Gość: Kilia Re: małe piersi IP: *.ists.pl / 193.25.0.* 24.01.04, 14:57 co za watek Cudowny .Laski , popatrzcie jest nas wiele.Ja mam rozmiar 75a, wolalabym miec wiekszy, ale nie uwazam by przy mojej drobnej sylwetce wydawal sie on malutki.Nie nosze push upow tylko staniczki usztywnaiane.Ale mysle o operacji dlatego ze uwazam ze te staniczki to blef oszukujemy siebie i innych.Nie sadze tez ze duze piersi sa swietne.Zawsze mi sie wydaje ze takie balonki fajnie wygladaja pod ubraniem , ale zdejmie dziewczyna stanik i leci w dol wszystko pietro nizej> Mi sie marzy niewiele pelne b miseczka b i kiedys bede takie miec...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: małe piersi 07.04.04, 17:55 a co z facetami? czy wierzyć im gdy mówią że masz ładny, idealny biust? mój tak właśnie mówi , ale wiem że mnie kocha i jak mu nie wierzyć? mój rozmiar to 80B i mógłby być większy...sądzę jednak, że faceci i tak wolą większe, dlatego to mój główny kompleks ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KImi Re: małe piersi IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 07.04.04, 22:34 Mrofko, uwierz mi ze dla niejednej dziewczyny to twoj biust moze byc wlasnie tez duzy.Przeciez niewiele mlodych szczuplych dziewczyn ma spory biust tak naprawde....A 80 b to chyba spoko rozmiar, tym bardziej ze nie liczy sie tylko rozmiar miseczki, bo miedzy takim np 70 b , 75 b, 80 b jest spora roznica, wystarczy spojrzec w sklepie z bielizna od razu widac ze te staniki roznia sie rozmiarami.Ja mam 75a i chcialabym je sobie powiekszyc do pelnego b.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: małe piersi IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.04.04, 23:43 Ja mam 7O A i tez nie jestem z tego powodu zbyt szczesliwa. Ale musze przyznac ze duzo facetów LUBI na prawde małe piersi. PO prostu wiedzą ze taki biust nie obwiśnie i jest " kochany". Ja mialam ogromne kompleksy potem zaczęłam sie przyzwyczajac ale najważniejsze jest chyba i najbardziej podtrzymujace na duchu gdy twojemu facetowi ten biust sie podoba. Niejeden facet już mi powiedzial ze najbardziej we mnie podnieca ich mój biust. Za pierwszym razem nie mogłam zrozumiec i uwierzyc takie małe piersi jak moga tak podniecac? A jednak. To bardzo budujące i wspaniale jak widzisz ze facet pragnie cie z takim biustem. dzieki tym gosciom pozbylam sie kompleksów. oczywiste jest ze mógłby byc wiekszy ale już na przykład nie mysle o oeracji a wcześniej tak. Życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: małe piersi 10.04.04, 07:43 Powiem Wam tak: mały biust jest fajny i duży też jest fajny ;) Po prostu biust jest fajny i tyle. Trochę mnie rozbawiły uwagi niektórych z Was, jaki to okropny jest duży biust, jak wstrętnie wygląda, jak faceci się z obrzydzeniem gapią, że wtedy zwracają uwagę na biust a nie na dziewczynę i jak ten biust opada. Sama jestem (SZCZĘŚLIWĄ!) posiadaczką naprawdę dużego biustu - E - i w życiu nie zamieniłabym go na żaden inny. Nic mi nie opada, po zdjęciu stanika zostaje na swoim miejscu, to kwestia odpowiednio dobranych staników i pielęgnacji. Faceci szaleją na jego punkcie, ale uwierzcie mi, na pewno nie przysłania im on mojej osobowości. Nie jest też obleśny, jest piękny, przytulaśny i ma wypielęgnowaną gładką skórę. Kwestia noszenia stanika latem też mi jakoś nie przeszkadza, zresztą zawsze mogę też chodzić bez stanika, ale wtedy musiałabym nosić ze sobą kij do opędzania ;) Natomiast ten stanik to niska cena w porównaniu z tym, jak prezentuje się mój dekolt w bluzce z dużym wycięciem. Widziałam też już jędrne duże piersi u kobiet w średnim wieku z mojej rodziny, i opadnięte małe flaczki u innych kobiet, tak więc nie muszę się chyba obawiać panicznie że coś mi sflaczeje, bo to kwestia genów + pielęgnacji. Opalałam się też topless i nic mi nie wisiało do kolan, za to taki lekko podskakujący duży biust to bardzo seksowny widok, zwłaszcza na plaży. Natomiast myślę, że mały biust też jest piękny i nigdy nie dyskredytowałabym go w taki sposób, jaki zauważyłam tutaj w Waszych słowach o dużym biuście. Czyżby zazdrość Was zżerała? Nieprzyjemne to było, muszę z żalem stwierdzić, i takie właśnie "babskie" dopieprzanie sobie nawzajem. W piersiach najfajniejsze jest to że SĄ - duże, małe, krągłe, płaskie - faceci je uwielbiają, a problem przewagi jednych piersi nad drugimi jest tylko przejawem Waszych kompleksów i to tymi kompleksami należałoby się zająć. Skupcie się na tym, jak podkreślać Wasze atuty, zamiast na marudzeniu "na winogrona, że kwaśne i wiszą wysoko", bo problem nie leży w piersiach, tylko w Was samych. A Wasi mężczyźni uwielbiają Was, piersi to tylko dodatek (chociaż fajny, nie powiem). Mężczyźnie podoba się kobieta z seksapilem, a seksapil w dużej mierze polega na akceptacji samej siebie i świadomości tego, co w nas piękne. Jednym słowem, jest w mózgu, nie w piersiach. Pozdrawiam świątecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: małe piersi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.04.04, 13:32 Asiu i inne dziewczyny, jak juz napisalam wczesniej tez jest posiadaczka malego 70A i nie placze z tego powodu, udalo mi sie znalezc calkiem fajne staniczki, jak np ten z Quella, ale ostatnio nabylam gorsecik i dwa modele z firmy Konrad. firme polecily mi kolezanki z tutejszego forum i... jestem zachwycona! zajrzyjcie na stronke, jest tam podana siec sklepow, w ktorych jest wiekszosc produktow tej firmy, jak sie wybralam do jednego, poprzymierzalam i... kupilam! male jest piekne, zawsze bede to powtarzala, niedlugo lato i znowu zaloze sukieneczki na przezroczystych niemal ramiaczkach i bede wygladala bardzo dziewczeco. glowka w gore :) www.konrad-bielizna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary17 ----------AA70------------ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 16:55 I już gorzej być nie może.Mam 17 lat jestem drobniutka i mam właśnie tyle...Kompleksów właściwie się już pozbyłam bo i tak nie mogę się odpędzić od facetów...A oszukiwać się nie będę silikonowymi wkładkami bo to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś