Gość: ktos IP: *.lub.pl 16.11.03, 15:51 potrzebuje kryjacego fluidu do tlustej cery w jaki warto zainwestowac zastanawiam sie nad markami typu max faktor itd czy sa one lepsze od naszych rodzimych firm jak kolastyna itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: fluid IP: *.net.pl 16.11.03, 16:18 beztłuszczowy eris lub z lini "20 tej samewj marki a na teraz ( zima) dermacol!!! - kosztuje 8.50 ale jest na zime boski........ czeskiej produkcji zajrzyj na ich strone www. dermacol.cz- make up Dermacol cover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fluid IP: 213.77.65.* 16.11.03, 17:37 ale gdzie mozna kupupic bo ja czeskiego to nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: fluid IP: *.chello.pl 16.11.03, 16:30 Trudno mi powiedzic jak prezentuja sie polskie fluidy gdyz nigdy tak naprawde ich nie uzywalam jedynie probki,ktore nie zachwycaly mnie delikatnie mowiac. Mysle, ze podklad to taka baza ,warto w nia zainwestowac. Polecam podklad Colorstay Natural Makeup Revlona(butelka z pompka).Jest to unowoczesniona wersja podkladu Colorstay.Jak najbardziej nadaje sie do tlustej cery,jest srednio kryjacy.Ladnie sie stapia ze skora,jest lekki,niewidoczny,bardzo trwaly,spf 15.Dalam za niego 72 zl. Podklad ten jest opisany na wizazu,wiec jesli cie zainteresuje mozesz tam zajrzec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś