Gość: 7:o) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 13:40 Przeczytałam, że jest to jakiś super skuteczny środek odchudzający. Czy wie ktoś ile on kosztuje i gdzie we Wrocławiu można go nabyć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.07.03, 13:47 no skuteczny jest - cena 85 zł z przesylka - we wrocku nie kupisz nigdzie - ja kupowalam przez internet, musisz poszukac w kulturystycznych sklepach - fakt faktem dziala i starcza jedna puszka na 2 miesiace - u mnie -16 kg Pozdrawiam, a zreszta poczytaj wiecej tu na forum - chyba diety czy fitness :) bo do tego trzeba byc super zdrowym - nie miec problemow z cisnieniem i sercem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: 212.160.152.* 03.08.03, 19:58 Ewcia to znowu ja kkratka@o2.pl napisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.citicorp.com 12.08.03, 13:10 czy mozna to stosowac jak sie nie cwiczy i czy oczywiscie jest efekt? kupilem i teraz mysle sobie czy cwiczyc czy nie:)? prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:26 we wrocku-mozesz go bez problemu kupic w sklepie z suplementami w Solpolu II na swidinickiej, na 2 lub 3 pietrze.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitulina Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.ipt.aol.com 04.08.03, 00:44 Ma huang to po prostu chyba efedryna Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna1 Re: bralam therme 04.08.03, 09:19 wejdz na link www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=21347. Tam w dziale suplementacja masz obszerna dyskusje na temat Thermy Pro. Znajdziesz porady, wskazowki, a takze ostrzezenia. Przeczytaj koniecznie chociaz niewielka czesc by sie zorientowac w temacie, poniewaz nieostrozne zazywanie Thermy moze byc grozne dla zdrowia a nawet zycia. Pamietaj o tym!!! P.S. mozesz ja kupic na stronie www.cyberpaker.com/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.torun.mm.pl 05.08.03, 19:46 CZY NA SERIO JEST TO SKUTECZNE??PORADZCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna1 Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? 05.08.03, 21:45 tak, Therma Pro jest skuteczna! zapraszam na www.sfd.pl ---> Dzial suplementacja. Poczytaj, potem ewentualnie sie decyduj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manna Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 22:18 Bralam THERMA PRO 6 tygodni i nie schudlam ani jednego kilograma, choc mam z czego ;- ). Troche cwiczylam (jezdzilam na rowerze i robilam brzuszki), ale moze za malo. Nie czulam sie po niej najlepiej - bylam rozdygotana i nie moglam sie skupic, wiec balam sie zwiekszyc dawke i bralam tylko jedna tabletke dziennie. Apetyt mi sie niestety nie zmniejszyl. Poniewaz nie widzialam zadnych efektow, a czulam sie po niej kiepsko, to przerwalam. Widac naleze do nielicznych osob, na ktore Therma nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.08.03, 22:47 No widocznie jestes jedna z tych nielicznych osob na ktore Therma nie dziala :( Na mnie podzialala rewalacyjnie - 16 kg . Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna1 Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? 06.08.03, 10:51 schudlam na Thermie Pro 10kg. Od 7 miesiecy waga nawet nie drgnela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nov Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.duna.pl 06.08.03, 14:41 mam pytanie-czy brałyście tylko Thermę Pro czy coś jeszcze oprócz tego- glutaminę, jakieś odżywki,witaminy????? czy są jeszcze jakieś inne preparaty w Polsce zawierajace efedrynę? Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna1 Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? 06.08.03, 14:53 z tego co sie orientuje w temacie, to efedryna w Polsce uznawana jest za doping, czyli w zadnym sklepie nie powinno byc preparatow z tym dodatkiem. W takim wypadku sklepy internetowe sluza pomoca np. www.cyberpaker.com. W czasie stosowania Thermy Pro trzeba koniecznie zazywac preparaty typu Centrum, Vigor do tego wskazane sa dodatkowe ilosci wapnia. Nalezy pamietac by witaminek nie przyjmowac razem z Therma, bo mozna po prostu sie zle poczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nov Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: 80.51.244.* 06.08.03, 15:02 nienormalna1 napisała: > z tego co sie orientuje w temacie, to efedryna w Polsce uznawana jest za > doping, czyli w zadnym sklepie nie powinno byc preparatow z tym dodatkiem. W > takim wypadku sklepy internetowe sluza pomoca np. www.cyberpaker.com. > W czasie stosowania Thermy Pro trzeba koniecznie zazywac preparaty typu > Centrum, Vigor do tego wskazane sa dodatkowe ilosci wapnia. Nalezy pamietac by > witaminek nie przyjmowac razem z Therma, bo mozna po prostu sie zle poczuc. dzieki za odp:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.waw.net.pl 06.08.03, 15:36 Ja też kupowałam przez Internet. Działało tylko przez miesiąc (schudłam 5 kilo), potem organizm się przyzwyczaił i waga stanęła, więc po 2 miesiącach dałam sobie spokój. Na szczęście te kilogramy nie wróciły. Acha - czułam się świetnie, pełna energii, pierwszy raz w życiu miałam ochotę ćwiczyć. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nov Re: THERMA PRO with MA HUANG- jaka cena ????? IP: *.duna.pl 06.08.03, 18:43 czy podczas kuracji termą ćwiczyłyście na siłowni czy po prostu wykonywałyście proste ćwiczenia w domu?kapsułkę bierze się przed drugim śniadaniem lub jakiś czas po pierwszym-czy będą efekty nawet jeżeli będę ćwiczyć dopiero wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna1 do nov 06.08.03, 23:26 jezeli chcesz to moge ci napisac zelazne zasady stosowania Thermy i inne ciekawostki. axis1@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nov Re: do nov IP: *.duna.pl 07.08.03, 11:13 dzieki.wlasnie wyslalam ci maila:))))) Odpowiedz Link Zgłoś