Gość: Tlaloc IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 03.11.03, 19:04 Jak pachnie Theorema Fendi? Słyszałam, że przypomina nieco Alchemie Rochas, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikka Re: Theorema IP: 80.48.129.* 04.11.03, 10:34 Nie znam Alchemie, a Theorema to jedne z moich ulubionych perfum. Dla mnie podobne sa jedynie do Organzy Indecence (tej czarnej). Ciężki, korzenny zapach, ale nie słodki, tylko taki ostry, pikantny (jak przyprawy). Nie umiem podać ci bardziej "profesjonalnego" opisu, ale zachęcam do poszukiwania testera. Zapach nie należy na szczęście do nowości. Nie natykasz się o chwila na ulicy na inna dziewczynę pachnacą tak samo, ale taż trudno o tester w perfumerii. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka7 Re: Theorema 04.11.03, 12:14 Ja też interesuje się tym zapachem ale nigdzie nie ma testera :-( Może w desparacji kupię w ciemno w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Theorema IP: 80.48.129.* 04.11.03, 16:02 To mi wyślij na priv (przez-zero@wp.pl) swój adres, normalny - wyślę ci w kopercie kartonik nim spryskany. Lepsze to chyba, niż kupować w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś