Dodaj do ulubionych

Katowice-przeklucie uszu

30.12.07, 14:46
mam pytanie wzgledem w/w okolicznosci-chcialabym sobie przekluc uszy,ale igla(moge nawet przyniesc swoja igle z wenflonem),czysto,czy nawet raczej sterylnie,i zeby zalozyli mi (sterylne oczywiscie)kolczyki ze stali chirurgicznej/tytanu
czy moglby mi ktos doradzic,gdzie moglabym znalezc takie miejsce?byl gdzies watek nt studiow piercingu,ale nie wiem,czy to troche nie przerost formy nad trescia(w koncu chodzi tylko o uszy...)
z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pink_hamster Re: Katowice-przeklucie uszu 31.12.07, 18:27
      up
    • magdaksp Re: Katowice-przeklucie uszu 31.12.07, 19:52
      oczywiscie mozesz isc do studia piercingu ale nie ma to wiekszego sensu przy
      przebijaniu platkow uszu.a dlaczego nei chcesz pistoletem?tak naprawde to platki
      uszu to jedyne miejsce ktoremu nie szkodzi przebijanie pistoletem. natomiast
      jesli jzu sie bardzo upierasz na igle to polecam poszukac jakiego piercera ktory
      pracuje w domu.ja tak sobie ostatnio robilam labret ,warunki naprawde sterylne
      mimo ze wdomu u piercera.noi i cena o polowe mniejsza niz studiu.
      • azareth Re: Katowice-przeklucie uszu 31.12.07, 22:28
        pistolet jest urzadzeniem z ktorego profesjonalista nie bedzie korzystał....

poczytaj tu
        tattoo.com.pl/piercing.htm
      • pink_hamster Re: Katowice-przeklucie uszu 01.01.08, 20:00
        nie chce pistoletu,bo jestem troche panikara jesli chodzi o higiene,wiec wole sterylna igle niz nie do konca jednak pewny pistolet :)
        • magdaksp Re: Katowice-przeklucie uszu 01.01.08, 20:44
          to idz do dobrego studia piercingu
    • magdaksp Re: Katowice-przeklucie uszu 31.12.07, 20:01
      pogrzebalam troche na forum i mam taka jedna rade:jak juz bedziesz miec te uszy
      przeklute to bron boze nie smaruj ich tribioticiem .widze ze tu duzo osob to
      poleca ale to nie jest dobry pomysl,oczywiscie spirytus i woda utleniona tez
      nie.poelcam sół fizjologiczna i octenisept.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka