Dodaj do ulubionych

Podrobki/sklepy internetowe

IP: 80.51.249.* 10.12.03, 16:57
Witam
Dostalam wlasnie perfumy ze sklepu interentowego. Pudelko nie bylo opakowane
w folie. Byla tylko folia ochronna, babelkow. Co o tym sadzic? Jak sie kupuje
w sklepie to przeciez sa w folii zapakowane??? Czyzby podroba to byla?
Czy spotkalyscie sie z czyma takim? I co w takiej sytuacji zrobic? Humor mam
zepsuty:(
Obserwuj wątek
    • Gość: plum1000 Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 17:59
      a w którym sklepie kupilas? pedet?
      • Gość: kama Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: 80.51.249.* 10.12.03, 18:38
        nie w Aleperfumy, i nie dodali zadnych probek:(
        nawet jesli sa oryginalne to nir kupie u nich wiecej bo za 300 zlotych to w
        perfumeriach panie z usmiechem probki dodaja
    • Gość: RACHELA Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.12.03, 20:04
      BŁĄD, TRZEBA BYŁO KUPIĆ NA ALLEGRO, ZA POLOWĘ TEJ KWOTY, JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA
      TO DAM CI PARĘ NAMIARÓW NA OSOBY OD KTÓRYCH KUPUJĘ I KTÓRE SPRZEDAJĄ ORYGINALNE
      KOSMETYKI POZDRAWIAM CIEPLUTKO RACHELA
      • Gość: lika Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:58
        Rachelo, proszę o namiary na allegro
    • Gość: Kama Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: 80.51.249.* 11.12.03, 11:46
      Dziewczyny nigdy nie mialyscie watpliowsci co do zakupionych w aleperfumy
      perfum????? Zawsze wszystko bylo OK? pozdr
      • Gość: jaga Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: 149.156.67.* 11.12.03, 12:36
        Ja właśnie kupiłam na prezent dla siostry w pedecie, mam poważne podejrzenia,
        są zupełnie nietrwałe. Na aleperfumy nacięłam się też kiedyś...
        • Gość: kama Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: 80.51.249.* 11.12.03, 13:21
          jaga to znaczy? jak macie jakies watpliwosci to piszcie o tym chyba ze wam nie
          zalezy na wyrzucaniu kasy bo w koncu jesli sklep oferuje podrobke perfum w
          cenie perfum normalnych to po prostu trzeba inne forumowiczki ostrzegac:) pozdr
          i czekam na szersze info
    • Gość: basia Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:15
      a ja przed minutą złożyłam zamówienie w pedet, naprawdę miałyscie wątpliwości
      co do oryginalnosci perfum z tego sklepu???
      • Gość: jag Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: 149.156.67.* 11.12.03, 15:39
        No więc oficjalnie ostrzegam, że mam wątpliwości, czy Gucci Rush2, 100ml
        kupiony przeze mnie na pedecie jest oryginalny. Używałam takiego z bezcłówki,
        ten miał być dla kogoś z rodziny - pachną inaczej, bezcłowy normalnie, z
        internetu jakieś 15 min. Przykro mi dziewczyny.
        Jeśli ktoś ma inne doświadczenia, niech pisze, może to incydentalne.
        • Gość: monika Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 16:44
          Ja kupiłam kiedyś w pedecie męskiego Bossa - też nie miał folii, ale poza tym
          jest chyba ok - bardzo trwały, reszta wygląda normalnie, łącznie z pudełkiem
          (bo mieliśmy w domu jeszcze poprzednie z perfumerii). Ale przyznam szczerze, że
          ten brak folii też mnie zaniepokoił.
          • tomasztomek1 Re: Podrobki/sklepy internetowe 09.04.04, 14:40
            Monika, meski Boss nie ma folii, tak jak wiele innych jeszcze oryginalnych
            zapachow.
            Nie kupuje wod toaletowych w internecie, tylko w Douglasie i wydaje mi sie, ze
            raczej tam podrobek bym nie znalazl.
            Pozdrawiam
            • tomasztomek1 Re: Podrobki/sklepy internetowe 09.04.04, 14:41
              ale oczywiscie rozumiem zaniepokojenie wywolane brakiem folii.
    • miren Re: Podrobki/sklepy internetowe 09.04.04, 14:18
      Kupowalam w pedecie jakis czas temu. Perfumy przyszly bez folii, co mnie
      zdziwilo, bo w sklepie sa w folii, no i z trwaloscia tez problem.....
      • miren Re: Podrobki/sklepy internetowe 09.04.04, 16:11
        ktos napisal za mnie:((

kupowalam w tym sklepie, zadnych zastrzezen codo oryginalnosci nie mam. Minusem
        bylo to - ze nie dolaczono zadnych probek. ale nikt i nie obiecywal:)
        • Gość: wredna maupa Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 16:26
          Ja kupowałam w pedecie, ale chyba z rok temu Gucci Rush 75 ml po 244 zł (w
          sklepie wówczas były po 319 zł) i wszystko było ok. Dodali też próbkę oxygenu
          Lanvina. Mam zresztą zamiar zamówic tam jeszcze raz.

A co do folii... Niektóre perfumy, tak jak ktos już napisął nie sa pakowane w
          folię już przez producenta. Także dziewczyny spokojnie i bez paniki :)
    • Gość: Kasia Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 16:33
      kochani moze ktos mi wytlumaczy skad sa te perfumy sprzedawane na Allegro ? z
      przemytu czy to podrobki...
      • Gość: ewa Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 17:51
        Poniżej 100zł masz bankowo podróbki, które pachną 10 min. Sprowadzane są z
        Niemiec i oryginalnie zapakowane, nawet w folię.Nie dajcie się nabrać!
        Pozdrawiam
    • Gość: ella Re: Podrobki/sklepy internetowe IP: 157.25.152.* 09.04.04, 17:02
      Kupiłam latem męskiego Bossa w bezcłówce, z zamówieniem na pokład samolotu,
      perfumy są trwałe, jak najbardziej oryginalne. Ale w sklepie bez folii bym się
      bała kupować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka