madziulllka 30.07.08, 12:17 Witam. Mam pytanie czy możecie coś polecić na wypadające włosy i ogólnie zniszczone włosy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 13:59 Wyszukiwarkę, a nawet jeden wątek na tej stronie się kłaniają:)! Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 17:59 Widzę, że lepiej nie zadawać pytań tylko samemu próbować. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 19:26 Nie chodzi o to, że nikt nie chce pomóc. Poczytaj netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 20:31 Nie ważne, nie chcecie to nie piszcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 21:33 Nie mam problemów z wypadającymi włosami, dlatego nic Ci nie mogę polecić. I tłumaczę tylko czemu widzisz taką odpowiedź. To wcale nie jest złośliwe, służy jedynie utrzymaniu na forum jako takiego porządku. Powtarzające się wątki pojawiają się co chwilę, a odpowiadanie czy pytanie w innym - rozpoczętym już, ułatwia znalezienie odpowiedzi także innym forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
big.rabarbar8 Re: Co możecie polecić? 30.07.08, 20:57 polecam inne, przyjazniejsze fora oraz inneov wlosy (zielony), do domu do mycia i ukladania kerastase l`oreala (do nabycia w salonach fryzjerskich), raz na jakis czas zabieg salonowy (pod specjalna lampa), a na tragiczne przypadki moja pania dr z Poznania (Starkowska) robi wspaniala mezoterapie skory glowy i stawia na nogi nawet najbardziej slabe wlosie. powodzenia rabarbar Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Co możecie polecić? 31.07.08, 21:20 Dzięki w końcu konkretna odpowiedź. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Co możecie polecić? 01.08.08, 09:36 ja polecam badania TSH - przy nieprawidłowości hormonów tarczycy często wypadają włosy, więc warto sprawdzić, bo bez unormowania hormonów się nic nie zaradzi. Poza tym na wypadanie włosów polecam szampon Vichy czerwony, na wypadające włosy i tabletki Silica albo Skrzypowita, albo inne ze skrzypem polnym. Z innych szamponów, odżywek itd często jest polecany Revalid. No i rzeczywiście, warto wyszukać poprzednie wątki, w których było dużo rad na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś