Gość: 111 IP: *.gallanet.org / 192.168.1.* 21.09.03, 11:07 Czym malujecie sobie brwi? Ja mam dość rzadkie i kredkę widać. Poza tym nie mogę dobrać odpowiedniego odcieniu brązy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trawa Re: co do brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 13:41 sprobuj tuszu do rzes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: co do brwi IP: 81.15.254.* 21.09.03, 14:01 Wyprobuj kredke do brwi Avonu. Sama nie lubie tej firmy, ale akurat ten kosmetyk u mnie sprawdza sie idealnie. Ja tez nie mam gestych brwi, ale rysuje duzo malenkich kreseczek (b. lekko, prawie nie przyciskajac kredki) i wtedy wyglada to naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: co do brwi IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 19:41 wam to dobrze.. ja mam ochote momentami ogolic brwi i narysowac sobie kreske ;) sa takie sztywne i strosza sie ze musze je podcinac i ukladam je na zel! serio :) zeby mi sie nie rozczochraly przez wieczor bo bede straszyc dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: co do brwi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:39 skoro kredkę widać, to spróbuj brązowego cienia, niektóre firmy robią nawet specjalne cienie do malowania brwi. ja używam kredki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerry Re: co do brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:48 Jatez mam dośc zadkie i krótkie brwi i uzywam kredk. Nigdy nie moglam nic dobrac i kiedys pani w Sephorze dobrala mi kredke chanel-nazywala sie blonde (to byl taki kolorek brazowawy), teraz juz nie produkuja tego koloru i postawiona przed tym faktem kupilam Guerlain nr 04. Widzialam wiele ladnych i pasujachych kolorkow wlasniw wsrod kosmetykow z wyzszej polki, natomiast nigdy nie dobralam odpowieniego koloru wsrod kosmetykow z nizszej polki, chociaz inne kosmetyki mozna kupic np. szminki, tusze no max factor. Do brwi polecam wlasnie zebys sie przespacerowala po sephorze i popatrzyla na YSL, Guerlain, Dior. Odpowiedz Link Zgłoś