Gość: Ulka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 18:35 Jestem na etapie zapuszczania włosów z b. krótkich na długie, czy znacie jakieś sposoby: masaż, preparaty, dieta, aby ten proces maxymalnie przyspieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margoo Re: szybsze odrastanie włosów IP: 10.128.131.* 29.01.02, 15:44 Miałam kiedyś ten problem - strasznie wolno rosły mi włosy. Od jakichś dwóch lat jest wręcz przeciwnie. Dlaczego? Po prostu wieczorem, po kąpieli, dokładnie rozczesuję włosy szczotką (przy okazji masuję w ten sposób skórę głowy) - najlepiej trzymać głowę spuszczoną w dół. Tylko nie wolno szarpać włosów, po prostu czesać je we wszystkie strony przez kilka minut codziennie. Po ok. miesiącu zobaczysz efekty. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: szybsze odrastanie włosów IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 19:09 Dzięki za radę już próbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: szybsze odrastanie włosów IP: 192.168.0.* 04.02.02, 21:05 mam nadzieję, że poradziłaś sobie . Ale gdyby nie to 1) może wolno nie rosną tylko się kruszą, to co urośnie to się w ramach suchych końcówek ukruszy. Najlepsza jest maseczka : jajko ( naj żółtko ) + nafta + olejek rycynowy. Bełtasz i nakładasz na włosy na 30 min. Głowę owijasz folią i ręcznikiem. Potem myjesz. Problem ze ściętymi białkami, ale da się wyczesać. To pomaga bardzo na włosy. Są zdrowe i błyszczące. Skuteczna ale nie szybka metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: szybsze odrastanie włosów IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 18:13 A czy znacie jakieś gotowe preparaty? Olejku rycynowego nie strawię. Odpowiedz Link Zgłoś