extreme_honey 25.09.08, 15:22 mam do ciebie pytanko, czy ten sklep fryzjerski w Chorzowie na Powstańców jeszcze istnieje? Nie mogę się nich dodzwonić, a wiem że ty robisz tam zakupy. I jeszcze jedno, czy mają w sprzedaży produkty Alfaparf i Kadus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: malange... 25.09.08, 16:39 Istnieje, ale nastąpiły tam zmiany - inna sprzedawczyni i pusto na półkach - ja tam się zaopatruje w Matrixa (ale i tak na zamówienie, bo przeważnie nie maja tego co chcę). Masz numer komórkowy? Bo jeśli tak, to on jest chyba tej dziewczyny, która tam wcześniej pracowała - też mam tylko ten numer. > Czy mają w sprzedaży produkty Alfaparf i Kadus? Z tego co kojarzę to nie ma, bazują raczej na tańszych firmach. W sklepie fryzjerskim na Moniuszki w Katowicach jest duży wybór produktów tych firm. :) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: malange... 25.09.08, 16:48 Numer tel znalazłam w necie, to stacjonarny. W takim razie oszczędziłaś mi czasu, skoczę na Moniuszki:) Wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś