Dodaj do ulubionych

darmowe probki

02.11.03, 21:56
mój poprzedni post zginął w niewyjasnionych okolicznościach. ponownie prosze
o adresy internetoeych sklepów, gdzie oferują darmowe próbki i kosmetyki po
atrakcyjnych cenach.
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 11:10
      ja zrobilam to tak (pod wplywem twojego poprzedniego postu) w wyszukiwarce
      szukalam polskich firm kosmetycznych, wchodzilam na ich stronki i przesylalam
      maile z prosba o probki ( jak do tej pory otrzymalam kilka pozytywnych
      odpowiedzi i 2 negatywne)
    • Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 18:47
      Dzis dostalam próbki od Ziaja :)
      • Gość: kasia Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 19:35
        Czesc, a ja od Zaji nic nie dostałam mimo, że wysłałam do nich maila z pytaniem
        o cienie pod oczami i z prośbą o próbki, ale dostałam od nich maila zwrotnego
        popisującego ...worki pod oczami, chyba sie nie wczytali...i żadnych
        próbek.....Napisz Gwiadko jak to zrobiłaś...;-) Za to DAX prześle mi aż 10
        róznych i bardzo miło i sympatycznie sobie przetestuje....
        • Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 19:45
          wyslalam 2 czy 3 dni temu do daxa maila i nie odpisali...
          odpisza jeszcze? czy juz sie nie ludzic?
          • siren1 Re: darmowe probki 04.11.03, 07:23
            a ja dostałam próbki Ziaji i nawet się zdziwiłam, że tak szybko, bo maila
            wysłałam w czawrtek, a wczoraj już dostałam przesyłkę. Ale chyba naprawdę nie
            wczytują się w malie, bo napisałam, że mam cerę przetłuszczającą się, a
            dostałam próbki kremów do cery dojrzałej i z problemami naczynkowymi. chyba dam
            mamie :) Ale miłe jest to, że w ogóle zareagowali.
        • Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:55
          Gość portalu: kasia napisał(a):

> Czesc, a ja od Zaji nic nie dostałam mimo, że wysłałam do nich maila z
          pytaniem
          >
          > o cienie pod oczami i z prośbą o próbki, ale dostałam od nich maila zwrotnego
          > popisującego ...worki pod oczami, chyba sie nie wczytali...i żadnych
          > próbek.....Napisz Gwiadko jak to zrobiłaś...;-) Za to DAX prześle mi aż 10
          > róznych i bardzo miło i sympatycznie sobie przetestuje....

Napisalam maila ze lubie ich kosmetyki ale zanim zaczne czegos uzywac "na
          stale" chcialabym to wypróbowac a nigdzie nie moge dostac probek ich produktow!
          nie odpisali ale po 3 dniach dostalam od nich zestaw próbek ( chyba jakos
          szczególnie nie dobieraja bo dostalam m.in krem po opalaniu :)

PS. a czy ktos dostal od jakiejs firmy probki kosmetykow kolorowych ????

• jkobuu Re: darmowe probki- FLOS-LEK 04.11.03, 07:37
      A ja dostałam wczoraj próbki z tej firmy :)) Ucieszyłam się i byłam zaskoczona
      że tak szybko przysłali- w ciągu tygodnia. Do tego był dołączony bardzo miły
      list.
      Próbki nie wzystkie pasują do mojej cery, ale podzielę sie z mamą i koleżanką.
    • Gość: ewelina Re: darmowe probki IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 13:39
      Ile płaciłyście za przesyłkę?
      • Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 13:42
        nic nie placisz za przesylke.
        • Gość: ewelina Re: darmowe probki IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 01:43
          Dzięki za odpowiedź.
    • Gość: Pauli Re: darmowe probki IP: *.chello.pl 05.11.03, 14:15
      ja wlasnie dostalam odpowiedz od DaxC. probki jeszcze nie dotarly, ale mail byl
      wyjatkowo mily i sympatyczny, a to robi dobre wrazenie; jak sie nie uczule, to
      na pewno sobie cos od nich kupie
      • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.chello.pl 05.11.03, 18:31
        odpowiedź na prośbę o próbki od DAX otrzymałam w 4 godziny.
        • Gość: madusiak Re: darmowe probki IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 05.11.03, 19:07
          od Daxa dostałam całą furę próbek szczególnie fajnie ze z kazdej serii coś
          było, więc każdy może sobie dopasować. Lubię ich za to jeszcze bardziej
          • Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 19:24
            po 4 czy tez 5 dniach otrzymalam maila od Daxa aby podac moj adres ze wysla ;-)
            • Gość: dixi Re: darmowe probki IP: *.net / 192.168.9.* 05.11.03, 19:57
              ja wyslalam do Daxa meila z pytaniem o próbki nowej serii z bioplazmą, o
              ktorej przeczytalam ajeszzcze nie bylo u mnie w sklepach, przysłali ze 20
              saszetek róznych kremikow, trwało to jakies 4 dni;
              • gunter Re: darmowe probki 05.11.03, 20:38
                no a ja wyslalam im mejla jakies 3 dni temu i nie dostalam zadnej odpowiedzi.
                podalam im moj adres w razie czego, a ze jestem teraz za granica to moze troche
                potrwa zanim dostane probki.
                • Gość: rzeka_wspomnień Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 05.11.03, 20:44
                  Drogie!
                  Moglybyscie podac maile do tych firm? Bylabym bardzo wdzieczna. To dobrze, ze
                  istanieja jeszcze takie firmy kosmetyczne, ktore tak milo obchodza sie z
                  klientami. To swiadczy o ich wysokiej klasie.
                  Goroco Pozdrawiam ;]
                  Ewa
                  • gunter Dla Ewy 08.11.03, 05:47
                    narazie pojade namiary tylko paru firm. moze macie inne, to prosze dopiszcie.
                    pa!

Dermika,
                    www.dermika.com.pldermika@dermika.com.pl

Eris
                    www.eris.plserwis@eris.pl

FlosLek
                    www.floslek.com.plbiuro@floslek.com.pl

Dax
                    www.dax.com.pldax@dax.com.pl
                    • gunter Re: Dla Ewy 08.11.03, 05:49
                      jakos mi sie linijki pomylily :)
                      no to jeszcze raz wysylam.

Dermika,
                      www.dermika.com.pl,
                      dermika@dermika.com.pl

Eris
                      www.eris.pl,serwis@eris.pl

FlosLek
                      www.floslek.com.pl,
                      biuro@floslek.com.pl

Dax
                      www.dax.com.pl,
                      dax@dax.com.pl
    • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 20:53
      Od Kogo otrzymałyście odpowiedź negatywną?
      Ja wysłałam prośby do

Dermika
      Soraya
      Eris
      Oceanic
      Dax
      Ziaja
      jakie firmy jeszcze mam molestować;))

Dostałam miłe odpowiedzi od Oceanic i od DAX
      • Gość: dixi Re: darmowe probki IP: *.net / 192.168.9.* 05.11.03, 21:04
        mnie zainteresowała seria apteczna oceanica Ocerin, próbe k w aptekach
        szukałam ale bez efektu więc napisałam maila do nich z prosbą o próbki i
        namiary na apteki - namiary owszem dostalam w całkiem milym liściku, ale
        probek nie przysłali; a z listy aptek odwiedziłam dwie, w jednej nie było w
        ogóle próbek, w drugiej dostałam ale nie tego kremu o który mi chodziło;
        pzdr!
    • Gość: rzeka_wspomnien Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 06.11.03, 10:12
      Witam
      Wczoraj wyslalam maile do wszyskich firm wymienionych zdaje sie, ze przez
      Nitke. Jak na razie uzyskalam dwie pozytywne odpowiedzi od Dermiki I AA
      Oceanic. Ciekawe tylko, co mi przesla...
    • Gość: Gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:00
      biuro@farmona.com.pl
      dermika@dermika.com.pl
      Napisalam i dostalam milutkie odpowiedzi ze wysla z checia próbki!
      Vipera, bell, mariza próbek nie wysylaja
      Natomiast od eris i oceanic nie dostalam zadnej odpowiedzi

PS. ponawiam pytanie o próbki KOLOROWYCH kosmetyków
      Dostal ktos takie od jakiejs firmy ?
      • Gość: aga Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:11
        Ja pisałam do:
        hean
        pierre rene
        pierre arthes
        diadem
        ale jeszcze nie otrzymałam odp, ale podobno hean i pierre rene wysyłają coś,
        natomiast pisałam też do Vipera - bardzo miło traktują każdego - indywidulanie,
        bo pisałam tam kilka razy i zawsze dostawałam odpowiedź na pytania
        • Gość: lidia Re: darmowe probki IP: *.media4.pl / *.media4.pl 06.11.03, 12:09
          witam
          Ja w ekspresowym tempie, bo chyba po 2 lub 3 dniach od wysłanie maila dostałam
          próbki od Ziaji :) Odpisały mi również DAX i AA Oceanic - bardzo milutko i
          obiecali, że wyślą. Reszta (czyli Eris, Kolastyna, Dermika, Florina) milczy...
          • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:22
            Odpowiedziała mi dzisiaj Ziaja

Zdziwiona jestem brakiem odpowiedzi od kilku firm
            toż to czysta tania promocja.
            Widac jeszcze nie za bardzo są nowocześni, a prośbę o próbki traktują ja
            wyłudzanie.
            A szkoda.
            Te próbki to fantastyczna rzecz, mogłabym w końcu rozdac w NYC a nie gadać jak
            dobre są polskie kosmetyki i dawać czasem pogrzebać paluchem w moim słoiczku.
            Niby coś tam jest na Greenpoincie, ale drogo i dziewczyny nie wierzą że polskie
            to dobre i za tą cenę kupują co innego.
            Tak dałabym im próbki i może by się pzekonały
            • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:35
              dostałam też odpowiedź od farmony

Czyli jednak się ruszyło.
              a tak ps
              To wiecie gdzie można w Warszawie kupić ziemię wulkaniczną "na zywo"
              Wiem że jest na Esentii, ale chciałabym jakiś sklep.
    • mandalay00 pisalyscie moze do Iwostinu? 06.11.03, 14:43
      Pisalam do nich chyba z miesiac czy dwa temu i do tej pory nie dostalam zadnej
      odpowiedzi. Czy oni odpisuja na maile? Poza tym pisalam tylko do Dax i
      rzeczywiscie bardzo dobre wrazenia.
      • Gość: Martunia19 Re: pisalyscie moze do Iwostinu? IP: *.asternet.pl / 10.0.4.* 06.11.03, 17:15
        A ja właśnie dostałam 7 próbek od Ziaji!! Pisałam też do AA Oceanic, ale
        niestety nie mogę wypełnić ich ankiety... Czy ktoś z Was może dostał taką
        ankietę i może mi pomóc?
      • Gość: maja Re: pisalyscie moze do Iwostinu? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.11.03, 18:47
        ja na stronie Iwostinu wypełnilam tę ich ankietę, minęło ze dwa - trzy
        miesiące, tak, ze zupelnie o tym zapomniałam i nagle - przysłali próbki :) Nie
        pamiętam dokladnie, chyba z 5. Nie wiem dlaczego tyle to trwało, ale nie sądzę
        zeby byli zasypani prośbami o probki.
    • Gość: aga Re: darmowe probki IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 18:54
      Napisalam miedzy innymi do flos leku, i dostalam pakiet probek po 3 dniach.
      Od dax cosmetics tez dostalam probki po uprzedniej wymianie maili z mila
      pania, ktora powiedziala, ze dostaja mnostwo takich maili, i zebym uzbroila
      sie w cierpliowsc.
      bylo warto, bo wkrotce otrzymalam wielka koperte z ciekawa zawartoscia :-)
    • Gość: aga-20 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 19:39
      ja w zeszlym tygodniu napisalam do wielu firm.Dotalam jak na razie probki od
      ziaji,Ban Di i id dermiki.na reszte narazie czekam.
      • Gość: rzeka_wspomnień Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 06.11.03, 20:57
        Witam
        Ja jak na razie dostalam pozytywne odpowiedzi od Dermiki Dax, oraz AA Oceanic.
        Obiecali, ze probki przesla. Procz tego wysylalam jeszcze do Ziaji oraz Erisu,
        ale Ci na razie milcza. Pozyjemy, zobaczymy

Ps. Mam pytanie. Probki jakich kosmetykow dostalyscie i czy przesylaja to w
        kopercie?
    • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 21:32

Odpowiedzieli mi także z Kolastyny

zacznę bojkotować firmy które nie raczyły odpowiedzieć ;))
      • mag26nov Re: darmowe probki 06.11.03, 22:03
        a czy ktoras z was wysylala maile do Bielendy?
        • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 22:22
          pisałam chyba dzisiaj...
          odp.brak
    • Gość: ancymonka Re: darmowe probki IP: 195.116.95.* 07.11.03, 08:11
      Ja napisałam do ok. 10 firm, mailowe odpowiedzi dostałam z 5: farmony, dermiki,
      kolastyny, miraculum i oceanica. Po 3 dniach od wysłania próśb o próbki
      dostałam z ziaji, a po 3 następnych - z dermiki i flosleku.
      • Gość: rzeka_wspomnień Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 08.11.03, 11:28
        Gunter, dziekuje
        Ewa
        • zibi62 Re: darmowe probki 10.11.03, 20:02
          Trzy dni temu wysłałam maila do DaXa z prośbą o testerki i dziś mi przysłali z
          miłym listem. próbuję do innych firm. dzięki za rady.
          • Gość: Magdalena Re: darmowe probki IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 11.11.03, 23:10
            Witam. Dzisiaj dostalam probki (15) od DAX COSMETICS. Nie nadaja sie wszystkie
            do mojej cery. Sa tez dla mamy i siostry. Generalnie jestem zadowolona.
    • Gość: Katinka Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:27
      Tak się naczytałam o tych próbkach ze postanowiłam sama zaryzykować! I jestem
      baardzo miło zaskoczona! Lubie firme która sie o mnie troszczy i z pewnością
      zainteresuje się ich produktami! Ogromny plus dla Ziaji i Dax Cosmetics!!!
      (dwie koperty testerów!!!)
    • Gość: Anna Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:53
      Ja dostalam od Dermiki i Daxa. Dermika ma fajna maseczke oczyszczajaca,
      pachnaca cytrusami. Napewno kupie!
      • Gość: jojo Re: darmowe probki IP: *.elektrownia.rybnik.pl 12.11.03, 12:07
        A ja napisałam dwa razy do Daxa i nic, cisza.
        • Gość: gogo Re: darmowe probki IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 14:19
          napisalam do Dax-a i bardzo mila pani odpowiedziala na maila, przyslala
          katalog tyle ze poczta zwinela testerki! przyszla duza koperta w srodku z 1
          cienka ksiazeczka ! a to Swinie !!!

z ziaji tez przyslali i sie ciesze ich kremy np. maslo kakaowe, kozie mleko
          oliwkowy- mama uwielbia
          • Gość: iza Re: darmowe probki IP: *.torun.mm.pl 12.11.03, 16:38
            Moje dwie przesyłki też zostały opróżnione przez naszą kochaną pocztę !
            Czy nie da się czegos z tym zrobić?
            • Gość: gogo Re: darmowe probki IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 19:20
              wiesz nie wiem! ale na pewno ktos powinien za to odpowiedziec! dlatego tez
              zawsze wysylam poleconym bo boje sie ze nie dotrze do adresata! a jak wyslalam
              paczke ostroznie to rozbili i jeszcze zniknela naklejka z napisem Ostroznie!
              ale mialam kwitek i po spacerach do kierownika nie zaplacilam kasy ktora
              chcieli za odeslanie mi SKORUPEK!!!
              maja sasiadka miala prenumerate gazety i zawsze dochodzily bez dodatkow!
              Co do kosmetykow, to napisalam i MILA pani przysle mi 2 raz!
              ciekawe czy dojda
    • Gość: frutelka Re: darmowe probki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.03, 19:23
      wlasnie dostalam probek kilka z flos lek:)
      ale wiecej bylo z daz cosmetics ciekawe skad jeszcze dostane:)
      duzo nawysylalam mial`i:)

pozdarwiam:)
    • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 19:36
      Dostałam dzisiaj próbki

Kolastyna -pełna oferta, super przyzwoicie
      Dax - to samo

Ziaja- marniutko 4 testerki...ale są!!!
      • Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:52
        no dziewczyny jestem pod wrazeniem Daxa, dostalam ze 20 probek..roznej masci ;-)
        to jest cos! Da sie jak tylko chce zadbac o klienta.zaraz im ide pisac maila z
        podziekowaniemm.
    • Gość: India Kto dostał próbki IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 12.11.03, 20:10
      APEL Dziewczyny, które dostałyście próbki!!! Po przeczytaniu wszystkich Waszych
      postów zauważyła iż nie wszystkie dostałyscie próbki więc proszę te kobitki,
      które dostały w/w żeby napisały mniej więcej co było w tych mailach z prośbą o
      próbki, i jak w ogóle te prośby motywowałyście.
      Dziękuję
      • Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 20:19
        Nic nikomu nie motywowałam

Napisałam grzecznie, że mam lat 30, cerę normalną itp i proszę o zestaw
        próbek...

Koniec kropka...
      • ethlin Re: Kto dostał próbki 12.11.03, 20:19
        ;-(
        A ja na próbki od Daxa czekam już prawie 3 tydzień;-(
        Od Dermiki prawie 2;-(
        • Gość: plum1000 Re: Kto dostał próbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:41
          napisalam tak. witam. prosze o przeslanie mi (jesli jest taka mozliwosc) probek
          z seri..tu wymienilam ojakie mi chodzi.ale oni wyslali wiecej niz prosilam.
        • Gość: gogo pewnie jakis listonosz sie nimi smaruje ;)) IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 22:03
          bo mysle ze Dax jednak wyslal!
          co do ilosci! to chyba wsadzili duzo bo koperta byla bycza! szkoda tylko ze
          pusta! jutro przyczaje sie na listonosza i spytam kto w niej grzebal!
          • Gość: gogo fos lek --- na jaki adres napisac? IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 22:06
            Dzieki! wielkie :)
        • siren1 Re: Kto dostał próbki 13.11.03, 07:47
          super! Dzisiaj dostałam dwie przesyłi - furę próbek od Dax Cosmetics, kilka
          ulotek i bardzo miłe pisemko. Natomiast z Erisa tylko miła odpowiedź i ani
          jednej próbki.
          • Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.chello.pl 13.11.03, 13:38
            Dzisiaj dostałam odpowiedź od Fitomed.

"Dziękujemy za zainteresowanie się naszymi produktami ziolowymi. Ze względu
            na to, iż zapytań o próbki przychodzi bardzo dużo, jest nam bardzo przykro,
            ale na dzień dzisiejszy, nie jesteśmy w stanie zadowolić wszystkich naszych
            potencjalnych klientów w gratisowe próbki i testery drogą wysyłkową. Próbki
            są dostępne w naszym firmowym salonie sprzedaży.
            Aby stworzyć dostęp do próbek dla wszystkich zainteresowanych, podjęliśmy
            decyzje, iż wystarczy zamówić chociaż jeden dowolny produkt z naszego
            sklepu internetowego. Do każdego zamówienia dołączamy próbki wybranych
            kosmetyków (najlepiej wskazanych przez odbiorcę"

Ja już dziekuję za te kosmetyki...
            • Gość: kiki Re: Kto dostał próbki IP: *.elektrownia.rybnik.pl 13.11.03, 13:47
              Nie rozumiem z czym masz problem.
              Mi się wydaje to całkiem uczciwe.
              Potwierdziłaś tylko moją opinię, że Polacy
              to lubią dostawać wszystko za darmo.
              • Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.chello.pl 13.11.03, 14:08
                Tak, zabawna ta opinia
                Jakoś jednak mnie nie przekonała
                Ja mam zasadę, kosmetyków w ciemno nie kupuję nigdy, drogich czy tanich.

Taka jestem rozwydrzona wiesz...mieszkaniem w Stanach...:))))

Oczekuję próbek za darmo hahahahahaa
                • Gość: kiki Re: Kto dostał próbki IP: *.elektrownia.rybnik.pl 13.11.03, 14:30
                  Ok. Twoja sprawa.
                  Ale, wyobraź sobie syt. w której 1000 osób prosi mnie
                  o próbkę. 5 ml*1000....+ koszty wysyłki...
                  to się potem odbija w cenie kosmetyków, a po co...
                  • Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.chello.pl 13.11.03, 14:50
                    Reklama bezpośrednia skierowana do konkretnej odbiorczyni jest zdecydowania
                    bardziej skuteczna i tańsza niż reklama medialna.

Koszty przesyłki w wiekszości są zryczałtowane (tak przynajmniej wynika z
                    przesyłek które dostałam)

no cóż a afekt, ja po prostu nie kupię nic z tej firmy i nie polecę wszystkim
                    koleżankom, wręcz odwrotnie...
                    Firm kosmetycznych jest dużo!
                    Wybieram te które o mnie dbają i nie podejrzewają o wyłudzanie czegoś za darmo
                    ha ha ha...Ich produkty zakupię dla siebie i obkupię koleżanki w Stanach...dla
                    nich głównie chodziło mi o te próbki,firma zyska klientki...

I kto jest stratny?
                  • vie_prive2 Re: Kto dostał próbki 15.11.03, 18:42
                    Gość portalu: kiki napisał(a):

> Ok. Twoja sprawa.
                    > Ale, wyobraź sobie syt. w której 1000 osób prosi mnie
                    > o próbkę. 5 ml*1000....+ koszty wysyłki...
                    > to się potem odbija w cenie kosmetyków, a po co...

Hmm, kiedys mialam w reku prawdziwe dane z dzialow marketingowych roznych firm.
                    To, co wydaja one na tego typu reklame, jak probka, to ulamek wydatkow ogolnych
                    na reklame, np. w telewizji, radiu, prasie. w tym samym artykule z powaznej
                    konferencji dotyczacej marketingu postulowalo sie zmiany polityki marketingowej
                    w celu wlasnie bezposredniego kontaktu z klientem, bo jest to TANSZE i
                    SKUTECZNNIEJSZE! A sumy, ktore wydaja firmy na zwykla reklame sa po prostu
                    porazajace.
                    Tyle uwag
                    Misia
    • ami17 Re: darmowe probki 13.11.03, 15:44
      Dostałam próbki od DC + miły list. Próbki są dopasowane do mojej cery a nie
      włożone do koperty "jak leci". Dobre kosmetyki i dobra obsługa klienta.
      • Gość: mea Re: darmowe probki IP: 80.48.229.* 13.11.03, 17:57
        ja także dziś otrzymałam DC.i dostaję zawsze gdy o jakieś poproszę.
    • Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.chello.pl 14.11.03, 14:22
      Żądna darmochy ;))

donoszę, że dostałam dzisiaj próbki od Norela
      co prawda tylko 4 ale zawsze.
      • Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:37
        a ja juz tak dlugo czekam :((((((
    • Gość: Ethlinn Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 11:15
      A ja nareszcie dostałam dziś próbki od Dermiki;po dwie kremu nawilżającego na
      dzień i na noc,kremu pod oczy,i maseczki supernawilżającego. Razem 8;-)
      Na razie wypróbowałam tylko tą maseczkę - wydaje się być całkiem, całkiem,
      tylko mam wrażenie, że strasznie lepi mi sie twarz;-)))
      Aha, i ostatnio trafiłam na informację, że Dove wysyła swoje kostki
      peelingujące, więc odsyłam Was na ich stronę: www.idoveyou.pl
      • mp23 Re: darmowe probki 15.11.03, 17:10
        Zapomniałyście jeszcze o firmie Iwostin, oni też przysyłają próbki.

www.iwostin.pl/stala;klientka
        • sanis Re: darmowe probki 09.12.03, 19:53
          Pollena-Ewa tez wysyła i to aż 2 szt :):):):)
          Mimo to podam wam adres i mam nadzieje, że firma bedzie dla was bardziej
          przychylna :)

www.pollenaewa.com.pl
          e-mail: pollena@pollenaewa.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka