amra24 19.02.08, 18:38 Witajcie. Ktory z tych 2 szamponow bedzie bardziej odpowiedni dla wlosow rozjasnianych,suchych i lamliwych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: Absolut repair czy intense repair? 19.02.08, 18:57 Używałam Absolut Repair i polecam, ale razem z odżywką/maską. Sam szampon nie zdziała cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Absolut repair czy intense repair? 19.02.08, 19:01 ja stosuje od długiego czasu maskę absolut repair razem z szamponem z tej samej serii, nie ma po tych jakiś spektakularnych efektów, fakt włosy pięknie błyszczą, ładnie pachną, są lśniące i miękkie w dotyku itd, ale końcówki nadal się łamią, chociaż w moim przypadku to normalne, bo ja prawie codziennie prostuje włosy z przodu;) z tego co wyczytałam kiedyś to intense ma słabsze działanie Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Absolut 19.02.08, 19:59 Jeśli możesz sobie pozwolić na zakup szamponu i maski to polecam. Ale jeśli kasy starczy na jedno, to sugerowałabym zakup maski. A do rozjaśnianych, przesuszonych włosów najlepszy jest szampon dla dzieci, bo jest najbardziej delikatny. Zadaniem szamponu jest umyć, więc nie ma co liczyć, że szampon zregeneruje włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: Absolut repair czy intense repair? 19.02.08, 20:03 Dziekuje Wam za odp. Kupie zatem szampon Absolut Repair z odzywka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś