jevettasteel 30.01.08, 21:53 Dziewczyny, uzywalyscie? www.allegro.pl/item299055008_nowosc_puder_true_match_minerals_kolor_n3.html Czy naprawde mozna napisac, ze kryje tak jak podklad? Dzieki z gory za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_time Re: Puder sypki true match Loreal 30.01.08, 22:09 > Czy naprawde mozna napisac, ze kryje tak jak podklad? Moim zdaniem tak. Kryje tak jak podkład, ale mam tu na myśli zwykły podkład, nie jakiś super kryjący. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_wrzesniowy Re: Puder sypki true match Loreal 31.01.08, 18:19 moim zdaniem kryje tak pomiedzy pudrem prasowanym a podkladem. trzeba uzywac korektora na cienie pod oczami, na przebarwienia. ja mam do niego "mieszane uczucia", mam za jasny odcien i nie zawsze mam cierpliwosc, zeby go dobrze rozprowadzic (trzeba roz i puder bronzujacy) szczerze to juz bardziej polecam ci cover girl-true blend- podklad w pudrze prasowanym- mam classic ivory (juz chyba to pisalam), ale jak dla mnie najlepszy. zawiera talk, ale ten loreal tez.a buzia jak wyprasowana i jakos zdrowiej wyglada powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Puder sypki true match Loreal 16.05.08, 10:02 ja ograniczam sie rano tylko do niego i jestem bardzo zadowolona. chyba jak nigdy wczesniej z zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś