Jak się domyśliłaś? (pewnie po cenie...)
        • panistrusia Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 10:21
          Po tym, że warszawianie nigdy nie piszą z jakiego są miasta/w jakim mieście
          czegoś szukają...
    • widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 22.05.07, 21:54
      Zapomniałam jeszcze napisac, że jestem z Warszawy... Proszę Was, pomóżcie mi, bo nawet szukałam w Internecie, ale jedyne, co znalazłam, to jakiś zakład strasznie daleko...
    • vobi Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 08:42
      Nie jestem z Warszawy, tylko z niewielkiego miasta, ale "u nas na wsi" uszy
      mozna przekluc w kazdym zakladzie kosmetycznym. Przypuszczam, ze w Warszawie
      jest podobnie.
    • fionka78 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 11:32
      przekluwalam uszy corce w poniedzialek u kosmetyczki na targowku za 40 zl w tej
      cenie juz sa kolczyki
    • widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 19:39
      dziekuję :) Naprawdę Warszawiacy nie piszą skad są? Hehe, w sumie fakt, ja też nie napisałam... Eh, wiadomo, łachmyty ze stolicy. :)
      • panistrusia Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 20:05
        Jeśli ktoś nie napisał skąd jest, to na 99 procent chodzi o stolicę:) Serio, serio!
        • asiawoodstock Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 20:12
          Mieszkam na prowincji i za przekłucie usz w salonie kosmetycznym zapłaciłam 24
          złote. Wszystko było okej.
    • mikams75 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 20:20
      zadzwon do kilku zakladow kosmetycznych i popytaj o ceny. Sadze ze w kazdym
      zakladzie sa w stanie wykonac to higienicznie a pozniej tez duzo zalezy od
      ciebie i o to jak bedziesz dbala o swiezo przeklute uszy.

Na poczatek moge Ci polecic ten zaklad:
      www.jscentrum.pl
      Wprawdzie nie wiem czy przekluwaja uszy i nie moge znalezc cennika w domu, ale
      wykonywalam tam inne zabiegi i bylam bardzo zadowolona i cena tez byla ok.
      Mozesz zadzwonic i sie zapytac.

• widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 15:22
        Dziekuję bardzo, zaraz tam zadzwonię, a jak nie tam, to przecie zjest jeszcze kilka innych salonów kosmetycznych.
    • honda1998 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 17:05
      W CH Arkadia w salonie "Denique" na parterze

pozdrawiam,
      • widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 19:21
        dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) umówiłam się w jednym gabinecie na jutro i mam nadzieję, że nie będę miała żadnych problemów z przekłutymi uszami... Bo tyle się nasłuchałam, jak się paprzą i w ogóle..
        • mikams75 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 19:26
          to duzo zalezy od ciebie, bo zakladam, ze w zakladzie kosmetycznym maja
          jednorazowe igly i przestrzegaja higieny. Ja nie mialam problemow, a kolejne
          dziury robila mi kolezanka w domu i tez bylo wszystko ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka