Dodaj do ulubionych

Co możecie polecić?

30.07.08, 12:17
Witam.

Mam pytanie czy możecie coś polecić na wypadające włosy i ogólnie zniszczone
włosy?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jagoda_pl Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 13:59
      Wyszukiwarkę, a nawet jeden wątek na tej stronie się kłaniają:)!
      • madziulllka Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 17:59
        Widzę, że lepiej nie zadawać pytań tylko samemu próbować. Pozdrawiam. :)
        • estraq Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 19:26
          Nie chodzi o to, że nikt nie chce pomóc. Poczytaj netykietę.
          • madziulllka Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 20:31
            Nie ważne, nie chcecie to nie piszcie. Pozdrawiam.
            • estraq Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 21:33
              Nie mam problemów z wypadającymi włosami, dlatego nic Ci nie mogę polecić. I tłumaczę tylko czemu widzisz taką odpowiedź. To wcale nie jest złośliwe, służy jedynie utrzymaniu na forum jako takiego porządku. Powtarzające się wątki pojawiają się co chwilę, a odpowiadanie czy pytanie w innym - rozpoczętym już, ułatwia znalezienie odpowiedzi także innym forumowiczom.
    • big.rabarbar8 Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 20:57
      polecam inne, przyjazniejsze fora oraz inneov wlosy (zielony), do domu do mycia
      i ukladania kerastase l`oreala (do nabycia w salonach fryzjerskich), raz na
      jakis czas zabieg salonowy (pod specjalna lampa), a na tragiczne przypadki moja
      pania dr z Poznania (Starkowska) robi wspaniala mezoterapie skory glowy i stawia
      na nogi nawet najbardziej slabe wlosie.
      powodzenia
      rabarbar
      • madziulllka Re: Co możecie polecić? 31.07.08, 21:20
        Dzięki w końcu konkretna odpowiedź. Pozdrawiam. :)
    • e.milia Re: Co możecie polecić? 01.08.08, 09:36
      ja polecam badania TSH - przy nieprawidłowości hormonów tarczycy często wypadają
      włosy, więc warto sprawdzić, bo bez unormowania hormonów się nic nie zaradzi.
      Poza tym na wypadanie włosów polecam szampon Vichy czerwony, na wypadające włosy
      i tabletki Silica albo Skrzypowita, albo inne ze skrzypem polnym. Z innych
      szamponów, odżywek itd często jest polecany Revalid.
      No i rzeczywiście, warto wyszukać poprzednie wątki, w których było dużo rad na
      ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka