envi 25.01.09, 10:32 do tej pory uzywalam gucci rush i wczoraj kupilam w ciemno zupelnie kenzo jungle - rany, tak mi sie podoba ze nawet posciel spryskalam...co za zapach!!!!chyba jakis narkotyk w tym flakonie musi byc:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: kenzo jungle 25.01.09, 11:59 Tylko oszczednie uzywaj, bo to jeden z zapachow przyprawiajacych o bol glowy postronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: kenzo jungle 25.01.09, 12:02 O kurczę, jak różne mogą być gusty dla mnie to obok Channel nr5 największy śmierdziuch. Zgadzam się z poprzedniczką- dla postronnych to często zapachowy horror. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: kenzo jungle 25.01.09, 12:14 ale jakie jungle? slonia? jesli tak to współczuję otoczeniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: kenzo jungle 25.01.09, 12:27 Na samym początku ok.4lata temu też mi sie b.podobał.Byłam zachwycona oryginalnością samego zapachu. Teraz nie mogę go po prostu znieśc, nie wiem co sie stało, ale tak jest.DZiwne. Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: kenzo jungle 25.01.09, 12:32 Używam tej wody od początku, na zmianę z innym oczywiscie, ale bardzo delikatnie.Fakt, że dla otoczenia może być niezbyt miły zapach, gdy przesadzisz. Kiedys zrobiłam sobie przerwę dłuższą w używaniu, gdy koleżanka wylewała na siebie taką ilosć, jak dla słonia. Odpowiedz Link Zgłoś
envi KENZO AMOUR!!! 25.01.09, 14:18 o rany, to chodzilo o Kenzo Amour nie Jungle heh, chyba rzeczywiscie cos musi byc w tym flakonie...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: kenzo jungle 25.01.09, 14:30 Ze słoniem czy tygrysek? Słoń to killer i szczerze go nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
envi nie kenzo jungle!!!kenzo amour!!! 25.01.09, 15:13 nie to nie jest jungle!!to ten : ecx.images-amazon.com/images/I/41ILSQ9iDeL._SL500_AA280_.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: nie kenzo jungle!!!kenzo amour!!! 25.01.09, 15:20 Ten to co innego. Bardzo przyjemny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: nie kenzo jungle!!!kenzo amour!!! 25.01.09, 16:10 też lubię amour :) we wszystkich wersjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: nie kenzo jungle!!!kenzo amour!!! 25.01.09, 23:42 Nie znam tego, ale wychodzę z założenia, że nie ma gorszych perfum niż Kenzo Jungle - bleeee:/... Przyznaję się do unikania osób używających tego zapachu;P! Odpowiedz Link Zgłoś