Gość: Izza IP: *.telia.com 25.06.03, 22:48 Czy ktoras z pan uzywala produktow Lierac´a? Ktore sa godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomdol Re: Lierac 26.06.03, 20:08 Każdy z produktów Francuskiego labolatorium LIERAC jest dobrym kosmetykiem,sam pracuje na tych kosmetykach dot:( Produkty przeciw rozstępom, Preparaty wyszczuplajace i antycellulitowe, nawilżanie i ujędrnianie ciała) Cóż nie wiem jakiego kosmetyku poszukujesz i do czego ale powiem tobię że napewno warto. Pozdrawiam !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izza Re: Lierac IP: *.bredband.comhem.se 26.06.03, 21:05 uzywam: Sequissimo( krem extra nawilzajacy do suchej cery) Seqissimo ( nawilzajacy fluid do cery norm/komb) Dioptricreme, przeciwzmarszczkowy pod oczy maseczki: liftujaca, nawilzajaco-reperujaca ( Soint Eclait Expresss) zel do mycia twarzy i tonik. Ta maseczka liftujaca jest trochge niesamowita, naklada sie rano, wsiaka , na to krem, i mozna wyjsc. Jestem zadowolona, obecnie mamy obnizke na ich produkty i chyba sie troszke zaopatrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Lierac IP: 217.97.133.* 27.06.03, 10:51 a czy Lierac ma w ofercie krem na noc dla cery mieszanej z tendencja do przetluszczania, ktory nawilza i odzywia?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomdol Cera Mieszana i Tłusta :) 27.06.03, 11:31 Pełna linia kosmetyczna dla skóry mieszanej i tłustej zawierająca: emulsję czyszczącą, krem pielęgnacyjny matujący oraz tonik korygujący na bazie kwasów AHA. Partie suche są nawilżone, a wyciąg z wodorostów z Morza Północnego sprawia, że strefa tłusta przestaje się błyszczeć. Skóra jest matowa i odświeżona. 1. Regulance Creme Nettoyante. 2. Regulance Lotion Clarifiante. 3. Regulance Emulsion Matifiante. Pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Alexandra Re: Lierac IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 13:35 Ja używałam kiedyś trochę Lieraca, wprawdzie nic z tej serii do tłustej skóry. Polecam kremy nawilzające z serii Sequissimo, miałam tez próbki Coherence ale na to jestem jeszcze za młoda - byłam olśniona, polecam ten krem dla dojrzalszej skóry. Również fajna jest maseczka nawilzająca, ale dla mnie prawdziwym odkryciem są kosmetyki z serii do bardzo wrażliwej skóry Apaisance. Moja skóra mocno reaguje na bardzo wiele rzeczy, w tej serii jest swietny spray łagodzący z wyciągiem z lipy który redukuje przekrwienie skóry. Oprócz tego jest tam mój ulubiony, delikatny krem apaisance Cuperose, delikatny krem nawilżający do cery naczynkowej. Polecam! Czy ktoś może wie gdzie można dostać Lieraca w 3mieście? Kiedyś kupowałam w 2 aptekach w Gdyni, ale jednej już nie ma, a w drugiej nie mają tych najnowszych produktów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Lierac IP: *.uk.ihost.com 27.06.03, 13:46 Prosze, napiszcie wiecej o podkladzie dla cery miesz. i tlustej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomdol Re: Lierac 27.06.03, 17:57 Kosmetyki Laboratorium Lierac możesz tylko kupić w Aptekach albo od autoryzowanych przedstawicieli tego Laboratorium. Jeżeli jesteś nimi zainteresowana napisz do mnie mój adres e-mail jest widoczny na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: Lierac 27.06.03, 21:05 noi wlasnie, tez slyszalam a raczej czytalam , ze en krem z serii Cherence jest prawie genialny. Mogabys Balbisia ;-)cos wiecej na ten temat napisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Alexandra Re: Lierac IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 21:58 Według mnie to bardzo dobry krem, nie tylko dla skóry naczynkowej. Jest bardzo delikatny, świetnie się wchłania, nietłusty (mam mieszana skórę). Doskonale nawilża i odzywia skórę. Jest leciutko zielonkawy więc pomaga zatuszować wszelkie zaczerwienienia. wygodne i higieniczne opakowanie z pompką :)działa leczniczo i zapobiegawczo. Ma filtry NMF, arnikę, wyciąg z lipy i rumianku. Polecam. Cena chyba ok 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: Lierac 28.06.03, 19:56 Dzieki, Balbisia z a odpowiedz, chyba kupie tego Coheranca, jesli upoluje w jakiejs aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Alexandra Re: Lierac IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 29.06.03, 01:11 O kurcze amea sorki... napisałam ci o kremie na naczynka cuperose a tobie chodziło o ten do dojrzałej Coherence!!! Sorki :( Coherence to seria przeciwzmarszczokowa, czego oni w tej linii nie mają! krem na dzień, na noc, bogaty krem odzywczy,liftingujący, na szyję, do skóry wokół ust a nawet do ciała... są tam różne czynniki nawilżające, w tym na dzień filtry, jakis tajemniczy wektor pobudzający syntezę kolagenu III, ten na noc ma jeszcze magnez, liftingujacy ma kwasy owocowe itd. Seria jest bardzo bogata, warto przejść się do apteki, poprosić o próbki... te kremy są trochę droższe, niestety nie pamiętam ceny. I już wiem gdzie mozna Lieraca kupić w 3mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: Lierac 29.06.03, 18:13 Balbina, ja jestem troche starsza wiec ten Coherance w roznych postaciach bedzie jak znalazl dla mnie. Na Wizazu tez czytalam pochlebne opinie. Szczegolnie o serum. Odpowiedz Link Zgłoś
tomdol Re: Lierac 30.06.03, 03:04 Szanowne Panie !! Jak widze doskonale sobie radzicie z kosmetykami Laboratorium Lierac, no cóż wkońcu to wy jesteście w tej dziedzinie tak naprawdę najlepszymi fachowcami. Nie pozostaje mi nic innego jak padać wam adres gdzie możecie zobaczyć całą game produktów Laboratorium. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie. LIERAC www.lierac.com.pl/ Tomasz D :) Odpowiedz Link Zgłoś