justynah82 08.12.08, 19:44 Który preparat ze skrzypem jest najlepszy na paznokcie?? ktory zawiera najwiecej wyciagu ze skrzypu i czy ma to w ogóle znaczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agunia1980 Re: skrzyp 09.12.08, 10:59 najwiecej wyciagu ze skrzypu zawiera chyba herbatka ze skrzypu :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: skrzyp 09.12.08, 11:00 A jak w smaku wypada? Bo ja mam problem z wypiciem czegos niezbyt smacznego :P Odpowiedz Link Zgłoś
karin.1 Re: skrzyp 10.12.08, 09:42 Chyba najwięcej Skrzypu z tych wszystkich pastylek ma Belissa. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: skrzyp 10.12.08, 10:28 bardzo duże dawki skrzypu (łącznie 210mg bodajze) ma Belissa i bardzo do niej podobny preparat (tej samej firmy zresztą) Wyciąg ze skrzypu polnego+ wiatminy i mikroelementy (50kaps/ 14zł) Aflofarm/Aflopa. sporo ma też wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy od BioGarden/Bioogrody (100tbl). z tym, że paznokcie to nie tylko skrzyp/krzemionka; ważne są też inne składniki. osobiście lubię Bio-Urodę, Onozis, Revalid Odpowiedz Link Zgłoś
ryfkaa Re: skrzyp 10.12.08, 14:15 Z dotychczas przetestowanych przeze mnie najlepszy na włosy ,paznokcie cerę,jest MERZ niemieckiej firmy farmaceutycznej.Jest to firma produkująca lekarstwa ,więc można do niej mieć zaufanie.Zresztą jak do wszystkiego co niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś