Gość: N.C. IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 31.07.03, 22:52 Czy któraś z Was próbowała, czy faktycznie są tak rewelacyjne efekty jak to widać na zdjęciach? A może wiecie ile kosztują te zabiegi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hibcio Re: BeautyTek, Egyptos i ProSlim 24 IP: *.stacje.agora.pl 01.08.03, 09:51 Podnoszę wątek. Prosimy o poradę a może nikt nigdy nie robił sobie takich zabiegów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdkamilo Re: BeautyTek, Egyptos i ProSlim 24 IP: *.arip.com.pl 01.08.03, 10:19 Probowalam Egyptos i ProSlim 24. Egyptos jest nieprzyjemny - przez 3 dni po zabiegu nie mozna myc czesci ciala, z ktorych chce sie schudnac - nikt mnie wczesniej nie powiadomil o takiej koniecznosci - dlatego po jednym razie zrezygnowalam - efekty sa porownywalne do Guamu. Z drogich zabiegow wyszczuplajacych zdecydowanie polecam serie Thalgo - 6 ( lub 5 )zabiegow oczyszczajacych + 4 spechjalistyczne w zaleznosci od problemu (np. czy jest to cellul. wodny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: BeautyTek, Egyptos i ProSlim 24 IP: 212.160.98.* 01.08.03, 10:24 Gość portalu: N.C. napisał(a): > Czy któraś z Was próbowała, czy faktycznie są tak rewelacyjne efekty jak to > widać na zdjęciach? A może wiecie ile kosztują te zabiegi? Cześć, Sprawdzałam w Krakowie. Zabiegi na tych "maszynach" są potwornie drogie. W przypadku BeautyTek-a płaci się 250-300 zł za jeden zabieg na jedną wybraną partię ciała (np. uda). Takich zabiegów musisz wziąść minimum 8-10 na każdą część ciała osobno. Policz ile to będzie Cię kosztować. Znalazłam natomiast w Krakowie zabiegi na włoskim urządzeniu MSP. Zaproszono mnie do salonu na darmową prezentację zabiegu bezpośrednio na mojej skórze. Wyniki zabiegu mnie zadziwiły. Straciłam razem kilkanascie centymetrów w tali, udach i biodrach po jednym zabiegu. Jak wyglądają takie zabiegi możesz zobaczyć tutaj: www.vip-antycellulit.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: BeautyTek, Egyptos i ProSlim 24 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 10:41 Czy później korzystałas jeszcze z zabiegów? Jakie są ceny, np. za ELEKTROSKULTUR lub elektrostymulację ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: BeautyTek, Egyptos i ProSlim 24 IP: 212.160.98.* 01.08.03, 10:52 Prezentacja o której pisałam przekonała mnie do zakupu pakietu na 10 zabiegów. Wybrałam właśnie elektroskultur na mój cellulit. W tym salonie mają aktualnie promocję. Ceny powinny być na ich stronie internetowej. Jak wejdziesz na stronę www.vip-antycellulit.com kliknij w przycisk promocja wakacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Do gwiazdkimilo IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 01.08.03, 10:54 Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi A gwiazdkamilo pisze, że egyptos porównywalny jest do guam (przy okazji ile kosztuje każdy z tych zabiegów?) A czy możesz coś więcej napisać o guam i jego efektach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdkamilo Re: Do gwiazdkimilo IP: *.arip.com.pl 01.08.03, 11:29 Guam - jeden zabieg ok. 100 zl w gabinecie - trzeba wziac 10 - polecam kupno preparatow i przeprowadzenie kuracji w domu - zaplacisz polowe ceny Egyptos jeden zabieg 300 zl - optymalny efekt uzyskasz po 4-5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdkamilo Re: Do gwiazdkimilo IP: *.arip.com.pl 01.08.03, 11:31 efekty sa dobre jesli przeprowadzisz kuracje polaczona z dieta - nawet 1500 kalorii ale bez slodyczy, zbyt duzej ilosci tluszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hibcio Re: Do gwiazdkimilo IP: *.stacje.agora.pl 01.08.03, 14:11 Gość portalu: gwiazdkamilo napisał(a): > Guam - jeden zabieg ok. 100 zl w gabinecie - trzeba wziac > 10 - polecam kupno preparatow i przeprowadzenie kuracji w > domu - zaplacisz polowe ceny Weszłam na stronę www.guam.pl i zgłupiałam. Który z preparatów wybrać, ile kupić bo nie wiem na ile wystarczy i czy trzeba coś dokupić, czy wystarcza sam preparat i jak często stosować? Może kochane formuowiczki doradzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdkamilo Re: Do gwiazdkimilo IP: *.arip.com.pl 01.08.03, 16:12 Bagno Mare - do mycia ciala - nie mozna sie myc zwyklym mydlem + zestaw 3 z pierwszej strony dokupujesz folie spozywcza - nakladasz na cale cialo algi i owijasz sie folia - lezysz przynajmniej godzine pod kocem nastepnie zmywasz to woda podczas calej kuracji uzywasz do mycia ciala tylko ich zelu i to wszystko widze, ze te preparaty potanialy zabieg powtarzamy 10 razy w pierwszym tygodniu co drugi dzien w drugim i trzecim co trzy dni pozniej raz w tygodniu... moze sie okazac, ze bedziesz potrzebowala 2 lub wiecej zelu do mycia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hibcio Re: Do gwiazdkimilo IP: *.stacje.agora.pl 01.08.03, 16:33 Gwiazdkimilo, a czy są jakieś przeciwskazania, np. krążenie, opalona cera, itp? Żeby mi po tym coś się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hibcio Re: Do gwiazdkimilo IP: *.stacje.agora.pl 01.08.03, 16:40 I jeszcze pytania Polecają jakieś żeli i spraye wyszczuplające. Czy to też warto kupić i jak stosować? Podczas kuracji czy po? Mi szczególnie zależy na brzuszku i bioderkach, bo pośladki to mam raczej za małe i cellulit niewielki - prawie niewidoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Do gwiazdkimilo IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 13:38 miałam "przyjemność" poddać się zabiegowi na Beauty tek. Wydałam baaardzo dużo forsy a efekt mizerny. Efekty jakie chciałam osiagnąc udało mi sie po zastosowaniu diety + duzo ruchu i okazało sie skuteczne i tanie. Nie wierzcie tym komputerowym bzdurkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja egyptos IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 16:03 A jakie efekty dajeegyptos? W czym jest lepszy lub gorszy od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Do gwiazdkimilo IP: 213.17.152.* 09.10.03, 21:11 a gdzie mozna temu zabiegowi sie poddać?czy mozna Cię prosic o dokladny adres? Jak partie ciała chciałaś upiekszyć?:) Odpowiedz Link Zgłoś