Dodaj do ulubionych

Plasterki oczyszczaące nos

IP: 10.128.131.* 07.01.02, 12:46
Dziewczyny polećcie mi jakieś dobre i niedrogie plasterki czyszczące
nos.Wczoraj kupiłam Yves Rocher i okazały się strasznym badziewiem.W ogóle nie
przylegają do nosa i kompletnie nic nie działają.
Obserwuj wątek
    • Gość: kb Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: 205.185.17.* 07.01.02, 16:11
      Dla mnie najlepsze sa Nivea, przylegaja dobrze, najlepsze sposrod wszytskich
      ktore uzywalam!!
    • Gość: elve Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: *.netland.gda.pl 07.01.02, 17:22
      ja tez uzywalam nivei. Sa niezle, ale na moj nos to juz nic nie pomoze...
    • Gość: Ptasia Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: *.wcp.pl 07.01.02, 20:59
      z tymi plasterkami jest klops, bo ja też lubiłam Nivea i się dziwiłam, czemu
      jej nie mogę kupić, a potem pani w drogerii Natura mnie oświeciła, że ich już
      nie będzie (w ogóle), i że został tylko Pond's z serii Clean and Clear, który
      może być (choć Nivea była lepsza, a ten to jak przylegnie do nosa, to trzeba
      się namęczyć, żeby go ściągnąć.)
      • Gość: dafne Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 21:43
        Ja miałam Pondsa(niezłe) i Avon(beznadziejne do tego stopnia,że potem nie
        kupiłam plasterków żadnej innej firmy).Polecam stosowanie kremów z BHA.Skóra
        przestanie się zanieczyszczać.
        • Gość: viki Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: 213.192.68.* 07.01.02, 22:47
          co to jest BHA
        • weronika_fi Re: Plasterki oczyszczaące nos-co to BHA???? 08.01.02, 10:12
          Gość portalu: dafne napisał(a):

> Ja miałam Pondsa(niezłe) i Avon(beznadziejne do tego stopnia,że potem nie
          > kupiłam plasterków żadnej innej firmy).Polecam stosowanie kremów z BHA.Skóra
          > przestanie się zanieczyszczać.
          Prosze o odpowiedz co to jest to BHA?
          Pozdrawiam

• Gość: lo Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: 217.11.141.* 08.01.02, 00:08
      ja stosowałam różnych firm, m. in. Nivea, Ponds
      najlepsze były w kształcie prostokąta z nieco zaokrąglonymi brzegami
      niestety nie pamiętam jakiej firmy - chyba L'oreal
      • Gość: Anka Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 02:09
        Plasterki są nic nie warte. Szkoda czasu i pieniedzy , choc majatku sie nie
        straci. Najlepiej udac sie do znajomej kosmetyczki , która wprawnie usunie
        nasze zmartwienie , albo zrobic sobie parówke domowym sposobem. Dajcie spokój
        jakims plasterkom. Jezeli juz to sera! A ser dobry jest!
        • Gość: elve Re: Plasterki oczyszczaące nos i tajemnicze BHA IP: *.devs.futuro.pl 08.01.02, 15:14
          chyba nigdy nie mialas z tym problemow... na to ani domowa parowka ani pani
          kosmetyczka - chocby boska - nie poradzi. wiec ja tez ponawiam pytanie: co to
          jest BHA???
    • Gość: kb Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: 205.185.17.* 08.01.02, 16:40
      BHA to kwas betahydroksylowy lagodniejszy od kwasow alfahydroksylowych AHA,
      bardzo skuteczny w przypadku zanieczyszczonych porow skory, obecnie na rynku
      jest kilka preparatow z tym kwasem glownie w aptekach np z La Roche-Posay, SVR
      czy Avene.
      • Gość: Marta Re: Plasterki oczyszczaące nos IP: 10.128.131.* 08.01.02, 22:00
        Dziewczyny dzięki za rady,na pewno skorzystam.Niestety kremów z BHA nie mogę
        używać ,bo potwornie mnie piecze skóra po nich.Jestem więc zdana na plasterki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka