Dodaj do ulubionych

Atelier Fryzur w Siewierzu

22.01.09, 15:22
Czy możecie napisać coś o Atelier Fryzur Barbara Szuksztul-Lenarczyk w
Siewierzu. Czy któraś z Was korzystała z jej usług?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:16
      nie radze masakra laski nie maja wogóle pojęcia o fryzjerstwie
      • Gość: genetlman Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 17:36
        pooooooooooooooooooorażka!!!
      • Gość: marta Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.cust.tele2.pl 23.02.09, 21:08
        Swietne fryzury robią i umieją dobrać kolor do fryzury ja polecam
        mocno, moi znajomi tam chodzą i też są zadowoleni/
        • Gość: ania Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 12:46
          Ja jestem pod absolutnym wrażeniem samego salonu i urokiem Pani
          Basi. Moja fryzura ślubna i fryzura do sesji zdjęciowej były Jej
          autorstwa. Profesjonalizmu może zazdrościć niejeden fryzjer. A samo
          wykonanie i efekt końcowy wywołują zdumienie i zachwyt!
        • Gość: MADZIA Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: 77.252.188.* 23.06.09, 20:22
          JA TEZ POLECAM, WLASCICIELKA CZESALA MNIE I MOJA KOLEZANKE DO SLUBU, OBIE
          BYLYSMY BARDZO ZADOWOLONE!!
      • Gość: Andrzej Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 19:49
        Drogo bo robią to świetnie i z sercem . Tam jest wspaniale polecam, wszystkim!
      • Gość: Ewka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 14:40
        Chyba ta Kamila nie ma pojęcia o fryzjerstwie bo Te Laski z Atelier są rewelacja !
    • Gość: ewa Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 19:00
      bardzo dobry fryzjer:)
      • Gość: KLIENTKA Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.piekary.net 01.03.09, 21:57
        BASIA TO FRYZJERKA Z POWOŁANIA ,ŚCINANIE I DOBÓR KOLORU
        PROEFJONALNIE GORĄCO POLECAM BEDZIECIE ZADOWOLENI
        • Gość: kasia Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 12:34
          polecam swietny fryzjer chodz drogi za farbowanie plus obciecie licza koło 160zł
          • Gość: cleo Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.cust.tele2.pl 03.03.09, 11:07
            Pani Basia to nalepsza fryzjerka jaką mi się udało do tej pory spotkać
            w moim 25 letnim życiu :). Za każdym razem super fryzura, odpowiednio
            dobrany kolor i profesjonalne cięcie, a wszystko w miłej atmosferze.
        • Gość: klient Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:45
          nie polecam
    • Gość: klientka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.cust.tele2.pl 12.03.09, 22:41
      dziewczyny są super, ja ostatnio dwa razy byłam u takiej młodej
      fryzjerki ciemnej blond chyba pani Dorota świetny kolor mi dobrała i
      fajna fryzurkę.jestem zadowolona
    • Gość: Ditta Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 13:41
      Powiem Ci, że ja ostatnio byłam na próbnej fryzurze ślubnej i jestem bardzo
      zadowolona. Szefowa to miła młoda kobieta, która zna się na swoim fachu potrafi
      super doradzić. Jednym słowem profi mogę Ci z czystym sumieniem polecić.
      • Gość: Magda Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 14:51
        Polecam kazdemu, kto chce by zadbano o jego wlosy.
        Dziewczyny sa super:)Pozdrowienia dla p. Basi i p. Karoliny!!!
        • Gość: Wiola Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.imsmultimedia.eu 03.01.13, 17:12
          Ten salon to jedna wielka pomylka , szefowa nie ma pojecia o fryzjerstwie a obsluga fatalna ,nie polecam
          • Gość: klientka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.adsl.elcuk.pl 06.03.13, 15:11
            Pani Basia miała mi zrobić popielaty blond a włosy wyszły żółte jak u kurczaka, ściągała mi ten piękny zółty kolor i jeszcze musiałam zapłacić za kąpiel ściągającą która osłabiła moje włosy nie polecam
    • Gość: Gosia Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:50
      nie korzystałam, ale moje koleżanki. po pierwsze uważam że jest tam za drogo, a
      po drugie wszyscy którzy korzystają z ich usług maja prawie identyczne fryzury
      po czym można szybko rozpoznać gdzie były u fryzjera.
      • Gość: xz Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:56
        Gosia teraz taka moda!
        • Gość: Kaśka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:39
          Usługi na światowym poziomie, fryzjerki są rewelacja !!!
          • Gość: zahrah Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.bb.sky.com 08.05.09, 23:47
            Ten salon jest super. Pani Basia jest swietna fryzjerka. Zawsze
            dobierze idealna fryzure i kazdego klienta traktuje indywidualnie.
            Ma olbrzymi talent i widac ze zna sie na tym co robi,kocha to co
            robi. Ta fryzjerka jest na topie. Polecam wszystkim ktorzy cenia
            dobry wyglad!!!!!!!Jak napisala Kasia-uslugi na swiatowym poziomie.
            • Gość: MMM Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.zamek.net.pl 01.07.09, 17:27
              Fachowe i miłe podejście do klienta. Szczerze polecam p. Karolinę, o
              p. Basi niestety nie moge sie wypowiedzieć- nie korzytsałam z jej
              usług.
              • Gość: Raphau Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: 212.59.250.* 31.07.09, 00:01
                dla mnie rewelacja!!! obcinam się tylko tam i tylko u prof. Basi S-L ;o) a muszę dojechać kilkadziesiąt km... POLECAM (albo nie - bo dłużej będę czekał na wolny termin)
      • Gość: 222 Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.cust.tele2.pl 07.08.09, 14:07
        Ja uważam że robią fryzury na stare baby a dotego ta ruda fryzjerka
        jest bardzo nieprzyjemna i nadęta.
    • Gość: NIEzadowolona79 Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:53
      ... z usług owego salonu fryzjerskiego korzystałam jeden jedyny ale też ostatni
      raz... wykonanie pasemek zostało poprzedzone, przeprowadzoną przez fryzjerkę,
      długą analizą psychologiczną dwóch kolorów które mi się podobają i dwóch w
      których w ogóle się nie widzę, po czym właśnie te, nieakceptowane przeze mnie
      kolory zostały nałożone na moje włosy ... włożona praca i efekt nie przełożyły
      się również na koszty jakie poniosłam ... osobiście NIE POLECAM !!!
    • Gość: zbulwersowana Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:01
      Nie polecam. Niby taki profesjonalizm a nie uwzględniono mojej
      reklamacji.Fryzura (70 zł) nie była trwała więc nie dotrzymała do
      uroczystości.Nadmieniam że do tego dnia byłam stałą klientką tegoż Atelier.
    • Gość: Finka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 00:01
      Poziom umiejętności nie dorównuje poziomowi zadęcia. Pani BSL jest nadęta i
      naburmuszona. Więcej korzystała nie będę.
    • Gość: Reed Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 22:54
      Ten młody fryzjer to jakaś ciamajda, rusza się jak mucha w smole. To ma być
      wysoki poziom?
    • Gość: MoniKa Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 11:28
      Przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm...moja fryzura zrobiła w pracy
      furorę.Wszystkie koleżanki czekają na termin.Polecam!
      • Gość: NIEZADOWOLONY Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: 77.255.138.* 06.11.09, 20:17
        Totalny kicz!!!!!! DUŻO ROZMOWY MAŁO PROFESJONALIZMU, SZKODA KASY!!!
    • glammyx Re: Atelier Fryzur w Siewierzu 09.11.09, 09:19
      Dużo gadają a efekt zerowy. Ja nie widzę nic nadzwyczajnego w obcinaniu. I fryzury nie są jakieś światowe. Przynajmniej mało osób chodzi z takimi "po Siewierzu".
    • Gość: Majka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 19:27
      Hej! Szczerze polecam. Miła atmosfera i wysoki poziom usług.
      Fryzura sama się układa :)
      • Gość: Maćko Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 19:30
        Ludzie z klasą.Pasja.Polecam!
        • Gość: ...Majka... Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 19:33
          Szczerze polecam. Strzyżenia niebanalne, gustowne koloryzacje i
          sympatyczna atmosfera... Fryzurka sama się układa:)
    • Gość: sope Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 10:20
      Pełen profesjonalizm miła atmosfera a pani Basia to poprostu cudowna
      fryzjerka zna się dobrze na swoim fachu poprostu rewelacja
      POLECAM !!!
