Dodaj do ulubionych

dobry stomatolog - protetyk w wa-wie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 17:23
czy mozecie kogos polecic. chodzi o zabieg zakladania koronek.
cena mniej wazna, to co sie liczy to jakosc uslugi
Obserwuj wątek
    • Gość: alda odradzam IP: *.chello.pl 21.11.03, 17:27
      Odradzam EURODENTAL przy Domaniewskiej.Pół roku po założeniu koronek mam
      kłopoty z dziąsłami. Lekarze niekompetentni. Oczywiście nikt mnie nie zmuszał
      do pójścia tam i niestety powinnam wcześniej zrobić wywiad tak jak Ty.
      Teraz to ja mogę kogoś ostrzec przed tym gabinetem.
      Pozdrawiam.
    • Gość: joan1973 Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 18:38
      ja mogę polecić bardzo dobra i fachową pana doktor - przyjmuje na mokotowie.
      Jeżeli jesteś zainteresowana wyślę ci namiary na priv (podaj tylko e-
      mail).Pozdrawiam Joanna
      • okhi do joan73 24.11.03, 14:30
        podaje adres
        dzieki za pomoc
    • Gość: okhi Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 08:29
      joan, wyciagam watek :-)
      • joan1973 Re: do Okhi!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.03, 10:48
        okhi, przepraszam, ze dopiero dziś ale nie miałam wczęsniej możliwości odezwać
        się. wysłałam ci namiary na maila gazetowego, pozdrawiam
      • Gość: UWAGA Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.11.03, 10:53
        Dlaczego pytający i odpowiadający maj te same IP ?. widze 3 rózne nicki i 3 te
        same IP.

Znowu nagonka?
        • joan1973 Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? 26.11.03, 10:56
          może mamy tego samego operatora???????? zapewniam cię że nie zadaję pytań samej
          sobie i potem na nie odpowiadam:)))) trochę luzu i dystansu życzę, pozdrawiam
          Joanna
          • Gość: UWAGA Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.11.03, 11:00
            moze masz racje, a moze odpowiedza na to pytanie równiez okhi i nikt?

a moze przypadek...?
            • joan1973 Re: dobry stomatolog - protetyk w wa-wie? 26.11.03, 11:28
              o ile się orientuję to większa część odbiorców internetu robi to przez TP, a po
              drugie gdybym miała zamysł reklamowania pewnej pani doktor o którą pytano
              zrobiłabym to na forum a nie pisała na priv...wydaje mi się, ze nie musisz
              wszędzie węszyć podstępu i złych intencji (choć wiem, że kiedyś bywało tak na
              tym forum). Pozdrawiam, Joanna
    • joan1973 Re: DO OKHI!!!!!!!!!!!!! 26.11.03, 22:49
      Okhi sprawdz pocztę gazetową, wysłałam Ci jeszcze jednego maila, Pozdrawiam,
      Joanna:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka