ambulex 27.01.09, 20:32 czy ktoras z Was uzywala kosmetykow z tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caline-czka Re: ziaja nuno 27.01.09, 20:45 mam żel do mycia twarzy, rewelacja za niską cenę, odkąd go poznałam kupuję go non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: ziaja nuno 28.01.09, 13:38 czy możesz mi napisać ile mniej więcej ten żle kosztuje. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: ziaja nuno 27.01.09, 20:51 ja tez mialam zel do twarzy, ale czy taki rewelacyjny to nie wiem. Zwykly zel. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: ziaja nuno 28.01.09, 00:23 Ja mam peeling enzymatyczny i bardzo mi sie podoba :D Przyjemnie łaskocze w twarz, a zmyty zwykłym peelingiem z Daxa daje suuuuper efekt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: ziaja nuno 28.01.09, 11:10 Paulino, przecież widzisz (czytasz), że "dają suuuuper efekt" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: ziaja nuno 29.01.09, 20:34 No dokładnie! ;) Po samym enzymatycznym nie czułam jakiegos spektakularnego efektu, ale jak potem "zszorowałam" to, co złuszczył poprzedni peeling - niebo a ziemia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: ziaja nuno 29.01.09, 20:50 Nabijamy się tu z Ciebie jakbyś nie zauważyła;)... Czyli peeling enzymatyczny nie działa na Twoją skórę zbyt dobrze, a ten świetny efekt osiągasz za pomocą drugiego peelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ziaja nuno 29.01.09, 21:23 dokładnie tak więc nie wiem po co stosowac enzymatyczny skoro efekt cie nie zadowala... wiadomo, ze peelingi enzymatyczne są delikatniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: ziaja nuno 01.02.09, 08:04 Enzymy jedna rozluźniaja wiązania pomiedzy komórkami i łatwiej je usunac mechaniacznie. Eris ma taki zestaw do "mikrodermabrazji"- najpierw płyn z kwasami czy enzymami a potem zwyczajny z granulkami. Nie mam opakowania więc nie moge sprawdzic co zawiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: ziaja nuno 29.01.09, 22:01 Nie jestem głupia, zauważyłam, ale postanowiłam odpowiedzieć na to z przymrużonym okiem, jakbyś nie zauważyła... Mylisz sie. Ani jeden ani drugi peeling stosowany osobno nie daje takiego efektu jak te dwa razem użyte. Chcesz być mądrzejsza ode mnie za wszelka cenę? Nie wiesz, to nie mów, i nie wmawiaj mi... Odpowiedz Link Zgłoś