elve 11.06.03, 19:20 dziewczyny, czy któraś z Was go używała? Co myślicie o tym zapachu? Bo ja się chyba zakochałam, i ciekawam, jak się zachowuje przy dłuższym stosowaniu: nie nnudzi się? pozzdrawiam i dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nana Re: Birmane van Cleef and Arpels IP: *.acn.pl 11.06.03, 19:57 Niestety nie moge nic o nim napisac,bo go nie znam.Za to zakochalam sie w innym zapachu van Cleef and Arpels - Murmure.Widac cos maja w sobie te zapachy skoro wzbudzaja tak gorace uczucia ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Birmane van Cleef and Arpels IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 11.06.03, 20:20 niestety - nie nudzi się - a "niestety" dlatego, że jest tak potwornie drogi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Birmane van Cleef and Arpels IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 20:53 dla mnie on jest taki "bez wyrazu", po nazwie spodziewałam się czegos bardziej orientalnego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agassi Re: Birmane van Cleef and Arpels IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 21:28 Dostałam kiedyś od "teściowej" balsam do ciała, zapach był niesamowity, i utrzymywał się naprawdę długo. Niestety, nigdzie nie widziałam tych perfum, nawet nie wiem, ile kosztują. A zapach jest naprawdę urzekający, strasznie żałuję, że już mi się skończył ten balsam. Może podpowiecie, gdzie w Warszawie można to kupić? Czy ten Murmur też jest taki... zmysłowy? Przyznaję, że na początku nie doceniałam zapachu, był dla mnie za ciężki, ponieważ "od zawsze" używałam świeżej Eau de Eden Cacharela, ale teraz chętnie bym na wieczory zakładała Birmane... Odpowiedz Link Zgłoś
lilyanna Re: Birmane van Cleef and Arpels 11.06.03, 22:27 mam próbkę mi się nie podoba, przypomina mi Dune, Magnetic Sabatini i trochę Red Hugo, jest nietrwały, taki płaski i tandetny jak dla mnie - Dune i Balenciaga to przy tym cudo, mogę ci wysałć tę próbkę lub wymienić na inną, pisz na maila gazetowego lili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agassi Re: Birmane van Cleef and Arpels IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 11:12 Będę wdzięczna za te próbki! Zaraz napiszę mejla! Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: Do Elve!!! Birmane van Cleef and Arpels 13.06.03, 12:03 Ja używam tego zapachu i go uwielbiam, jest uwodzicielski i nieoklepany. Wczoraj właśnie kolega mnie zaczepił i zapytał czym pachnę:) Bo to śliczne. Mam dwa napoczęte opakowania, nawet zużyte do połowy. W jednym ze 100 ml zostało 50 ml, a w drugim z 50 ml zostało może 30 ml.Jedna to EDT druga EDP Chętnie sprzedam za przystępna cenę.W perfumerii 50 ml kosztuje 260 zł. Jeśli jest ktoś chętny piszcie na maila luloo1@gazeta.pl.Może będę mogła załatwić też "Murmur" taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Do Elve!!! Birmane van Cleef and Arpels IP: *.netland.gda.pl / *.gazeta.pl 15.06.03, 18:22 luloo, napisałam do Ciebie, mam nadzieje, ze doszło. napisz, czy odebrałaś no i co Ty na to :) Odpowiedz Link Zgłoś