porcellus 30.08.07, 22:46 Dostałam takowy od koleżanki. Do włosów farbowanych. Szampon rewelacja, włosy mi się po nim świetnie kręcą. Próbował ktoś czegoś innego tej firmy? Nigdzie nie widziałam w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Szampon MonRin 30.08.07, 23:09 to włoska firma, nie wiem, czy te kosmetyki są dostępne w Polsce. może zasugeruj koleżance, żeby przywiozła więcej i wystawiła na allegro, skoro są takie fajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: Szampon MonRin 05.09.07, 12:35 Witam, Czy nadal jesteście zainteresowane kosmetykami MonRin. Jeżeli tak to chętnie udzielę wam wiecej informacji na temat tych profesjonalnych kosmetyków do pielęgnacji skóry głowy i włosów. Sa to kosmetyki trychologiczne. Trychologia zajmuje się pielęgnacją skóry głowy i włosów jak również chorobami skóry głowy tj. łuszczyca , łojotok , różnego rodzaju łysienie. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Szampon MonRin 05.09.07, 15:00 jakie są ceny tych kosmetyków i gdzie są dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: Szampon MonRin 06.09.07, 09:46 szampon kosztuje około 23 zł . Jezeli jesteś nadal zainteresowana kupnem to można je kupić u mnie. Chętnie wyślę Ci informację na temat innych produktów tej firmy oraz ich zastosowanie. Prosze o podanie adresu e-mailowego. Nie wszystkie kosmetyki można stosować w domu, niektóre z nich są do zastosowania tylko w gabinetach trychologii . Proszę o podanie w e-mailu jakie masz problemy z włosami to postaram się w miare możliwości dobrac odpowiednie kosmetyki dla Ciebie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
porcellus Re: Szampon MonRin 06.09.07, 15:33 Dzięki.Jest gdzieś taki gabinet w Krakowie? Włosy mam chyba normalne, raczej sztywnawe niż miękkie. Im dłuższe tym bardziej kręcone, obecnie do ucha, model "kopka siana" :-)Szukam czegoś co je pokręci, a nie jest pianką, balsamem, żelem (nie cierpię mieć czegoś na włosach). Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: Szampon MonRin 06.09.07, 20:30 Jestem w trakcie otwierania gabinetu w Krakowie ale jeżeli potrzebujesz wypróbować kosmetyki do użytku domowego to prosze o kontak na maila klara0909@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś