ewakam 28.08.03, 08:49 Czy ktoś z Was stosował żel do twarzy lub krem do ciała? Jestem ciekawa, czy obiecanki producenta sprawdzają się w rzeczywistości. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja1000 Re: Auriderm z wit. K 29.08.03, 09:21 Efekt jedynie psychologiczny, chociaż może ciut maskował, ma kolor żółtopomarańczowy. Stosowałam na policzki. Mnie, po wielu latach walki różnymi smarowidłami pomógł jednorazowy zabieg Photoderm, naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Auriderm z wit. K IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 09:32 obiecanki producenta dotyczą głównie gojenia się siniaków, wybroczyn, krwiaków po zabiegach- w tych sytuacjach auriderm przyspiesza gojenie skóry (zanikania siniaków) nie jest to środek likwidujacy popękane naczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Auriderm z wit. K 29.08.03, 13:34 ewakam napisała: > Czy ktoś z Was stosował żel do twarzy lub krem do ciała? Jestem ciekawa, czy > obiecanki producenta sprawdzają się w rzeczywistości. > > pozdrawiam Bardzo dziekuję za W/opinie - specyfiki te nie są tanie, stąd moje pytania ale widze że nie są lepsze niz krem Eris'u z 1% wit. K czy zwykłych ziołowych żeli z kasztanowcem. pozdrawiam i udanego weekendu Zyczę ! Odpowiedz Link Zgłoś