Gość: gosia IP: 139.30.121.* 23.06.03, 16:53 byl juz watek o zapachach najgorszych to w takim razie czego uzywacie jak juz tyle perfum zostalo skrytykowanych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxx Re: Najladniejsze zapachy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 17:47 Organza Givenchy i SENSI Giorgio Armani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Najladniejsze zapachy IP: *.ds.univ.gda.pl 23.06.03, 17:55 tych, które nie podobają się innym: eau torride, pampelune, eau de dolce vita, dune, tendre poison, shalimar, rush2, zen, birmane... i wiele innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULITA30 Re:DO elve.. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 18:17 Elve, co sadzisz o zapachu " Madame Rochas " Rochas ? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re:DO elve.. 23.06.03, 18:22 Wczoraj zamieniłam się z koleżanką. dałąm jej Gucci Envy za truth Kalvina Claina. Nie wiem czy dobrze zrobiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re:DO elve.. 23.06.03, 18:57 ja bym się nie zamieniła. Envy to najbardziej kobiecy zapach na świecie. Truth sztuczny, amerykański, plastikowy, no może ostatecznie w wersji Lush. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re:DO elve.. IP: 195.94.201.* 24.06.03, 16:53 luloo1 napisała: > ja bym się nie zamieniła. Envy to najbardziej kobiecy zapach na świecie. Truth > sztuczny, amerykański, plastikowy, no może ostatecznie w wersji Lush. Natomiast moim zdaniem Envy jest zapachem NUDNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re:DO elve.. 23.06.03, 22:01 osobiscie nie przepadam za zapachami rochas, za tym tez nie... Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re:DO elve.. 24.06.03, 07:45 Rochas jest ciężki i słodki, szczególnie "Absolu".Choć męski Aquaman jest wart grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re:DO elve.. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 11:58 Dostałam w prezencie ten zapach, z początku nie podszedl mi absolutnie..ale teraz z czasem zaczął mi się podobać..jest inny , co do tego nie mam watpliwości. Ja uwielbiam Tommy Girl, mam juz 3 buteleczkę 30ml. Uwielbiam tez Glorię,i wiele , wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronica Re: Najladniejsze zapachy IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 23.06.03, 21:46 Hugo Deep Red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilyanna Re: Najladniejsze zapachy IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 21:53 Esencia de Duende - zwłaszcza na tę porę roku Image Cerruti - na lato i nie tylko White Armani - taki sportowy zapaszek Dune i Dolce Vita na zimę Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: Najladniejsze zapachy 24.06.03, 07:54 No Lilly już niedługo będzie miała Esencię. Moje typy to: "Pleasures" E. Lauder "Sunflowers" E. Arden "Jadore" Dior "Oxygene" Lanvin "1881" Cerruti zimą "Allure" i "Le Feau light" Miyake "Eternity"CK klasyczne Miyake 212 Herrera "L'eau par kenzo" "Flower by Kenzo" "Extravagance" Givenchy Na razie udało mi się tyle skompletować, ale to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka Re: Najladniejsze zapachy IP: *.visp.energis.pl 23.06.03, 22:58 Roma - Laura Biagiotti Contradiction - Klein'a Issey Miyake - męskie klasyczne Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Najladniejsze zapachy 23.06.03, 23:04 Ja uwielbiam Kenzo Jungle Tiger, Chance Chanel i zapomniane juz chyba Oui-Non Kookai. Wszystkie dziewczyny tym chciały pachnieć w liceum, w drugiej klasie chyba, czyli było to z 8 lat temu... Od tamtej pory ten zapach za mną chodził, nie mogłam go nigdzie znaleźć, aż moja siostra kupiła go dla mnie w małym sklepiku w Rzymie. I teraz nie moge sie z nim rozstać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Najladniejsze zapachy IP: *.visp.energis.pl 23.06.03, 23:40 Na romantyczne wieczory polecam Cacharel - Gloria - woda toaletowa i oliwka. Pachną zniewalająco!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: Najladniejsze zapachy IP: *.mediatak.pl 24.06.03, 14:19 ja uwielbiam L'eau par kenzo", moze macie jakies propozycje zapachow w tym stylu, bo chcialabym cos innego zaczac uzywac, ale nie kosztem kenzo oczywiscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambiance Re: Najladniejsze zapachy IP: *.echostar.pl 24.06.03, 14:55 Na lato - Burberry's Week End Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosita Re: Najladniejsze zapachy IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:27 zgadzam sie w 100%. bardzo podoba mi sie dziewczyna, ktora jest twarza tych perfum. tak jak ona mam duzo piegow na twarzy i mysle, ze ten zapach pasuje do piegusow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosita Re: Najladniejsze zapachy IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:30 polecam ci tez perfumy cashmere niepamietam juz kogo, ale sa rownie zniewalajace oraz mirra, mirra wloskiej firmy (znowu nie pamietam nazwy) dostepne w empikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koholog Re: Najladniejsze zapachy IP: *.crowley.pl 24.06.03, 09:18 Yvresse, Truth i CoolWater (ulubiony mojego faceta - tak pachnącą mnie kojarzy, na inne zapachy jest "ślepy"). W zależności od pory dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Najladniejsze zapachy 24.06.03, 10:13 Uwielbiam męskie zapachy. Najchętniej używałabym: Fendi (z żółta etykietką i jasnym drewnianym korkiem), Herrerę (w bordowym pudełku w żółte groszki - jaka jest nazwa????), Cartier Must. Z damskich: nieistniejące Chipie Kenzo Jungle Elephant Estee Lauder Intuitio Aqua Alegoria Yerba Fresca, Pamplune Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koholog Re: Najladniejsze zapachy IP: *.crowley.pl 24.06.03, 11:36 Zapomniałam dodac dodającego dziewczęcości Ralpha! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_s Re: Najladniejsze zapachy 24.06.03, 11:18 A ja szukam czegoś przyjemnego i świeżego na upalne lato - może ktos mi doradzi. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Najladniejsze zapachy IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 11:47 oczywiście, że esencia de duende !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńka Re: Najladniejsze zapachy IP: 62.233.185.* 24.06.03, 12:41 Dune- mozna się zakochać na całe życie po chwilowych zauroczeniach innymi zpapchami( czasem jest to tylko próbka i mam dość) zawsze się do niego wraca, doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Najladniejsze zapachy 24.06.03, 15:04 Ja odkryłam rok temu i używam "Premiere jour" Niny Ricci,choć może jest trochę za słodki.Na upały się jednak nie nadaje - wtedy używam zamiennie "Noa" Cacharela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loosia Re: Najladniejsze zapachy IP: *.chello.pl 24.06.03, 15:43 Na lato rewelacyjny jest "Happy" Clinique. Sama radość! No i "Parfum d'Ete" Kenzo. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Najladniejsze zapachy 24.06.03, 15:57 Tego najpiękniejszego pewnie jeszcze nie poznałam. Dlatego wciaż szukam.Lubię bardzo i używam (lub używałam i wspominam miło): Jaipur Saphir Boucheron Chaumet Lacoste pour femme Pamplelune Esencia de Duende Hot Couture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honorata Re: Najladniejsze zapachy IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 17:35 aqua di armani.. wracam do niego ciagle. dzisiaj przymierzalam sie do allure, ale moj facet reaguje tylko na aqua..allure tez mi sie podoba. jest nieco przypudrowany, ale sprawie go sobie i bede mieszala z aqua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka. Re: Najladniejsze zapachy IP: *.ipt.aol.com 24.06.03, 17:36 Oj cholera wyslalam pusty formularz... Lubie i posiadam obecnie Hiris Hermesa cudowny zapach swiezego prania... oraz DKNY Woman oraz Light Blue Dolce & Gabbana Oprocz tego mam niemal wszyskie CK...lubie je i uwazam ze to dobre zapachy. Aha no i Libertine Vivienne Westwood Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Najladniejsze zapachy 24.06.03, 17:53 czerwonego Issey Miake, Jackpot, Olimpia dzasem, chciałabym kupić Celine Dion - chwilowe (?) zauroczenie Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Najladniejsze zapachy 24.06.03, 20:51 Gio Armaniego, ale juz lekko znudzil mi sie Safari Lauren Hot Couture Givenchy to z tych ladnych i trwalych a z tych ladnych i zupelnie nietrwalych (oczywiscie mowie o sobie) Cerutti 1881 Image Dune i pewno 100 innych Czy Hiris Hermesa, Burberrys Weekend i Yvresse YSL, Spellbound Estee Lauder oraz Lagerfeld Femme (zapachy "do sprawdzenia") zaliczylybyscie do zapachow ZDECYDOWANIE trwalych i wyczuwalnych z odleglosci wiekszej niz 2 centymetry? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Najladniejsze zapachy IP: *.ds.univ.gda.pl 25.06.03, 01:19 kotmanka napisała: > > Czy Hiris Hermesa trwały i niewyczuwalny z daleka , Burberrys Weekend nie wiem :) i Yvresse YSL, nietrwały i niewyczuwalny z daleka Spellbound Estee Lauder trwały i wyczuwalny z daleka > oraz Lagerfeld Femme nietrwały i niewyczuwalny z daleka przynajmniej dla mnie :) i na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambiance Re: Najladniejsze zapachy IP: *.echostar.pl 25.06.03, 01:53 Gość portalu: elve napisał(a): > kotmanka napisała: > > > > > Czy Hiris Hermesa > > trwały i niewyczuwalny z daleka > > , Burberrys Weekend > > nie wiem :) srednio trwaly i niewyczuwalny z daleka, ale sliczny :-)) > > i Yvresse YSL, > > nietrwały i niewyczuwalny z daleka > > Spellbound Estee Lauder > > trwały i wyczuwalny z daleka > > > oraz Lagerfeld Femme > > nietrwały i niewyczuwalny z daleka > > przynajmniej dla mnie :) i na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Najladniejsze zapachy 25.06.03, 11:53 Elve, Ambiance, dzieki. "Nastawiam" sie na Spellbound - zapach podoba mi sie, a ze trwalosc i "wyczuwalnosc" jest jak dla mnie kwestia kluczowa... Kiedys mialam Cinnabar, tez EL (przysiegam nie mam z ta firma nic wspolnego!), zapach srednio mi sie spodobal, ale "psikniety" raz trzymal sie caly dzien, poza tym zapach z jednego swetra przesiaknal cala szafe. I to jest to o co chodzi z perfumami, jak dla mnie...Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Najladniejsze zapachy 25.06.03, 15:10 spellbound bardzo mi się podoba, zwłaszcza jak na estee lauder, której wytworów raczej nie trawię. a ten jest naprawdę czarowny :) taki wróżkowaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Najladniejsze zapachy 25.06.03, 16:03 Bardzo licze na to, ze moze to ten zapach stanie sie tym "moim"...Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Najladniejsze zapachy 08.07.03, 12:46 No i nici. Gdzie te gozdziki, pikantne nutki? Porzadne przetestowanie wykazalo, iz Spellbound po pierwszych 5 minutach kiedy zapach jest intrygujacy, pachnie jak polaczenie Currary z Tresor Lancome (ale tez bardziej w wydaniu Exclamation Coty ;). Niestety, niestety. Mocny i trwaly jest, to fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilyanna Re: Najladniejsze zapachy IP: *.acn.waw.pl 25.06.03, 09:47 A na mnie Dune i Image Cerruti są bardzo trwałe!! I też ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najladniejsze zapachy IP: *.sloneczny.pl / 10.102.17.* 24.06.03, 21:00 Kenzo Flower Kenzo Le monde est beau (btw. czy jest jeszcze w sprzedaży?) Gucci Envy Escada Ibiza Hippie Cartier So pretty i pewnie jeszcze kilka innych, ale nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Najladniejsze zapachy IP: *.ds.univ.gda.pl 25.06.03, 01:17 Gość portalu: aga napisał(a): > Kenzo Flower > Kenzo Le monde est beau (btw. czy jest jeszcze w sprzedaży?) tak :) na szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Najladniejsze zapachy 25.06.03, 11:18 Kenzo,chyba każdy ostatnio ten z makiem . Miracle Lancoma -piękny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Najladniejsze zapachy IP: *.chello.pl 25.06.03, 16:40 > Kenzo,chyba każdy ostatnio ten z makiem . > Miracle Lancoma -piękny zapach zgadzam sie!!! :) jeszcze Ck Truth i Chanel Allure ->i to jest moj komplet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynamyszkina Re: Najladniejsze zapachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 16:25 5th