Gość: Aga IP: 213.25.206.* 03.12.03, 12:48 Czy może ktoś już używał tej serii? Jakie wrażenia?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghot Re: LIRENE - nowa seria do ciała Eris IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 03.12.03, 13:22 Niedawno był tutaj wątek na ten temat. Dziewczyny zachwalały żel antycell. Ja z kolei polecam żel+oliwka pod prysznic. Ładnie pachnie, jest wydajny i nie wysusza skóry. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania do Marghot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 13:30 Marghot, czy ten produkt jest bardziej "żelowy", czy "oliwkowy"? Zależy mi na działąniu wręcz natłuszczającym. Pozdrawiam, Anka (Miło mieć świadomość, że na forum zawsze ktoś pomoże!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: do Marghot IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 03.12.03, 13:36 Aniu, czy znasz oliwkę w żelu J&J? Konsystencja jest dokładnie taka sama, czyli dość gęsta, co ułatwia oszczędne dozowania. Ja mam skórę baardzo suchą i niestety jeszcze nie znalazłam żelu pod prysznic, po którym nie musiałabym stosować mleczka, balsamu etc. Ale ten żel jest na prawdę świetny i chyba przy nim zostanę - no, pod warunkiem, że nie znajdę lepszego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś