Gość: m IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 09:01 Czy w Poznaniu na Ratajczaka (czy gdzieś w centrum) jest właśnie Sephora? Proszę napiszcie gdzie to jest dokładnie. Miłego dnia, m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Sephora w Poznaniu 11.12.03, 09:07 Na stronie www.sephora.com.pl jest jedynie informacja o sklepach w Komornikach i Tarnowie Podg. (Auchan), nie słyszałam o Sephorze w centrum, no chyba że EMPiK przerobili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Sephora w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 09:15 Dzięki za odpowiedź. Dostałam kartę stałego kienta od nich i na Karcie jest 3-punkt ->własnie Ratajczaka 44 ??? Też pomyślałam o empiku, ale może ktoś wie na pewno, czy to tam? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Sephora w Poznaniu 11.12.03, 09:33 z tego co sie orientuje, to EMPiK ma numer 44, takze to to. Tym bardziej, ze jakis czas temu byla dyskusja na forum, ze sephora ma przejmowac empiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sephora w Poznaniu IP: 150.254.95.* 11.12.03, 11:54 Na 100 % w Empiku, byłam wczoraj i widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: Sephora w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 11.12.03, 13:48 Sephora wykupiła perfumerie EMPIK. I mam nadzieje, że personel też zminią na swój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: Sephora w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 09:11 Byłam w tej Sephorze wczoraj. No coz, ciasno tak samo jak za czasow Empiku, tylko wybor kosmetykow poszerzony o oferte Sephory. Kupilam puder sypki Loreala i dostalam probki. W sklepie nie zajrzalam do torebeczki i ucieszylam sie ze probki sa, ale teraz je obejrzalam i mina mi zdrzedla. Owszem, jest probka zapachu Kenzo Lotus Blanc, to akurat fajnie. Ale 2 podkladyMF i Clinique sa w takich odcieniach, ze nawet jakbym zaczela od jutra sie opalac to do lata bym tak nie zbrazowiala :( Do tego krem Eris na noc forte 35+. Ekhm, nawet jesli w oczach ekspedientki wygladam staro, to chyba widzi, ze mam jasna karnacje?? Tak wiec na przyszlosc bede czujna i od razu zaatakuje o inny odcien podkladow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: Sephora w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 09:12 Byłam w tej Sephorze wczoraj. No coz, ciasno tak samo jak za czasow Empiku, tylko wybor kosmetykow poszerzony o oferte Sephory. Kupilam puder sypki Loreala i dostalam probki. W sklepie nie zajrzalam do torebeczki i ucieszylam sie ze probki sa, ale teraz je obejrzalam i mina mi zdrzedla. Owszem, jest probka kremu Kenzo Lotus Blanc, to akurat fajnie. Ale 2 podkladyMF i Clinique sa w takich odcieniach, ze nawet jakbym zaczela od jutra sie opalac to do lata bym tak nie zbrazowiala :( Do tego krem Eris na noc forte 35+. Ekhm, nawet jesli w oczach ekspedientki wygladam staro, to chyba widzi, ze mam jasna karnacje?? Tak wiec na przyszlosc bede czujna i od razu zaatakuje o inny odcien podkladow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Sephora w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 12:18 Też mnie wkurza jak panie wciskają próbeczki na które w ogóle nie mam ochoty. Trzeba je trochę nauczyć, ze czasy się co nieco zmieniły. Wydajemy dosyć spore kwoty w drogich perfumeriach i otrzymanie próbki tej , na której nam zależy to nie żadna łacha z ich strony...Za to możemy sobie poczytać np w necie kto co ma do sprzedania z testerów... Ja robię się chyba coraz bardziej stanowcza jak proszę o określoną próbkę i pewnie za jakiś czas będę demonstracyjnie rezygnować z określonego zakupu jak nie dostanę tego o co proszę. Może to da jakiś efekt. Pozdrawiam, m Ps. A czy te panie z empiku są wymienione na nowy personel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenne Re: Sephora w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 12:56 Nie wiem czy zostaly wymienione, ale na pewno dostaly nowe mundurki :) masz racje ze powinnam byla wydusic z nich probki produktow, ktore rzeczywiscie chce sprawdzic. Nieczesto kupuje drogie rzeczy, wiec nastepnym razem bede sprytniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś