widelec-a 22.05.07, 16:12 Znacie może sprawdzony gabinet, gdzie można sobie przekłuć uszy, za mniej niż 60 zł? Bo ja jeden znalazłam, ale moze gdzieś jest taniej? Ostatnio stwierdziłam, ze chciałabym miec kolczyki i właśnie nie wiem gdzie pójść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 22.05.07, 17:12 Owszem :) Jak się domyśliłaś? (pewnie po cenie...) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 10:21 Po tym, że warszawianie nigdy nie piszą z jakiego są miasta/w jakim mieście czegoś szukają... Odpowiedz Link Zgłoś
widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 22.05.07, 21:54 Zapomniałam jeszcze napisac, że jestem z Warszawy... Proszę Was, pomóżcie mi, bo nawet szukałam w Internecie, ale jedyne, co znalazłam, to jakiś zakład strasznie daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 08:42 Nie jestem z Warszawy, tylko z niewielkiego miasta, ale "u nas na wsi" uszy mozna przekluc w kazdym zakladzie kosmetycznym. Przypuszczam, ze w Warszawie jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fionka78 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 11:32 przekluwalam uszy corce w poniedzialek u kosmetyczki na targowku za 40 zl w tej cenie juz sa kolczyki Odpowiedz Link Zgłoś
widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 19:39 dziekuję :) Naprawdę Warszawiacy nie piszą skad są? Hehe, w sumie fakt, ja też nie napisałam... Eh, wiadomo, łachmyty ze stolicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 20:05 Jeśli ktoś nie napisał skąd jest, to na 99 procent chodzi o stolicę:) Serio, serio! Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 20:12 Mieszkam na prowincji i za przekłucie usz w salonie kosmetycznym zapłaciłam 24 złote. Wszystko było okej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 23.05.07, 20:20 zadzwon do kilku zakladow kosmetycznych i popytaj o ceny. Sadze ze w kazdym zakladzie sa w stanie wykonac to higienicznie a pozniej tez duzo zalezy od ciebie i o to jak bedziesz dbala o swiezo przeklute uszy. Na poczatek moge Ci polecic ten zaklad: www.jscentrum.pl Wprawdzie nie wiem czy przekluwaja uszy i nie moge znalezc cennika w domu, ale wykonywalam tam inne zabiegi i bylam bardzo zadowolona i cena tez byla ok. Mozesz zadzwonic i sie zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 15:22 Dziekuję bardzo, zaraz tam zadzwonię, a jak nie tam, to przecie zjest jeszcze kilka innych salonów kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 17:05 W CH Arkadia w salonie "Denique" na parterze pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
widelec-a Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 19:21 dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) umówiłam się w jednym gabinecie na jutro i mam nadzieję, że nie będę miała żadnych problemów z przekłutymi uszami... Bo tyle się nasłuchałam, jak się paprzą i w ogóle.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Chcę przekłuć sobie uszy! 24.05.07, 19:26 to duzo zalezy od ciebie, bo zakladam, ze w zakladzie kosmetycznym maja jednorazowe igly i przestrzegaja higieny. Ja nie mialam problemow, a kolejne dziury robila mi kolezanka w domu i tez bylo wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś