princessofbabylon 23.05.07, 12:39 mam pytanie do dziewczyn które stosowały Glyco A. jakich kremów używałyście? jaies z wysokim filtrem trzeba no bo to kwas w koncu, ale jakie konkretnie? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: jaki krem?? 23.05.07, 13:15 Mogę polecić krem, a właściwie aqua lait firmy LRP - Anthelios XL +50. Lekko chłodzi, nie zostawia białej maski na twarzy. Pojemnośc 100ml, cena ok 50zł. Do stosowania na ciało i twarz Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jaki krem?? 23.05.07, 13:52 Avene, Bioderma, La Roche Posay, SVR, Vichy, Iwostin Solecrin - SPF 50+. Odpowiedz Link Zgłoś
somewhere_tonight Re: jaki krem?? 23.05.07, 14:17 tylko Avene SPF 50 + - tylko na ną mogę nakładać dowolne pudry i podkłady bez obawy o destabilizowanie filtrów :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jaki krem?? 23.05.07, 14:55 dla mnie filtry Avene są tak tłuste i lepiące, że i tak nie mogę na nie używać zwykłych pudrów, tylko skrobię lub puder jedwabny Hauschki, które filtrów nie destabilizują ;) a jak z kolei filtr jest lekki i łatwy do zmatowienia (np. filtry Biodermy), to zawiera Parsol i znów jestem ograniczona do skrobi... Odpowiedz Link Zgłoś