av. e. arden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Najladniejsze zapachy IP: *.elartnet.pl 25.06.03, 17:39 Chanel Mademoiselle, cudowne, wąchałyście? Na początku mogą wydawać sie dla niektorych zbyt intensywne, ale potem pieknie rozkwitaja. Mi najbardziej sie w nich podoba to ze nie pachna jednolicie. Inaczej po godzinie, trzech, czy po calym dniu. Po prostu cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najladniejsze zapachy IP: *.chello.pl 25.06.03, 21:28 CDG Sherbet Rhubarb (rabarbar) - kwasno-zielony (rabarbar) a pozniej soczyscie slodki (wanilia, litczi). Suuuuper. CDG Leaves Calamus - swiezy i zielony (bambus) + "mleczno-slodki" (min. roza) - jak cieta swieza i mokra "trawa". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Najladniejsze zapachy IP: 80.50.13.* 26.06.03, 14:00 co to za firma - zupelnie mi nic nie mowi a intryguje mnie ten rabarbar wanda Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet rabarbar 26.06.03, 15:45 Comme des garcons. Niestety niedostepna w Polsce. W Paryzu lub Londynie (Liberty), albo w Moskwie:- ) Rabarbar jest w kremie (12 gr) i w spray'u (30ml) Kosztuja zupelnie "normalnie" 23 i 28 euro Zdjecie www.leform.ru/dvizenie/03/ Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: Najladniejsze zapachy IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 26.06.03, 10:53 ..a czy podoba się wam Valentino - Very Valentino?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilyanna Re: Najladniejsze zapachy 26.06.03, 12:51 Mnie się podoba, ale już mi się trochę zudziły, mam 1/3z 50 ml, mogę odsprzedać lub na coś się wymienić. VV to bardzo kobiecy, subtelny i nieoklepany zapach ! Odpowiedz Link Zgłoś
dun-ka Re: Najladniejsze zapachy 26.06.03, 14:51 Jaipur Saphir Boucheron - idealny dla mnie, jeden z najładniejszych zapachów. Dyskretny, elegancki, świetnie nadaje się do pracy, no i na szczęście nie jest zbyt popularny - wreszcie można pachnieć oryginalnie. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: Najladniejsze zapachy IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 00:45 Moj ulubiony,swiezy,letni zapach od lat to Lancome-Oui(bialy) Oprocz tego Sunflowers-E.Arden,Lancome-Miracle.Kenzo,Miyake.Mam mnostwo zapachow dobrych marek ale jednak moja wizytowka pozostanie LAncome-Oui. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Najladniejsze zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 22:17 Co sadzicie o "Fluid" Iceberga dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
mona75 Re: Najladniejsze zapachy 02.07.03, 22:28 Moich "naj" nigdzie nie mogę dostać :-( zostały mi tylko buteleczki, które jeszce pachną a są to: Sun Moon Stars - Karla Lagerfelda i Maroussia - Slava Zaitsev Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Najladniejsze zapachy IP: *.acn.pl 03.07.03, 00:49 mona75 napisała: > Moich "naj" nigdzie nie mogę dostać :-( zostały mi tylko buteleczki, które > jeszce pachną a są to: > Sun Moon Stars - Karla Lagerfelda Mam jeszcze pół butelki, bo rzadko go używam :-). Jest bardzo różany i bardzo ciepły. Może już go nie produkują, skoro nie ma go w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytruska Re: Najladniejsze zapachy IP: 62.121.132.* 03.07.03, 01:35 Najbardziej lubię perfumy o świeżym, cytrusowym zapachu. Bardzo mi się podobają "Green Tea" E. Arden, ale one bardzo szybko wietrzeją. Może któraś a Was zna perfumy o podobnej woni, ale trwalsze? Ostatnio spodobał mi się też "Light Blue", chociaż jak dla mnie, jest troszkę za ciężki. A znacie jakieś ładne perfumki o cytrusowym zapachu? Cytryna, grejfrut, mandarynka. Byłabym wdzięczna za parę dobrych nazw. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilca Re: Najladniejsze zapachy 03.07.03, 09:46 jeśli lubisz lekkie i cytrusowe, wypróbuj kenzo w żółtym opakowaniu le monde... są takie cytrynowe, esencia de duende j.del pozo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytruska Re: Najladniejsze zapachy IP: 62.121.132.* 03.07.03, 15:53 Dzięki wielkie, jeszcze dzisiaj idę do Sephory :) Odpowiedz Link Zgłoś