szaryszalik 20.04.08, 22:46 wpisujcie wasze sposoby na pokonanie cellulitu - ćwiczenia, balsamy, maseczki, tabletki, kremy i inne:) wszystko, co działa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lora81 Re: najlepsze sposoby na pokonanie cellulitu 21.04.08, 09:34 Z tych wszystkich kremów dostępnych na naszym rynku uważam że najlepszy jest nivea Good-bay Cellulite. oczywiście trzeba stosować go regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_joaska Cellasene 21.04.08, 11:08 O dziwo tabletki na cellulit działają! Na mnie podziałały Cellasene. Na podstawie lat doświadczeń mogę stwierdzić, że ćwiczenia fizyczne niestety nie wpływają na zmniejszenie cellulitu :( Poprawiają kształt sylwetki dzięki temu, że rozwijają mięśnie, ale nie wpływają na cellulit. Kremów nie stosowałam, to nie dla mnie, nie miałabym cierpliwości, by wmasowywać je wystarczająco często i długo. Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: najlepsze sposoby na pokonanie cellulitu 21.04.08, 23:13 To fakt, sport wogole ne dziala na cellulit,przynajmniej u mnie, za to dziala silownia, chyba poprzeez zmiane stosunku tluszczu do miesni. Na mnie jedyne co dziala to Inneov Cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Inneov plus...;-) 22.04.08, 00:18 Vibratone....badziewne którym maltertuję na najwyższych obrotach przez 30 min dziennie wszędzie tam gdzie da się nim "opasac";-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikitanka Re: najlepsze sposoby na pokonanie cellulitu 22.04.08, 00:27 Cwiczenia dla skóry czyli masowanie takim małym masażerem z rolkami, jakieś 10 minut dziennie. Do tego picie dużo wody, ponoć warto pić średniozmineralizowaną, ja piję nestle aquarel i sobie chwalę za smak:). do smarowania: polecam serię eveline, niedrogie a skuteczne kosmetyki, dobra jest też bielenda- żel rozgrzewający. nie brałam tylko tabletek, jakoś szkoda mi na to kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: najlepsze sposoby na pokonanie cellulitu 22.04.08, 08:13 Juz to chyba gdzies pisalam, mi nie pomagaja zadne preparaty, obojenie czy za 16 czy za 160 PLN. Mam jednak tak ze czesto na zmiane chudne i tyje, ale bez przesady tak do kilka kilo, jesli jestem akurat chudsza to uda mam gladziudkie, jak przybiore to od razu skora sie marszczy i robi sie celulit, to okrutna prawda ale wiem ze u mnei dziala tylko dyscyplina i dbanie o linie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: najlepsze sposoby na pokonanie cellulitu 22.04.08, 08:42 Mi sciagal chirurg operacyjnie,nie mialam duzo,ale mi przeszkadzaly.W znieczuleniu miejscowy,podrywal skore do gory tak aby tranki sie oddzielily-pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: najlepsze sposoby na pokonanie cellulitu 22.04.08, 11:49 masaż "chińską bańką" pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: najlepsze sposoby na pokonanie cellulitu 22.04.08, 13:07 ćwiczenia, masaż, peeling z kawy Odpowiedz Link Zgłoś