skitelsowa 19.03.08, 08:47 Witam Jakie odczucia z nim zwiazane?.Wczoraj zakupula...i powiem szczerze ze taki sobie..i kolor sredni,i nie kryje dobrze i walkuje sie na clinique...baardzo srednio. Wywalic czy dac szanse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga1974 Re: Soraya Sceniczny 19.03.08, 09:22 możesz dokupić bazę matującą Soraya. testowałam ten podkład z bazą i bez. Bez mi się trochę wałkował i gorzej rozprowadzał, natomiast po uprzednim nałożeniu bazy było całkiem nieźle, i dłużej się trzymał. Nazwa "sceniczny" to jednak lekka nadinpretacja, bo podkład ten jest co najwyżej średniokryjący. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela1983 Re: Soraya Sceniczny 19.03.08, 09:54 Tak ja tez go mam.Jest straszny...nie bedzie mi szkoda tych 19zl..wiec pewnie wyladuje w koszu..ale co zamiast.Uzuwalam Revlona Colorstay i chce zmienic.Na co? Odpowiedz Link Zgłoś
shakina Re: Soraya Sceniczny 19.03.08, 14:06 dołączam do reszty, nic specjalnego, zarowno z bazą jak i bez. a juz na pewno nie tego uzywaja zeby ciapać twarze na scenie, co to to nie :D Odpowiedz Link Zgłoś