      • Gość: Siewierzanka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 16:23
        Ja szanuję opinie niezadowolonych, ale się z nimi nie zgadzam.Jestem od początku
        istnienia zakładu klientką Pani Karoliny.Żyję już trochę na tym świecie i swoją
        fryzurę poddawałam " obróbce" bardzo wielu fachowców i w związku z tym, że mój
        poziom zadowolenia był różny, często ich zmieniałam.Ostatnio w czasie pobytu w
        Realu coś mnie podkusiło,żeby w tamtejszym salonie fryzjerskim obciąć włosy.
        Zrobiono to bardzo szybko i byle jak,bez szczególnego zaangażowania i drożej! .
        Tymczasem wizyta u fryzjera to dla wielu kobiet pewnego rodzaju forma terapii,bo
        można nową fryzurą polepszyć sobie nastrój wygadać się i zostać
        wysłuchanym,uzyskać poradę odnośnie pielęgnacji włosów.Ja to wszystko znajduję w
        tym atelier w swoim mieście i to nie ze względu na lokalny patriotyzm .Szczerze
        polecam!!!
        • Gość: Renia Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetia.net.pl 24.01.15, 12:24
          Czy koś wie gdzie obecnie pracuje p. Karolina z Atalie fryzur w Siewierzu. bardzo mi zależny na kontakcie z p. Karoliną
          • Gość: Ania Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.15, 17:07
            Pani Karolina pracuje w salonie Ramzes w zawierciu
        • Gość: gość Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetia.net.pl 24.01.15, 12:53
          Jak czytam to korzystała Pani z usług p. Karoliny czy wie Pani gdzie mogę ją odnaleźć bo w Atalie w Siewierzu już nie pracuje a jest to wspaniała fryzjerka. Proszę o pomoc !!
          • Gość: Annab Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.205.86.117.polineo.pl 05.02.15, 23:38
            Witam tez szukam p.Karoliny proszę o pomoc
    • Gość: misia Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: 89.174.4.* 14.04.10, 11:13
      Tragedia,identyczne fryzurki, które nie dotrzymują do połowy
      imprezyn a ceny kosmiczne a szkoda bo pani Basia b. sympatyczna
    • Gość: belka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 09:17
      nie , nie , nie i jeszcze raz nie.Co to ma być za te pieniądze , żadna
      rewelacja. A podobno to niezbyt fajni ludzie.
      • Gość: gentelman Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 15:48
        Podobno Paweł to jakiś burak spod białegostoku , nie umie w ogóle
        strzyc i jest trochę niedoprany a właścicielka P. Basia jest
        zarozumiała i też żadna rewelka.
    • Gość: siewieran Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 13:43
      siander stary obcinał od garnka a teraz podobnie tylko inna moda na to
      mówią
    • Gość: siewieran Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 13:46
      stary śiander obcinał od garnka, tera tak samo tylko inna moda...
      • Gość: Renia DG Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 20:49
        Namówiona przez moje koleżanki z pracy niepewnie zmieniłam swojego starego fryzjera i poszłam do Atelier. Teraz jestem stałą i zadowoloną klientką pani Basi. Znajomi widząc moją fryzure proszą o kontakt . Gorąco polecam :)
    • Gość: fan Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 23:31
      Basia jest świetną fryzjerką.
      • Gość: Anka Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 16:23
        Świetny zakład - kompetentna kadra i miła atmosfera. Są warci tych
        pieniędzy.
        • Gość: klient Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 10:36
          Jeżeli chodzi o profesjonalizm nie mam zastrzeżeń. Jestem stałym klientem. Ale znam parę osób, które zrezygnowały z usług salonu z powodu zachowania właścicielki. Uważam, że w jej interesie jest odpowiedni stosunek do klientów a tylko "znajomi" klienci są obsługiwani z uśmiechem. Niektórych traktuje się jak intruzów.
