adwarp 04.01.08, 16:23 co wybieracie? ja do tej pory wolałam pomadki, ale kuszą mnie błyszczyki, polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agiee1988 Re: pomadka, czy błyszczyk? 04.01.08, 17:14 hmm to zalezy od kobiety. ja mam obecnie dwie pomadki, czy szminki czy jak sie to jeszcze inaczej okresla i kupilam ost blyszczyk. mialam jeszcze nie dawno kilka blyszczykow ale gdzies mi sie zapodzialy Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: pomadka, czy błyszczyk? 04.01.08, 21:16 Błyszczyk, tylko i wyłącznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: pomadka, czy błyszczyk? 05.01.08, 00:41 To wszystko zależy czy szukam jakiegoś efektu konkretnego - jeśli tak to sięgam wówczas najczęściej po błyszczyk (albo bezbarwny, albo taki fajny czerwony z H&M), jeśli chodzi mi o nawilżenie ust to jest to pomadka (standardowo Nivea), ale mam też czasem fazy na używanie jednego konkretnego produktu. Obecnie jestem zachwycona masłem do ust z Body Shopu - pewnie większość z Was go zna, ja nie miałam do tej pory gdzie go za bardzo dostać, a przez internet nie kupowałam bo nie czułam potrzeby :) teraz dostałam od koleżanki w prezencie i nie rozstaję się z nim (wersja passionfruit - fajny zapach, a do tego fajny delikatny kolor pozostawia na ustach). Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: pomadka, czy błyszczyk? 05.01.08, 08:25 mam kilka błyszczyków, ale najczęściej używam pomadek, bo większość błyszczyków jest lepiąca i np. przyklejają mi się do nich włosy. wolę też bardziej kryjące kolory, a błyszczyki są z reguły przejrzyste. wybór pomadek jest ogromny, są pomadki pięknie błyszczące, są pomadki w płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: pomadka, czy błyszczyk? 06.01.08, 12:10 Po wielu latach monopolu Juicy Tubes na moich ustach zainwestowałam w szminkę Clinique... ale jeszcze nie wiem, czy ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś