IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:10
Co sądzicie na temat tuszu Lancome - Flextencils?? Warto go kupić
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Lancome IP: *.euv 09.08.03, 21:19
      Mialam i moim zdaniem nie warto. Nie jest wcale taki rewelacyjny jak reklamuja.
      Poza tym bardzo szybko wysycha.Wcale mocno nie podwija rzes.
      Ale to jest twoj wybor i twojee pieniadze, moze akurat u ciebie sie sprawdzi.
      pozdrawiam!
      • Gość: dalloway Re: Lancome IP: *.chello.pl 10.08.03, 22:50
        był dobry, ale nie rewelacyjny - wole "starszy" extencils
        ale oba wysychaja niemal natychmiast, nie lubie wywalac forsy i juz nie kupuje
        • Gość: Balbina Alexandra Re: Lancome IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:32
          No właśnie ja mam podobne odczucia... lubiłam bardzo extencils, amplicils już
          niespecjalnie, kupiłam flextencils bardzo mi odpowiadał przez około 1,5
          miesiąca... a potem wysechł i do kosza :( nie wiem czemu, zawsze kupuję w
          renomowanych perfumeriach, dokładnie zakręcam... już brak mi sił... zwłaszc za
          że Bourjois który bardzo lubię wytrzymuje pół roku co najmniej! Trudno szkoda
          mi teraz wydawać ponad 100 zł na coś co mi posłuży przez parę tygodni. Nie
          stac mnie po prostu. Świetny tusz na krotko.
    • oralhella Re: Lancome 11.08.03, 01:03
      Kurcze probki dluzej sie trzymaja .Nie wysychaja tak szybko.ja sobie kupilam
      bo probka sie sprawdzila kilkakrotnie ale co z tego ?Wyschlo!!!i to
      szybciutko!!!!Podobna mozna dolac toniku zeby troszke rozcienczyc ale czy to
      prawda to nie wiem bo jeszcze nie probowalam.
      • Gość: ona Re: Lancome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 10:20
        A możecie polecić inny tusz który ma podobne działanie do tego Lancome??
        • Gość: Flex Re: Lancome IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 20:52
          Zgadzam się ze zdaniem poprzedniczek i odważę się zaproponować tusz YSL Faux
          Cils. Kupiłam go pod wpływem dobrych opinii uczestniczek forum. Jednocześnie
          kończę Flextencils, więc mam skalę porównawczą... rzeczywiście Lancome daje
          gorszy efekt:(( Pozdrawiam i życzę trafienia na idealny dla Ciebie tusz!!
          • Gość: Anna Re: Lancome IP: *.uk.ihost.com 12.08.03, 09:00
            Ja od lat jestem wierna Definicils i zaden z nowszych tuszow Lancome'a nie jest
            wg mnie lepszy.
    • Gość: ona CHANEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:55
      A co możecie mi powiedzieć na temat tuszu Chanel - Extreme Cils
    • Gość: Magducha Kupuj Bourjois IP: *.tpgi.com.au 22.08.03, 19:44
      Powiem szczerze,tusze maja super,pogrubiaja niesamowicie,nie spotkalam osoby
      ktora bylaby niezadowolona.Cena ok 40 PLN wiec jest atrakcyjna.Nie schnie,jest
      wydajny i jest go duzo.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka