Gość: niki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 17:23 czy mozecie kogos polecic. chodzi o zabieg zakladania koronek. cena mniej wazna, to co sie liczy to jakosc uslugi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alda odradzam IP: *.chello.pl 21.11.03, 17:27 Odradzam EURODENTAL przy Domaniewskiej.Pół roku po założeniu koronek mam kłopoty z dziąsłami. Lekarze niekompetentni. Oczywiście nikt mnie nie zmuszał do pójścia tam i niestety powinnam wcześniej zrobić wywiad tak jak Ty. Teraz to ja mogę kogoś ostrzec przed tym gabinetem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan1973 Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 18:38 ja mogę polecić bardzo dobra i fachową pana doktor - przyjmuje na mokotowie. Jeżeli jesteś zainteresowana wyślę ci namiary na priv (podaj tylko e- mail).Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okhi Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 08:29 joan, wyciagam watek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: do Okhi!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.03, 10:48 okhi, przepraszam, ze dopiero dziś ale nie miałam wczęsniej możliwości odezwać się. wysłałam ci namiary na maila gazetowego, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.11.03, 10:53 Dlaczego pytający i odpowiadający maj te same IP ?. widze 3 rózne nicki i 3 te same IP. Znowu nagonka? Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? 26.11.03, 10:56 może mamy tego samego operatora???????? zapewniam cię że nie zadaję pytań samej sobie i potem na nie odpowiadam:)))) trochę luzu i dystansu życzę, pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.11.03, 11:00 moze masz racje, a moze odpowiedza na to pytanie równiez okhi i nikt? a moze przypadek...? Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? 26.11.03, 11:28 o ile się orientuję to większa część odbiorców internetu robi to przez TP, a po drugie gdybym miała zamysł reklamowania pewnej pani doktor o którą pytano zrobiłabym to na forum a nie pisała na priv...wydaje mi się, ze nie musisz wszędzie węszyć podstępu i złych intencji (choć wiem, że kiedyś bywało tak na tym forum). Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: DO OKHI!!!!!!!!!!!!! 26.11.03, 22:49 Okhi sprawdz pocztę gazetową, wysłałam Ci jeszcze jednego maila, Pozdrawiam, Joanna:)) Odpowiedz Link Zgłoś