Gość: iris IP: *.4web.pl 04.08.03, 16:58 lekarka poleciła mi taką maść do zlikwidowania przebarwienia na twarzy. wiem jednak że polcortolon rozpuszcza skórę.co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: polcortolon na twarz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 17:00 sterydy na przebarwienia? nie widze sensu. skonsultuj sie z innym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masza Re: polcortolon na twarz? IP: 195.85.227.* 05.08.03, 09:16 Oj, uważaj! Mam alergiczną skórę i problemy od lat, ale KAŻDY (a byłam u wielu) dermatolog kręcił nosem na używanie sterydów na twarz. A polcortolon jest chyba dość silny? Acha, pamiętam jeszcze, że jeśli zdarzyło mi się użyć zbyt silnego preparatu sterydowego na twarz - robiły mi się odbarwienia.... Idź do innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Maszy Re: polcortolon na twarz? IP: *.4web.pl 05.08.03, 18:36 ja mam problem z przebarwieniem w okolicy ust. właściwie to nie przebarwienie a czerwony ślad po opryszczce i nie mam pojęcia czym to smarować, bo każdy doradza co innego.używam oxycortu A, ale nie za bardzo skutkuje. może mogłabyś coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: polcortolon na twarz? 05.08.03, 10:48 A jestes pewna że to maść a nie krem?? MOja mama uzywała kremu i to z mnijeszym %.... i było ok. Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś