Dodaj do ulubionych

Idealist Estee Lauder

IP: 10.144.200.* 15.01.02, 10:39
Prosze o opinie.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: dafne Re: Idealist Estee Lauder IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 15.01.02, 18:13
      Dla mojej skóry był taki jak jego nazwa wskazuje-idealny.Rzeczywiście działa
      tak jak o nim piszą.To rzadkie wśród zachwalanych kosmetyków.
      • bibelot Re: Idealist Estee Lauder 16.01.02, 08:19
        Jak działa?
        Czytałam o nim na stronie EL, ale bardziej cenię sobie praktyczną opinię.
        Czy można go stosować ze Spotlight?
        Ciągle poszukuję idealnego podkładu.
        • Gość: dafne Re: Idealist Estee Lauder IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 16.01.02, 19:04
          Nie stosowałam Spotlight.Idealist rzeczywiście wystarczająco matuje,ale i
          nawilża i łagodzi podrażnienia,zaczerwienienia.Ja po pierwszym zastosowaniu
          byłam zadowolona(skóra jest niewiarygodnie gładka),a z czasem zauważyłam
          ujednolicenie karnacji i zmniejszenie porów.Nałożony pod podkład (ja używam
          Clinique)sprawdza się świetnie przez cały dzień.Moja rekomendacja:jest świetny!
          • Gość: Ewa Re: Idealist Estee Lauder IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 21:48
            Mam pytanie-co to jest,podkład,krem?
          • bibelot Re: Idealist Estee Lauder 17.01.02, 07:46
            Oglądałam Idealist wczoraj i ogladałam.
            To taki lotionik, serum. Na oko nic się nie da stwierdzić. Na efekty trzeba
            zaczekać po regularnym stosowaniu.
            W końcu kupiłam coś zupełnie innego, ale nadal nie zaspokoiłam mojej ciekawości.
            Czy Idealist "uspokaja" wrażliwą skórę?
            W sprawie Spotlight - od miesiąca brak go w perfumeriach.
            • Gość: dafne Re: Idealist Estee Lauder IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 17.01.02, 18:23
              Ja nie mam skóry wrażliwej, ale czasem bywa podrażniona i Idealist sobie z tym
              radzi(poczytaj moje poprzednie posty)ale to moja opinia).
              • Gość: klara Re: Idealist Estee Lauder IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 10:14
                Idealist jest idealny. Matuje, tuszuje, i łagodzi podrażnienia. Ze wszystkich
                kremów ten naprawdę nie jest przereklamowany!!! Długo szukałam takiego kremu.
                Ma jedną małą wadę - nie ma filtrów.
    • Gość: Anka Re: Idealist Estee Lauder- BOSKI!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 08:40
      Cudo!!! Udało mi się wytargać w Sephorze próbkę 2 ml, nałożyłam wczoraj
      wieczorem i dziś rano, mam jeszcze malutką porcyjkę na wieczór:)))
      Dziewczynyy, ten krem to cud! Wchłania się błyskawicznie, rewelacyjnie nawilża,
      skóra jest natychmiast super miękka i taka aksamitna, welurowa. Co 5 minut
      dotykałam twarzy, by przekonać się, że to nie sen. Pierońsko drogi, ale sądzę,
      że warto. Mam mieszaną, kapryśną cerę, skłonną do podrażnień, a Idealist jak na
      razie działa bosko. Czuję się komfortowo!!! Nawet nie nałożyłam dziś rano
      podkładu, bo tak mi się podobała moja skóra!
      Sprawdzałam cenę, niestety 50 ml kosztuje 280 zł, ale sądzę, że w strefie
      bezcłowej może być tańszy o 100 zł.
      Jest wydajny, na pewno go kupię, choć zwykle nie kupuję luksusowych kosmetyków.
      Anka
      • Gość: Alicja Re: Idealist Estee Lauder- BOSKI!!! IP: 212.244.37.* 18.01.02, 09:12
        Czy Idealist matuje cere? A jezeli tak, to na jak dlugo?
        • Gość: Anka Re: Idealist Estee Lauder- BOSKI!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:35
          Ładnie matuje - delikatnie i skutecznie. Sądzę, że jest o niebo lepszy od
          kremów matujących, które często wysuszają skórę.
    • Gość: Apia Re: Idealist Estee Lauder IP: *.turboline.skynet.be 22.01.02, 17:48
      Mam jeszcze jedno pytanie.Wiem, ze ten krem kladzie sie pod krem
      nawilzajacy.Czy wystarczy wtedy np.nawilzajacy krem Erisa czy musi byc to cos
      mocniejszego?
      • Gość: silie Re: Idealist Estee Lauder IP: 195.205.68.* 25.01.02, 11:56
        Błagam o opinię o SPOTLIGHT!!!
        jak naprawde działa, jaki jest efekt i czy wart jest swojej ceny ( chyba ponad
        200 zł ).Czy zastepuję krem? Wiem tylko, że został doskonałością TS 2001, ale
        jaka jest prawda?
        • Gość: Mojasia Re: Idealist Estee Lauder IP: 213.25.3.* 06.02.02, 15:53
          spotlight jest ormą emulsji z duża zawartoscią macicy perłowej i raczej uzywam
          go do rozjasniania pewnych partii twarzy, ( moze byc pod lub na podkład).Moim
          zdaniem do stosowania raczej punktowo.Mogę tez powiedzieć, że po jego
          zastosowaniu dwie niezależne od siebie osoby powiedziały ,ze promienieję.
          Polecam, ale przesada w ilości może spowodowac,że twarz będzie wygladać jak
          sznurek pereł.

Pozdrawiam
      • Gość: klara Re: Idealist Estee Lauder IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.01.02, 10:39
        Wystarczy zwykly krem nawilzajacy. Idealist /wg tego co pisza w ulotce i mowia
        w salonie/ ma wszystkie skladniki zapobiegajace starzeniu itd. Nie ma tylko
        filtrów. Ja np. kładę na niego tylko podklad z filtrami i bardzo dobrze to
        działa.
        • Gość: Słońce Re: A co z wiekiem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 18:25
          No wlasnie. Czy Idealist mozna stosowac, gdy ma sie dwadziescia piec lat? Czy
          nie jest za mocno liftingujacy?
          pzdr
          • Gość: klara Re: A co z wiekiem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.02.02, 14:56
            Można, można to jest krem idealny....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka