Dodaj do ulubionych

Sephora w Poznaniu

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 09:01
Czy w Poznaniu na Ratajczaka (czy gdzieś w centrum) jest właśnie Sephora?
Proszę napiszcie gdzie to jest dokładnie.
Miłego dnia, m
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Sephora w Poznaniu 11.12.03, 09:07
      Na stronie www.sephora.com.pl jest jedynie informacja o sklepach w Komornikach
      i Tarnowie Podg. (Auchan), nie słyszałam o Sephorze w centrum, no chyba że
      EMPiK przerobili ;)
      • Gość: m Re: Sephora w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 09:15
        Dzięki za odpowiedź.
        Dostałam kartę stałego kienta od nich i na Karcie jest 3-punkt ->własnie
        Ratajczaka 44 ??? Też pomyślałam o empiku, ale może ktoś wie na pewno, czy to
        tam?
        • marghot Re: Sephora w Poznaniu 11.12.03, 09:33
          z tego co sie orientuje, to EMPiK ma numer 44, takze to to. Tym bardziej, ze
          jakis czas temu byla dyskusja na forum, ze sephora ma przejmowac empiki.
          • Gość: ewa Re: Sephora w Poznaniu IP: 150.254.95.* 11.12.03, 11:54
            Na 100 % w Empiku, byłam wczoraj i widziałam
    • Gość: Monka Re: Sephora w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 11.12.03, 13:48
      Sephora wykupiła perfumerie EMPIK. I mam nadzieje, że personel też zminią na
      swój :)
    • Gość: nene Re: Sephora w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 09:11
      Byłam w tej Sephorze wczoraj. No coz, ciasno tak samo jak za czasow Empiku,
      tylko wybor kosmetykow poszerzony o oferte Sephory. Kupilam puder sypki Loreala
      i dostalam probki. W sklepie nie zajrzalam do torebeczki i ucieszylam sie ze
      probki sa, ale teraz je obejrzalam i mina mi zdrzedla. Owszem, jest probka
      zapachu Kenzo Lotus Blanc, to akurat fajnie. Ale 2 podkladyMF i Clinique sa w
      takich odcieniach, ze nawet jakbym zaczela od jutra sie opalac to do lata bym
      tak nie zbrazowiala :( Do tego krem Eris na noc forte 35+. Ekhm, nawet jesli w
      oczach ekspedientki wygladam staro, to chyba widzi, ze mam jasna karnacje??
      Tak wiec na przyszlosc bede czujna i od razu zaatakuje o inny odcien
      podkladow. :)
    • Gość: nene Re: Sephora w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 09:12
      Byłam w tej Sephorze wczoraj. No coz, ciasno tak samo jak za czasow Empiku,
      tylko wybor kosmetykow poszerzony o oferte Sephory. Kupilam puder sypki Loreala
      i dostalam probki. W sklepie nie zajrzalam do torebeczki i ucieszylam sie ze
      probki sa, ale teraz je obejrzalam i mina mi zdrzedla. Owszem, jest probka
      kremu Kenzo Lotus Blanc, to akurat fajnie. Ale 2 podkladyMF i Clinique sa w
      takich odcieniach, ze nawet jakbym zaczela od jutra sie opalac to do lata bym
      tak nie zbrazowiala :( Do tego krem Eris na noc forte 35+. Ekhm, nawet jesli w
      oczach ekspedientki wygladam staro, to chyba widzi, ze mam jasna karnacje??
      Tak wiec na przyszlosc bede czujna i od razu zaatakuje o inny odcien
      podkladow. :)
      • Gość: m Re: Sephora w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 12:18
        Też mnie wkurza jak panie wciskają próbeczki na które w ogóle nie mam ochoty.
        Trzeba je trochę nauczyć, ze czasy się co nieco zmieniły. Wydajemy dosyć spore
        kwoty w drogich perfumeriach i otrzymanie próbki tej , na której nam zależy to
        nie żadna łacha z ich strony...Za to możemy sobie poczytać np w necie kto co ma
        do sprzedania z testerów...
        Ja robię się chyba coraz bardziej stanowcza jak proszę o określoną próbkę i
        pewnie za jakiś czas będę demonstracyjnie rezygnować z określonego zakupu jak
        nie dostanę tego o co proszę. Może to da jakiś efekt.
        Pozdrawiam, m
        Ps. A czy te panie z empiku są wymienione na nowy personel?
        • Gość: nenne Re: Sephora w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 12:56
          Nie wiem czy zostaly wymienione, ale na pewno dostaly nowe mundurki :)
          masz racje ze powinnam byla wydusic z nich probki produktow, ktore rzeczywiscie
          chce sprawdzic. Nieczesto kupuje drogie rzeczy, wiec nastepnym razem bede
          sprytniejsza :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka