paterycja133 30.10.07, 14:10 co o nich sądzicie? Na razie mam tylko zmywacz do paznokci kokosowy, fajny bardzo, co jeszcze warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezary.malgorzata Re: kosmetyki essence 30.10.07, 14:47 Polecam Ci kredki do oczu (mam piękny turkus i czyste jasne srebro), kredkę do brwi ze szczoteczką, bibułki matujące, koleżanka używa serii do cery trądzikowej : płyn do mycia twarzy (taki w pompce) i puder antybakteryjny z glinką kaolinową - bardzo sobie chwali a i buzia zadbana. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: kosmetyki essence 30.10.07, 14:54 mam tej firmy korektor pod oczy (najjaśniejszy 01), był niedrogi, jest tak świetny, że kupiłam już kolejny i chyba przy tym korektorze zostanę,a tyle kasy wcześniej płaciłam za dobry korektor, a tu- ok.8 zł.!!!Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
cachorrita Re: kosmetyki essence 30.10.07, 21:43 Ja kupilam cienie do powiek - tanie i całkiem niezłe. Za to błyszczyk w płaskim, okrągłym opakowaniu - jak dla mnie - masakra. Lepki, nietrwaly i uczula:( Odpowiedz Link Zgłoś