roxi_hart Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? 12.09.04, 13:48 Diabeł ubiera sie u Prady. Fajnie sie czyta ale w pamieci nie zostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua_julii Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: 81.210.32.* 12.09.04, 14:02 Dziewczyna z pomarańczami/Jostein Gaarder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:20 ''kod leonarda da vinci'' dan brown ''jedyna szansa'' coben ''wyspa skazancow'' lehane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 24.01.05, 22:12 Cujo-S.King'a jestem w koncowce Bastion-u tegoz autora Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? 24.01.05, 22:13 Ja się męczę ze "Sto lat samotności" :) A książka,która mi się ostatnio najbardziej podobała to "Paranoja" Josepha Findera(naprawdę rewelacja!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: 212.33.74.* 25.01.05, 10:21 Wiek żelaza / John Maxwell Coetzee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati2001 Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 25.01.05, 10:56 Miłośc w czasach zarazy Marqueza Wieści Whortona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hekate Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.05, 11:14 "Dziecko Rosemary" - Ira Levin Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Confession of shopoholic 25.01.05, 10:54 Confession of shopoholic, Podstawy zarządzania, Retoryka i erystyka z czego jednym tchem tylko pierwsze :)) Przede mna szczegółowe zgłębianie 2 pozostałych oraz Diabła ubierającego się u Prady. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? 25.01.05, 11:25 " The Age of Innocence"-Edith Wharton:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:06 A nie wiecie jak się nazywa koleżanka Masłowskiej,która napisała "Paryż,Londyn...(dalej nie pamiętam).Pomózcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:40 ostatni: Lśnienie -King'a Samotność w sieci Morderstwo wśród róż teraz jestem w trakcie : Gra Geralda -King'a i czeka caaały stos innych książek do czytania:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? 25.01.05, 11:59 ostatnio-Kodeks Spółek Handlowych i Prawo Działalności Gospodarczej obecnie-Prawo Pracy hehe...;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eska Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:09 Jak się nazywa koleżanka masłowskiej co napisała "Paryz,Londyn (dalej nie pamiętam)Odpiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? 25.01.05, 12:47 eska, Agnieszka Drotkiewicz "Paryż, Londyn, Dachau" Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? 25.01.05, 12:29 Jestes po pierwszym czytaniu KSH czy już po zaliczeniu (chociaż w 1 semestr raczej sie handlówki nie skończy)?? Jesli juz masz głowy to pr.pr.w porównaniu z poprzednim będzie niby kuracja w SPA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Jaka ksiązkę przeczytałyście ostatnio? 25.01.05, 12:32 aniaa_23 napisała: > Jestes po pierwszym czytaniu KSH czy już po zaliczeniu (chociaż w 1 semestr > raczej sie handlówki nie skończy)?? > Jesli juz masz głowy to pr.pr.w porównaniu z poprzednim będzie niby kuracja w > SPA :)) Juz po examie,ale nie wiem czy juz po zaliczniu,hehe...;) No a z reszta to lejesz miód na me serce!;D Aczkolwiek z p.p pisze też licenc,wiec wiesz...;) Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Balzac IP: *.tele2.pl 25.01.05, 12:18 Ojciec Goriot, ale nie jako lektura, z wlasnej woli, cala przeczytalam teraz jestem w trakcie Kuzynki Bietki tegoż samego autora Odpowiedz Link Zgłoś