iwionna 23.06.07, 20:43 jak sie utrzymuja na skorze?długo pachna?jak macie to sie wypowiedzcie-DZIEKUJE :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 forum O perfumach 23.06.07, 21:12 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link Zgłoś
iwionna Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 24.06.07, 23:26 nie macie perfum tej marki? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 24.06.07, 23:41 nie uznaje zapachow sygnowanych przez chwilowe gwiazdeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
iwionna Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 24.06.07, 23:49 DLACZEGO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 25.06.07, 00:34 bo nie lece na lep chwilowej popularnosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 25.06.07, 11:09 gwiazda gwiazdą a zapach zapachem...:) perfumy są piekne. fanka kylie nie jestem, ba nawet nie potrafie podac tytułu chociazby jednaj z jej piosenek.... Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 25.06.07, 00:00 umiesz czytac? forum O PERFUMACH forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 25.06.07, 10:31 """nie uznaje zapachow sygnowanych przez chwilowe gwiazdeczki..."" Kylie Minogue to chwilowa gwiazdeczka ??? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 25.06.07, 10:38 To ładny,ale bardzo nietrwały zapach, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia7 Re: Kylie Minogue - 25.06.07, 12:15 Perfumy prawdziwej gwiazdy- ze co jaka z niej gwizda spiewac nie umie, sorry ale ja spiewam 100 razy lepiej cwaniara tylko chce zarobic na naiwniakach takich jak ty kup se lepiej perfumy ze straganu wyjdzie na to samo Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 25.06.07, 13:53 Miałam próbkę - zapach nijaki, bardzo nietrwały. Odpowiedz Link Zgłoś
mi.fune Re: Kylie Minogue - Perfumy prawdziwej gwiazdy 25.06.07, 20:01 Też miałam próbkę. Zapach w miarę ładny, ale nietrwały. Odpowiedz Link Zgłoś