        • Gość: STAŁA KLIENTKA OD2 Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.centertel.pl 15.09.10, 21:29
          STAŁA KLIENTKA od 2005r. Salon otwarto później ale ją Panią Basie i Karoline znam z Katowickiego Salonu Berendowicz zaznacze że dziewczyny były tam kluczowymi fryzjerkami czesały do jednej edycji Tańca z gwiazdami a z Karolina był wywiad w Gazecie Wyborczej z jej zdjęciem na Całą stronę. W Katowicach zostawiałam dwa razy więcej pieniędzy. Czy macie jeszcze jakieś wątpliwości? Tak czytam te krytyczne komentarze i dochodzę do wniosku że konkurencja powinna jeździć na drogę szkolenia w tym zagraniczne tak jak dziewczyny a nie siedzieć na necie. Monika Musiał z Dąbrowy Górniczej
          • hanka1982 Re: Atelier Fryzur w Siewierzu 12.10.10, 16:45
            Nie sądziłam, że taki niewinny post wywoła taką burzę, ale wydaje mi się, że to dobrze świadczy o zakładzie Pani Basi. W końcu, kiedy obsługuje się tylu klientów, nie ma szans żeby wszystkim dogodzić. To tak, jak w każdym innym zawodzie.
            Osobiście skorzystałam z usług Pani Basi i byłam zadowolona. Pani Basia świetnie poradziła sobie z moja burzą włosów, przy której nie jeden fryzjer się rozłożył:-). A jeśli chodzi o kwestię, że lepiej traktuje się stałych klientów, to w moim przypadku wcale tego nie odczułam. Wręcz przeciwnie, Pani Basia to bardzo miła kobieta. I mimo, że przez moje włosy, musiała dłużej zostać w pracy ani przez chwilę nie poczułam, żeby była "naburmuszona". Gdyby nie to, że postanowiłam zapuścić włosy, pewnie byłabym częstszą klientką. Z czystym sumieniem polecam!!!
    • Gość: xxx Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 14:08
      Basia jest cudowna i pięknie strzyże. Tak na marginesie to jestem w Niej od dawna zakochany po uszy.
    • aksa87 Re: Atelier Fryzur w Siewierzu 26.02.12, 15:48
      Ja korzystałam. Super !! Jedyny minus to to,że z Katowic nie jest mi po drodze , ale warto zrobić sobie wycieczkę. Dla takiego strzyżenia biorę sobie urlop w pracy :D
      • Gość: ewa Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: 195.246.225.* 17.05.12, 11:27
        To co te dziewczyny zrobily mi z włosami przekracza ludzie pojecie...polowa włosów wyrwana, zniszczone farba , a słynna koraryzcja 3D wyglada jak tandetne pasemka...nikomu nie polecam ...
    • Gość: kati82 Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.adsl.net.t-com.hr 21.07.12, 20:25
      Witam dziewczyny,
      Jestem bardzo zadowolona z usług salonu Atelier. Moja koloryzacja 3D wyszła rewelacyjnie!!
      Robiłam ją przed wyjazdem na wakacje i cudownie komponowała się z moim opalonym ciałem.
      Pozdrawiam :)
      • teraquantum Re: Atelier Fryzur w Siewierzu 19.09.12, 16:54
        salon ogólnie zadbany ale to dzieki praktykantką ktore tam są wrecz wykorzystywane do sprzątania ... fryzury nie rewelacja
      • Gość: Honey Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.15, 23:37
        Porażka całkowita i brak kultury przede wszystkim! "Cudowna" właścicielka w obecności klientów albo krytykuje pracę innych salonów w okolicy, albo poucza własnych pracowników w arogancki sposób. Obrzydliwe!
    • Gość: magda Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: 94.42.184.* 13.08.13, 23:37
      jestem wierna Pani Basi od 3 lat, ściągałam u niej kruczoczarne włosy a następnie zafarbowano mnie na piękny brąz, czesała mnie do ślubu - PIĘKNIE, tylko ona mnie obcina (raz zdradziłam salon i miałam nauczkę:) naprawdę nie rozumiem negatywnych wpisów. pozdrawiam i polecam
      • Gość: anma Re: Atelier Fryzur w Siewierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 22:15
        Totalna beznadzieja. Biorą kupę kasy a te fryzurki nie warte są nawet połowy ceny. Rozwalają się w połowie imprezy. Jeśli chodzi o śliczne i przede wszystkim trwałe uczesanie polecam salon p. Ilony i czesanie p. Basi K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka