Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:10 Co sądzicie na temat tuszu Lancome - Flextencils?? Warto go kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Lancome IP: *.euv 09.08.03, 21:19 Mialam i moim zdaniem nie warto. Nie jest wcale taki rewelacyjny jak reklamuja. Poza tym bardzo szybko wysycha.Wcale mocno nie podwija rzes. Ale to jest twoj wybor i twojee pieniadze, moze akurat u ciebie sie sprawdzi. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Lancome IP: *.chello.pl 10.08.03, 22:50 był dobry, ale nie rewelacyjny - wole "starszy" extencils ale oba wysychaja niemal natychmiast, nie lubie wywalac forsy i juz nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Alexandra Re: Lancome IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:32 No właśnie ja mam podobne odczucia... lubiłam bardzo extencils, amplicils już niespecjalnie, kupiłam flextencils bardzo mi odpowiadał przez około 1,5 miesiąca... a potem wysechł i do kosza :( nie wiem czemu, zawsze kupuję w renomowanych perfumeriach, dokładnie zakręcam... już brak mi sił... zwłaszc za że Bourjois który bardzo lubię wytrzymuje pół roku co najmniej! Trudno szkoda mi teraz wydawać ponad 100 zł na coś co mi posłuży przez parę tygodni. Nie stac mnie po prostu. Świetny tusz na krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
oralhella Re: Lancome 11.08.03, 01:03 Kurcze probki dluzej sie trzymaja .Nie wysychaja tak szybko.ja sobie kupilam bo probka sie sprawdzila kilkakrotnie ale co z tego ?Wyschlo!!!i to szybciutko!!!!Podobna mozna dolac toniku zeby troszke rozcienczyc ale czy to prawda to nie wiem bo jeszcze nie probowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Lancome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 10:20 A możecie polecić inny tusz który ma podobne działanie do tego Lancome?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flex Re: Lancome IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 20:52 Zgadzam się ze zdaniem poprzedniczek i odważę się zaproponować tusz YSL Faux Cils. Kupiłam go pod wpływem dobrych opinii uczestniczek forum. Jednocześnie kończę Flextencils, więc mam skalę porównawczą... rzeczywiście Lancome daje gorszy efekt:(( Pozdrawiam i życzę trafienia na idealny dla Ciebie tusz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Lancome IP: *.uk.ihost.com 12.08.03, 09:00 Ja od lat jestem wierna Definicils i zaden z nowszych tuszow Lancome'a nie jest wg mnie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona CHANEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:55 A co możecie mi powiedzieć na temat tuszu Chanel - Extreme Cils Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magducha Kupuj Bourjois IP: *.tpgi.com.au 22.08.03, 19:44 Powiem szczerze,tusze maja super,pogrubiaja niesamowicie,nie spotkalam osoby ktora bylaby niezadowolona.Cena ok 40 PLN wiec jest atrakcyjna.Nie schnie,jest wydajny i jest go duzo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś