zibi62 02.11.03, 21:56 mój poprzedni post zginął w niewyjasnionych okolicznościach. ponownie prosze o adresy internetoeych sklepów, gdzie oferują darmowe próbki i kosmetyki po atrakcyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 11:10 ja zrobilam to tak (pod wplywem twojego poprzedniego postu) w wyszukiwarce szukalam polskich firm kosmetycznych, wchodzilam na ich stronki i przesylalam maile z prosba o probki ( jak do tej pory otrzymalam kilka pozytywnych odpowiedzi i 2 negatywne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 18:47 Dzis dostalam próbki od Ziaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 19:35 Czesc, a ja od Zaji nic nie dostałam mimo, że wysłałam do nich maila z pytaniem o cienie pod oczami i z prośbą o próbki, ale dostałam od nich maila zwrotnego popisującego ...worki pod oczami, chyba sie nie wczytali...i żadnych próbek.....Napisz Gwiadko jak to zrobiłaś...;-) Za to DAX prześle mi aż 10 róznych i bardzo miło i sympatycznie sobie przetestuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 19:45 wyslalam 2 czy 3 dni temu do daxa maila i nie odpisali... odpisza jeszcze? czy juz sie nie ludzic? Odpowiedz Link Zgłoś
siren1 Re: darmowe probki 04.11.03, 07:23 a ja dostałam próbki Ziaji i nawet się zdziwiłam, że tak szybko, bo maila wysłałam w czawrtek, a wczoraj już dostałam przesyłkę. Ale chyba naprawdę nie wczytują się w malie, bo napisałam, że mam cerę przetłuszczającą się, a dostałam próbki kremów do cery dojrzałej i z problemami naczynkowymi. chyba dam mamie :) Ale miłe jest to, że w ogóle zareagowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:55 Gość portalu: kasia napisał(a): > Czesc, a ja od Zaji nic nie dostałam mimo, że wysłałam do nich maila z pytaniem > > o cienie pod oczami i z prośbą o próbki, ale dostałam od nich maila zwrotnego > popisującego ...worki pod oczami, chyba sie nie wczytali...i żadnych > próbek.....Napisz Gwiadko jak to zrobiłaś...;-) Za to DAX prześle mi aż 10 > róznych i bardzo miło i sympatycznie sobie przetestuje.... Napisalam maila ze lubie ich kosmetyki ale zanim zaczne czegos uzywac "na stale" chcialabym to wypróbowac a nigdzie nie moge dostac probek ich produktow! nie odpisali ale po 3 dniach dostalam od nich zestaw próbek ( chyba jakos szczególnie nie dobieraja bo dostalam m.in krem po opalaniu :) PS. a czy ktos dostal od jakiejs firmy probki kosmetykow kolorowych ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jkobuu Re: darmowe probki- FLOS-LEK 04.11.03, 07:37 A ja dostałam wczoraj próbki z tej firmy :)) Ucieszyłam się i byłam zaskoczona że tak szybko przysłali- w ciągu tygodnia. Do tego był dołączony bardzo miły list. Próbki nie wzystkie pasują do mojej cery, ale podzielę sie z mamą i koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: darmowe probki IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 13:39 Ile płaciłyście za przesyłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 13:42 nic nie placisz za przesylke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: darmowe probki IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 01:43 Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: darmowe probki IP: *.chello.pl 05.11.03, 14:15 ja wlasnie dostalam odpowiedz od DaxC. probki jeszcze nie dotarly, ale mail byl wyjatkowo mily i sympatyczny, a to robi dobre wrazenie; jak sie nie uczule, to na pewno sobie cos od nich kupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.chello.pl 05.11.03, 18:31 odpowiedź na prośbę o próbki od DAX otrzymałam w 4 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: darmowe probki IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 05.11.03, 19:07 od Daxa dostałam całą furę próbek szczególnie fajnie ze z kazdej serii coś było, więc każdy może sobie dopasować. Lubię ich za to jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 19:24 po 4 czy tez 5 dniach otrzymalam maila od Daxa aby podac moj adres ze wysla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: darmowe probki IP: *.net / 192.168.9.* 05.11.03, 19:57 ja wyslalam do Daxa meila z pytaniem o próbki nowej serii z bioplazmą, o ktorej przeczytalam ajeszzcze nie bylo u mnie w sklepach, przysłali ze 20 saszetek róznych kremikow, trwało to jakies 4 dni; Odpowiedz Link Zgłoś
gunter Re: darmowe probki 05.11.03, 20:38 no a ja wyslalam im mejla jakies 3 dni temu i nie dostalam zadnej odpowiedzi. podalam im moj adres w razie czego, a ze jestem teraz za granica to moze troche potrwa zanim dostane probki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka_wspomnień Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 05.11.03, 20:44 Drogie! Moglybyscie podac maile do tych firm? Bylabym bardzo wdzieczna. To dobrze, ze istanieja jeszcze takie firmy kosmetyczne, ktore tak milo obchodza sie z klientami. To swiadczy o ich wysokiej klasie. Goroco Pozdrawiam ;] Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
gunter Dla Ewy 08.11.03, 05:47 narazie pojade namiary tylko paru firm. moze macie inne, to prosze dopiszcie. pa! Dermika, www.dermika.com.pldermika@dermika.com.pl Eris www.eris.plserwis@eris.pl FlosLek www.floslek.com.plbiuro@floslek.com.pl Dax www.dax.com.pldax@dax.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gunter Re: Dla Ewy 08.11.03, 05:49 jakos mi sie linijki pomylily :) no to jeszcze raz wysylam. Dermika, www.dermika.com.pl, dermika@dermika.com.pl Eris www.eris.pl,serwis@eris.pl FlosLek www.floslek.com.pl, biuro@floslek.com.pl Dax www.dax.com.pl, dax@dax.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 20:53 Od Kogo otrzymałyście odpowiedź negatywną? Ja wysłałam prośby do Dermika Soraya Eris Oceanic Dax Ziaja jakie firmy jeszcze mam molestować;)) Dostałam miłe odpowiedzi od Oceanic i od DAX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: darmowe probki IP: *.net / 192.168.9.* 05.11.03, 21:04 mnie zainteresowała seria apteczna oceanica Ocerin, próbe k w aptekach szukałam ale bez efektu więc napisałam maila do nich z prosbą o próbki i namiary na apteki - namiary owszem dostalam w całkiem milym liściku, ale probek nie przysłali; a z listy aptek odwiedziłam dwie, w jednej nie było w ogóle próbek, w drugiej dostałam ale nie tego kremu o który mi chodziło; pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka_wspomnien Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 06.11.03, 10:12 Witam Wczoraj wyslalam maile do wszyskich firm wymienionych zdaje sie, ze przez Nitke. Jak na razie uzyskalam dwie pozytywne odpowiedzi od Dermiki I AA Oceanic. Ciekawe tylko, co mi przesla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:00 biuro@farmona.com.pl dermika@dermika.com.pl Napisalam i dostalam milutkie odpowiedzi ze wysla z checia próbki! Vipera, bell, mariza próbek nie wysylaja Natomiast od eris i oceanic nie dostalam zadnej odpowiedzi PS. ponawiam pytanie o próbki KOLOROWYCH kosmetyków Dostal ktos takie od jakiejs firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:11 Ja pisałam do: hean pierre rene pierre arthes diadem ale jeszcze nie otrzymałam odp, ale podobno hean i pierre rene wysyłają coś, natomiast pisałam też do Vipera - bardzo miło traktują każdego - indywidulanie, bo pisałam tam kilka razy i zawsze dostawałam odpowiedź na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: darmowe probki IP: *.media4.pl / *.media4.pl 06.11.03, 12:09 witam Ja w ekspresowym tempie, bo chyba po 2 lub 3 dniach od wysłanie maila dostałam próbki od Ziaji :) Odpisały mi również DAX i AA Oceanic - bardzo milutko i obiecali, że wyślą. Reszta (czyli Eris, Kolastyna, Dermika, Florina) milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:22 Odpowiedziała mi dzisiaj Ziaja Zdziwiona jestem brakiem odpowiedzi od kilku firm toż to czysta tania promocja. Widac jeszcze nie za bardzo są nowocześni, a prośbę o próbki traktują ja wyłudzanie. A szkoda. Te próbki to fantastyczna rzecz, mogłabym w końcu rozdac w NYC a nie gadać jak dobre są polskie kosmetyki i dawać czasem pogrzebać paluchem w moim słoiczku. Niby coś tam jest na Greenpoincie, ale drogo i dziewczyny nie wierzą że polskie to dobre i za tą cenę kupują co innego. Tak dałabym im próbki i może by się pzekonały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:35 dostałam też odpowiedź od farmony Czyli jednak się ruszyło. a tak ps To wiecie gdzie można w Warszawie kupić ziemię wulkaniczną "na zywo" Wiem że jest na Esentii, ale chciałabym jakiś sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
mandalay00 pisalyscie moze do Iwostinu? 06.11.03, 14:43 Pisalam do nich chyba z miesiac czy dwa temu i do tej pory nie dostalam zadnej odpowiedzi. Czy oni odpisuja na maile? Poza tym pisalam tylko do Dax i rzeczywiscie bardzo dobre wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia19 Re: pisalyscie moze do Iwostinu? IP: *.asternet.pl / 10.0.4.* 06.11.03, 17:15 A ja właśnie dostałam 7 próbek od Ziaji!! Pisałam też do AA Oceanic, ale niestety nie mogę wypełnić ich ankiety... Czy ktoś z Was może dostał taką ankietę i może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pisalyscie moze do Iwostinu? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.11.03, 18:47 ja na stronie Iwostinu wypełnilam tę ich ankietę, minęło ze dwa - trzy miesiące, tak, ze zupelnie o tym zapomniałam i nagle - przysłali próbki :) Nie pamiętam dokladnie, chyba z 5. Nie wiem dlaczego tyle to trwało, ale nie sądzę zeby byli zasypani prośbami o probki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: darmowe probki IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 18:54 Napisalam miedzy innymi do flos leku, i dostalam pakiet probek po 3 dniach. Od dax cosmetics tez dostalam probki po uprzedniej wymianie maili z mila pania, ktora powiedziala, ze dostaja mnostwo takich maili, i zebym uzbroila sie w cierpliowsc. bylo warto, bo wkrotce otrzymalam wielka koperte z ciekawa zawartoscia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-20 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 19:39 ja w zeszlym tygodniu napisalam do wielu firm.Dotalam jak na razie probki od ziaji,Ban Di i id dermiki.na reszte narazie czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka_wspomnień Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 06.11.03, 20:57 Witam Ja jak na razie dostalam pozytywne odpowiedzi od Dermiki Dax, oraz AA Oceanic. Obiecali, ze probki przesla. Procz tego wysylalam jeszcze do Ziaji oraz Erisu, ale Ci na razie milcza. Pozyjemy, zobaczymy Ps. Mam pytanie. Probki jakich kosmetykow dostalyscie i czy przesylaja to w kopercie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 21:32 Odpowiedzieli mi także z Kolastyny zacznę bojkotować firmy które nie raczyły odpowiedzieć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: darmowe probki 06.11.03, 22:03 a czy ktoras z was wysylala maile do Bielendy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 22:22 pisałam chyba dzisiaj... odp.brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: darmowe probki IP: 195.116.95.* 07.11.03, 08:11 Ja napisałam do ok. 10 firm, mailowe odpowiedzi dostałam z 5: farmony, dermiki, kolastyny, miraculum i oceanica. Po 3 dniach od wysłania próśb o próbki dostałam z ziaji, a po 3 następnych - z dermiki i flosleku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka_wspomnień Re: darmowe probki IP: *.udn.pl 08.11.03, 11:28 Gunter, dziekuje Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
zibi62 Re: darmowe probki 10.11.03, 20:02 Trzy dni temu wysłałam maila do DaXa z prośbą o testerki i dziś mi przysłali z miłym listem. próbuję do innych firm. dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: darmowe probki IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 11.11.03, 23:10 Witam. Dzisiaj dostalam probki (15) od DAX COSMETICS. Nie nadaja sie wszystkie do mojej cery. Sa tez dla mamy i siostry. Generalnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katinka Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:27 Tak się naczytałam o tych próbkach ze postanowiłam sama zaryzykować! I jestem baardzo miło zaskoczona! Lubie firme która sie o mnie troszczy i z pewnością zainteresuje się ich produktami! Ogromny plus dla Ziaji i Dax Cosmetics!!! (dwie koperty testerów!