Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 10:30 Proszę o opinie czy warto kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: DC-Model Bioenergia 23.10.03, 10:49 Używałam kremu na dzień,na noc i pod oczy,ale tylko z próbek.Wrażenia ogólne pozytywne,ale nie najlepiej nawilżają przynajmniej moją cerę(mieszana z dość suchymi i wrażliwymi policzkami i skórą pod oczami,wiek-33)Tylko ten żel- sorbet pod oczy dość dobrze nawilżył chociaż położony grubszą warstwą dobrze się wchłania ale dość mocno ściąga skórę.Konsystencja lekka,kremy dobrze sie wchłaniają i b.ładnie pachną w przeciwieństwie do tych z serii z algami.We wszystkich jest dodana mika przez co ładnie odbijają światło,chociaż może dla niektórych za bardzo może być to widoczne w żelu pod oczy-efekt pandy z różowymi obwódkami.Myślę że dla mnie te kremy byłyby dobre na lato-teraz potrzebuję czegoś co bardziej natłuszcza i lepiej nawilża.Ale na żel pod oczy chyba się skuszę.Co do efektów po dłuższym stosowaniu to nie wiem czy są jakieś spektakularne,bo jak pisałam miałam tylko próbki. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: DC-Model Bioenergia IP: *.net / *.myszkow.info 23.10.03, 15:11 warto :) ja jestem zadowaolona, po zużyciu próbek nabyłam kremy na noc, na dzień i pod oczy; skorę mam paskudnie suchą, wiec pod te kremy stosuję aktywator lipidów ( też daxa z serii Re Lipid - i to jest dla nmie coś fantastycznego, wczesniej używałam całej serii Re- lipid); efekty po ok. miesiącu używania - skóra nabrała blasku, ponadto chyba działa obietnica producenta, że te kosmetyki mają właściwości modelujące owal twarzy; lekko naprężają skórę, wiec mniej zauważalne są drobniutkie zmarszczki, z powodu ktorych wpadlam w panikę i zaczęłam sie interesować mazidłami p- zmarszcz. w efekcie czego nabyłam te rzeczy; ponadto cera jest wyraznie bardziej elastyczna, wygląda na wypoczętą (nawet jesli nie jest); a teraz patrzę w lusterko i widzę, że wory pod oczami też jakby mniejsze:) A, i dostałam próbkę eliksiru na krótkie noce, ale czeka na właściwy moment;) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: DC-Model Bioenergia 23.10.03, 17:12 Eliksir na krótkie noce kupiłam juz na poczatku gdy pojawił sie w sklepach,ale jeszcze nie używałam(nie było potrzeby). Wypróbowałam krem na noc i natychmiast kupiłam .Jest świetny. Skora rano jest naprawdę wypoczęta, nawilżona(nie wiem jak będzie gdy kaloryfery rozbuchaja się na dobre) Odpowiedz Link Zgłoś