Gość: cleopa IP: 213.76.130.* 08.07.03, 12:07 jak jest z tą bazą pod cienie art deco?? jak ją uzywać żeby zadziałała. Kupiłam a cienie dalej wałkują się :(( Pomocy! Czy robię coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mini Re: baza pod cienie IP: 213.76.130.* 09.07.03, 09:50 Gość portalu: cleopa napisał(a): > jak jest z tą bazą pod cienie art deco?? jak ją uzywać żeby zadziałała. > Kupiłam a cienie dalej wałkują się :(( > Pomocy! Czy robię coś nie tak? art deco??? Odpowiedz Link Zgłoś
angel_dust Re: baza pod cienie 09.07.03, 10:12 Moim zdaniem baza pod cienie jest zwyczajnym bajerem, z powodzeniem moze ja zastąpic puder sypki lub prasowany. Skoro się wałkując są zlego gatunku. Używałam cieni clinique w kremie i nic sie z nimi nie działo, nawet po całym dniu.Teraz zreszta uzywam tylko takich. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: baza pod cienie 09.07.03, 10:22 Ja osobiscie uwazam, ze baza pod cienie plus cienie Inglot to pelna rewelacja. Po cholere mam wydawac 100 zl na cienie Clinique, skoro moge kupic tansze cienie? Baze powinno sie nakladac b. cienka warstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
angel_dust Re: baza pod cienie 09.07.03, 10:28 jasne, ja mam troche inna sytuacje, bo kupuję clinique w cenie troszkę wyżej niż Inglot:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALLE Re: baza pod cienie IP: *.espol.com.pl 09.07.03, 19:39 ILE TA BAZA ART DECO KOSZTUJE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: baza pod cienie IP: *.almainternet.pl 09.07.03, 10:33 Nie ważne czy cienie są za 100 zł czy za 10, (używam jednych i drugich - czasem nawet jednocześnie) baza świetnie "trzyma" je. nie wałkują się, nie schodzą, nie znikają... Z bazą art deco po prostu moje oczki wyglądają jakbym dopiero co pomalowała. Jak dla mnie to jeden z podstawowych kosmetyków. pozdr. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienor Re: baza pod cienie IP: *.crowley.pl 09.07.03, 11:18 Nieprawda, ze to zwyczajny bajer i mozna rownie dobrze przypudrowac powieki, puder nie dziala, a baza art deco tak. Mam tlustawe powieki i "przed ArtDeco" wszystkie cienie mi sie walkowaly (Burzuje, Guerlain, Dior), na tej bazie trzymaja sie sie bez zmian caly dzien. Ja robie tak: biore na palec odrobinke, tylko tak przykladam go do podkladu w pudeleczku (podklad jest twardy, jak wosk) i lekko przejezdzam opuszkiem. Te odrobinke, ktora sie do palca przyczepi rozsmarowuje na powiece, szczegolnie starannie w miejscu, gdzie powieka sie zalamuje. Czekam chwile, zeby podeslo i nakladam cienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: baza pod cienie 09.07.03, 12:25 Ano wlasnie, zapomnialam dodac ze trzeba sekundke odczekac. W tym czasie ja np "robie" usta. Moim zdaniem baza rowniez uwydatnia i jakby wzmacnia kolory cieni. Dla mnie jest naprawde bombowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: baza pod cienie IP: *.echostar.pl 09.07.03, 12:51 Uważam, że baza to kosmetyk rewelacyjny. Musisz tylko nauczyć się jej nakładać cienką warstwą i poczekać chwilkę aż wyschnie. Ważne też jest, abyś wcześniej nie nakładała na powieki fluidu ani pudru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ArtDeco to firma, znak towarowy? Gdzie to kupić?? IP: *.szczecin.pl 09.07.03, 14:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: ArtDeco to firma, znak towarowy? Gdzie to kup IP: *.almainternet.pl 09.07.03, 14:21 Jestem z Poznania, swoje bazy kupiłam - pierwszą w empiku, drugą w markecie Piotr i Paweł. Nie wiem czy w Szczecinie jest PiP :)), ale sądzę ze w Empiku dostaniesz. Art deco to firma. :)) pozdr. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ArtDeco to firma, znak towarowy? Gdzie to kup IP: *.szczecin.pl 09.07.03, 14:29 Dziękuje za info. W Szczecinie jest Empik, to poszukam.Na zakupy chodze do Sephory, ale tam nie widzialam. Poza tym bardzo lubie stosowac cienie do powiek wszelkiej masci , wiec ten kosmetyk ulatwilby mi życie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloszka Re: ArtDeco - do Monki IP: *.icpnet.pl 10.07.03, 19:22 Monka, w ktorym Piotrze i Pawle? BYlam w Empiku a tam puchy! Nic nie ma a jeszcze uprzedzili, ze rezygnuja z AD! Ile teraz kosztuje baza? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: ArtDeco - do Monki IP: *.almainternet.pl 11.07.03, 08:07 Kupiłam bazę w Piotrze i Pawle na Gronowej - to blisko mnie i często robie tam zakupy :)) kosztuje ok. 33 zł. Pozdrawiam Monka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleopa Re: baza pod cienie IP: *.atol.com.pl 09.07.03, 17:31 Popróbuję...cieńutka warstewka - odczekać minutkę - malować oczka.... Dziękuję !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon@ Re: baza pod cienie IP: 62.148.87.* 10.07.03, 16:05 ta baza jest odpowiednia dla cery tłustej? Odpowiedz Link Zgłoś