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:53 Ja dostalam od Dermiki i Daxa. Dermika ma fajna maseczke oczyszczajaca, pachnaca cytrusami. Napewno kupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: darmowe probki IP: *.elektrownia.rybnik.pl 12.11.03, 12:07 A ja napisałam dwa razy do Daxa i nic, cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: darmowe probki IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 14:19 napisalam do Dax-a i bardzo mila pani odpowiedziala na maila, przyslala katalog tyle ze poczta zwinela testerki! przyszla duza koperta w srodku z 1 cienka ksiazeczka ! a to Swinie !!! z ziaji tez przyslali i sie ciesze ich kremy np. maslo kakaowe, kozie mleko oliwkowy- mama uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: darmowe probki IP: *.torun.mm.pl 12.11.03, 16:38 Moje dwie przesyłki też zostały opróżnione przez naszą kochaną pocztę ! Czy nie da się czegos z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: darmowe probki IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 19:20 wiesz nie wiem! ale na pewno ktos powinien za to odpowiedziec! dlatego tez zawsze wysylam poleconym bo boje sie ze nie dotrze do adresata! a jak wyslalam paczke ostroznie to rozbili i jeszcze zniknela naklejka z napisem Ostroznie! ale mialam kwitek i po spacerach do kierownika nie zaplacilam kasy ktora chcieli za odeslanie mi SKORUPEK!!! maja sasiadka miala prenumerate gazety i zawsze dochodzily bez dodatkow! Co do kosmetykow, to napisalam i MILA pani przysle mi 2 raz! ciekawe czy dojda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutelka Re: darmowe probki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.03, 19:23 wlasnie dostalam probek kilka z flos lek:) ale wiecej bylo z daz cosmetics ciekawe skad jeszcze dostane:) duzo nawysylalam mial`i:) pozdarwiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 19:36 Dostałam dzisiaj próbki Kolastyna -pełna oferta, super przyzwoicie Dax - to samo Ziaja- marniutko 4 testerki...ale są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:52 no dziewczyny jestem pod wrazeniem Daxa, dostalam ze 20 probek..roznej masci ;-) to jest cos! Da sie jak tylko chce zadbac o klienta.zaraz im ide pisac maila z podziekowaniemm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: India Kto dostał próbki IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 12.11.03, 20:10 APEL Dziewczyny, które dostałyście próbki!!! Po przeczytaniu wszystkich Waszych postów zauważyła iż nie wszystkie dostałyscie próbki więc proszę te kobitki, które dostały w/w żeby napisały mniej więcej co było w tych mailach z prośbą o próbki, i jak w ogóle te prośby motywowałyście. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 20:19 Nic nikomu nie motywowałam Napisałam grzecznie, że mam lat 30, cerę normalną itp i proszę o zestaw próbek... Koniec kropka... Odpowiedz Link Zgłoś
ethlin Re: Kto dostał próbki 12.11.03, 20:19 ;-( A ja na próbki od Daxa czekam już prawie 3 tydzień;-( Od Dermiki prawie 2;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Kto dostał próbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:41 napisalam tak. witam. prosze o przeslanie mi (jesli jest taka mozliwosc) probek z seri..tu wymienilam ojakie mi chodzi.ale oni wyslali wiecej niz prosilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo pewnie jakis listonosz sie nimi smaruje ;)) IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 22:03 bo mysle ze Dax jednak wyslal! co do ilosci! to chyba wsadzili duzo bo koperta byla bycza! szkoda tylko ze pusta! jutro przyczaje sie na listonosza i spytam kto w niej grzebal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo fos lek --- na jaki adres napisac? IP: *.mtnet.com.pl 12.11.03, 22:06 Dzieki! wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
siren1 Re: Kto dostał próbki 13.11.03, 07:47 super! Dzisiaj dostałam dwie przesyłi - furę próbek od Dax Cosmetics, kilka ulotek i bardzo miłe pisemko. Natomiast z Erisa tylko miła odpowiedź i ani jednej próbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.chello.pl 13.11.03, 13:38 Dzisiaj dostałam odpowiedź od Fitomed. "Dziękujemy za zainteresowanie się naszymi produktami ziolowymi. Ze względu na to, iż zapytań o próbki przychodzi bardzo dużo, jest nam bardzo przykro, ale na dzień dzisiejszy, nie jesteśmy w stanie zadowolić wszystkich naszych potencjalnych klientów w gratisowe próbki i testery drogą wysyłkową. Próbki są dostępne w naszym firmowym salonie sprzedaży. Aby stworzyć dostęp do próbek dla wszystkich zainteresowanych, podjęliśmy decyzje, iż wystarczy zamówić chociaż jeden dowolny produkt z naszego sklepu internetowego. Do każdego zamówienia dołączamy próbki wybranych kosmetyków (najlepiej wskazanych przez odbiorcę" Ja już dziekuję za te kosmetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kto dostał próbki IP: *.elektrownia.rybnik.pl 13.11.03, 13:47 Nie rozumiem z czym masz problem. Mi się wydaje to całkiem uczciwe. Potwierdziłaś tylko moją opinię, że Polacy to lubią dostawać wszystko za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.chello.pl 13.11.03, 14:08 Tak, zabawna ta opinia Jakoś jednak mnie nie przekonała Ja mam zasadę, kosmetyków w ciemno nie kupuję nigdy, drogich czy tanich. Taka jestem rozwydrzona wiesz...mieszkaniem w Stanach...:)))) Oczekuję próbek za darmo hahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kto dostał próbki IP: *.elektrownia.rybnik.pl 13.11.03, 14:30 Ok. Twoja sprawa. Ale, wyobraź sobie syt. w której 1000 osób prosi mnie o próbkę. 5 ml*1000....+ koszty wysyłki... to się potem odbija w cenie kosmetyków, a po co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Kto dostał próbki IP: *.chello.pl 13.11.03, 14:50 Reklama bezpośrednia skierowana do konkretnej odbiorczyni jest zdecydowania bardziej skuteczna i tańsza niż reklama medialna. Koszty przesyłki w wiekszości są zryczałtowane (tak przynajmniej wynika z przesyłek które dostałam) no cóż a afekt, ja po prostu nie kupię nic z tej firmy i nie polecę wszystkim koleżankom, wręcz odwrotnie... Firm kosmetycznych jest dużo! Wybieram te które o mnie dbają i nie podejrzewają o wyłudzanie czegoś za darmo ha ha ha...Ich produkty zakupię dla siebie i obkupię koleżanki w Stanach...dla nich głównie chodziło mi o te próbki,firma zyska klientki... I kto jest stratny? Odpowiedz Link Zgłoś
vie_prive2 Re: Kto dostał próbki 15.11.03, 18:42 Gość portalu: kiki napisał(a): > Ok. Twoja sprawa. > Ale, wyobraź sobie syt. w której 1000 osób prosi mnie > o próbkę. 5 ml*1000....+ koszty wysyłki... > to się potem odbija w cenie kosmetyków, a po co... Hmm, kiedys mialam w reku prawdziwe dane z dzialow marketingowych roznych firm. To, co wydaja one na tego typu reklame, jak probka, to ulamek wydatkow ogolnych na reklame, np. w telewizji, radiu, prasie. w tym samym artykule z powaznej konferencji dotyczacej marketingu postulowalo sie zmiany polityki marketingowej w celu wlasnie bezposredniego kontaktu z klientem, bo jest to TANSZE i SKUTECZNNIEJSZE! A sumy, ktore wydaja firmy na zwykla reklame sa po prostu porazajace. Tyle uwag Misia Odpowiedz Link Zgłoś
ami17 Re: darmowe probki 13.11.03, 15:44 Dostałam próbki od DC + miły list. Próbki są dopasowane do mojej cery a nie włożone do koperty "jak leci". Dobre kosmetyki i dobra obsługa klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: darmowe probki IP: 80.48.229.* 13.11.03, 17:57 ja także dziś otrzymałam DC.i dostaję zawsze gdy o jakieś poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: darmowe probki IP: *.chello.pl 14.11.03, 14:22 Żądna darmochy ;)) donoszę, że dostałam dzisiaj próbki od Norela co prawda tylko 4 ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: darmowe probki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:37 a ja juz tak dlugo czekam :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: darmowe probki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 11:15 A ja nareszcie dostałam dziś próbki od Dermiki;po dwie kremu nawilżającego na dzień i na noc,kremu pod oczy,i maseczki supernawilżającego. Razem 8;-) Na razie wypróbowałam tylko tą maseczkę - wydaje się być całkiem, całkiem, tylko mam wrażenie, że strasznie lepi mi sie twarz;-))) Aha, i ostatnio trafiłam na informację, że Dove wysyła swoje kostki peelingujące, więc odsyłam Was na ich stronę: www.idoveyou.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: darmowe probki 15.11.03, 17:10 Zapomniałyście jeszcze o firmie Iwostin, oni też przysyłają próbki. www.iwostin.pl/stala;klientka Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: darmowe probki 09.12.03, 19:53 Pollena-Ewa tez wysyła i to aż 2 szt :):):):) Mimo to podam wam adres i mam nadzieje, że firma bedzie dla was bardziej przychylna :) www.pollenaewa.com.pl e-mail: pollena@pollenaewa.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś