Gość: mimi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 22:27 jakie firmy uważacie za przyzwoite??? i przy okazji,gdzie są teraz jakieś obiżki,przeceny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bum4 Re: ciuszki 13.06.03, 22:33 Solar, Zara, Simple, Jackpot, Promod, Wallis, Deni Cler. Przeceny, nie wiem, ale np. w Jackpocie ciagle cos jest. A pewnie i tak niedlugo beda wszedzie:) A z butow to np. Gino Rossi, ja bardzo lubie:) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ciuszki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 22:35 tylko nie mnie na nie stać...mam mieszkanie i męża ...wakacje,meble,itp... Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: ciuszki 13.06.03, 22:40 Wiesz, ale np. w Solarze juz niedlugo ma byc na wszystko -50%, to jest swietne. A z tych tanszych sklepow to np. Reserved, tam sa czasami bardzo przyzwoite ciuszki, tylko trzeba poszukac:) O, albo Quiosque, tez fajne:) W Mango tez bywaja fajne rzeczy:) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ciuszki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 22:43 dzięki wielkie,a co temat terranovy,trolla-ja chyba nie polubiłam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: ciuszki IP: *.mediatak.pl 16.06.03, 11:46 a gdzie jest Mango w Wawie..? > Wiesz, ale np. w Solarze juz niedlugo ma byc na wszystko -50%, to jest swietne. > > A z tych tanszych sklepow to np. Reserved, tam sa czasami bardzo przyzwoite > ciuszki, tylko trzeba poszukac:) > O, albo Quiosque, tez fajne:) > > W Mango tez bywaja fajne rzeczy:) > > Pozdrawiam > Ola Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: ciuszki - MANGO 16.06.03, 12:02 np. w Galerii Mokotów na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ciuszki IP: 194.152.95.* 17.06.03, 12:30 Gość portalu: sp napisał(a): > > a gdzie jest Mango w Wawie..? > A Wallis? Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: ciuszki 17.06.03, 16:44 Gość portalu: ania napisał(a): > A Wallis? W Galerii Mokotow Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: ciuszki IP: *.ipt.aol.com 17.06.03, 21:45 bum4 napisała: > Wiesz, ale np. w Solarze juz niedlugo ma byc na wszystko -50%, to jest swietne. > > A z tych tanszych sklepow to np. Reserved, tam sa czasami bardzo przyzwoite > ciuszki, tylko trzeba poszukac:) > O, albo Quiosque, tez fajne:) > > W Mango tez bywaja fajne rzeczy:) > > Pozdrawiam No tyle ze Mango o klase wyzej od niektorych ktore wymienilas wczesniej...a juz na bank od Zary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankee Re: ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 16:51 Gość portalu: mimi napisał(a): > tylko nie mnie na nie stać...mam mieszkanie i męża ...wakacje,meble,itp... H&M nie jest drogi a ostatnio modny, jeżeli chcesz coś firmowego i szukasz obniżek to pojedź do FACTORY to jest taki sklep gdzie znane firmy (m.in. jackpot, tatuum i inne)sprzedają ciuch po obniżonych cenach z trzech powodów: albo niektóre modele ciuchów są prototypowe (więc sprawdzają jak się sprzedają), albo są to końcówki serii, które się nie sprzedały, ale ciuch mają jakąś niezauważalną wadę. polecam - ciuchy nawet do -70% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ciuszki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 21:22 dzięki.a gdzie są te sklepy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankee Re: ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 21:59 Gość portalu: mimi napisał(a): > dzięki.a gdzie są te sklepy??? H&M jest w Wola Parku na ul. Górczewskiej, a FACTORY w Ursusie - niestety nie znam dokładnego adresu (jedziesz ul. Połczyńską i już widać drogowskazy kierujące cię do tego sklepu) Odpowiedz Link Zgłoś