aga.18 04.02.09, 14:07 Mam 45 lat i moją najwiekszą zmorą są zmarszczki (przde wszystkim na czole i w okolicy oczu).Próbowałam wielu kosmetyków (dość drogich) , które niestety nie porawły mojego wyglądu,tylko oprózniły portfel. Proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropla_beskidu Re: Coś na zmarszczki!!! 04.02.09, 14:16 Wypełniacze, botoks, mezoterapia, a z kosmetyków Flavo C Forte Auriga. Odpowiedz Link Zgłoś
edi681 Re: Coś na zmarszczki!!! 04.02.09, 14:46 popieram. TYLKO dermatologia kosmetyczna. Na zmarszczki w okolicy oczu i czoła botoks będzie świetny i skuteczny. Kremy nic nie zdziałają Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa_27 Re: Coś na zmarszczki!!! 04.02.09, 19:35 Nie oszukujmy siebie i innych, żadne krem nie spowoduje zniknięcie zmarszczek! Dlaczego je używamy? Ja też używam przeciwzmarszczkowy pod oczy i do twarzy i to wybieram te z górnej półki... Tylko po co?? Przecież i tak to nic nie da. A jeśli stosować krem to wystarczy nawilżający i tani.. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Coś na zmarszczki!!! 04.02.09, 21:02 Zniknąć nie znikną, ale nowe mogą się pojawić później i cera będzie w lepszej kondycji - w "pewnym wieku";) zwykły nawilżacz może być niewystarczający... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfkaa Re: Coś na zmarszczki!!! 04.02.09, 20:50 spróbuj VICHY LIFT ACTIV PRO.Może na pocżątek próbki z apteki?Są pod oczy i do twarzy.Traktuj skórę płynną witaminą C. Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: Coś na zmarszczki!!! 04.02.09, 21:56 Jesli zmarszczki nie sa zbyt utrwalone (mimiczne), bo pomoze botoks. O botoksie warto myslec wczesniej, zanim sie utrwala. Juz utrwalonym pomomoga wypelniacze (tez w polaczeniu z botoksem) a takze odmladzanie skory Fraxelem. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi-a710 Re: Coś na zmarszczki!!! 05.02.09, 08:54 Bezpieczniejsza alternatywą botoxu jest zabieg przy użyciu urządzenia Safetox.Nie ingerujemy w nasz organizm jak w przypadku botoxu. Zabieg przy uzyciu Safetoxu polega stymulowaniu mięśni twarzy, czego konsekwencją jest wygładzenie zmarszczek i ujędrnienie skóry.Kupiłam sobie ten sprzęcik i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
magiaann Re: Coś na zmarszczki!!! 05.02.09, 09:48 Ja mam prawie 40 lat i gładką buzię :) Pewnie dlatego, że wcześnie zaczęłam stosować kremy p.zmarszczkowe. Z czystym sumieniem mogę Ci polecić krem Perfecta Botox Effects 45+, firmy Dax Cosmetix. Dax ma całą gamę produktów p. zmarszczkowych ale ja używałam tylko ten. Taki sam tylko 35+. Cena 14-17 zł. Odpowiedz Link Zgłoś