Dodaj do ulubionych

Apotheker Scheller

IP: *.dami-rz.pl 29.01.02, 23:13
Czy któraś z was zna może produkty tej firmy. Bardzo interesujące są zwłaszcza:
krem marchewkowy czy krem z ostów. Jaka jest jakość tych kosmetyków bo wiem, że
cena nie jest niska. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Apotheker Scheller IP: 10.128.131.* 30.01.02, 11:46
      Z tego co wiem Apotheker Scheller to niemiecka firma farmaceutyczna bazująca
      wyłącznie na składnikach naturalnych.Miałam kiedyś krem mineralny na bazie
      krzemionki i maseczkę szałwiową.Jak z kremu byłam zadowolona-raczej
      lekki,dobrze się wchłaniał i delikatnie matowił,to maseczka nie zrobiła z moją
      twarzą nic dobrego a nawet podrażniła mi cerę.Krem ostowy z tego co słyszałam-
      jest bardzo tłusty i ciężki-dla skóry przesuszonej.A o marchewkowym nic nie
      wiem.Ale ceny rzeczywiście mają wyśrubowane.Pozdrawiam.
    • Gość: dafne Re: Apotheker Scheller IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 30.01.02, 18:40
      Miałam kiedyś krem na noc z kwiatem pomarańczy i kwasami owocowymi.Ładnie
      rozświetlał twarz i rano buzia była wypoczęta choć z tego co pamiętam miał
      ciężkawą konsystencję.Miałam też żele do mycia: z melisą i mineralny.Niezłe,ale
      bez rewelacji.
    • Gość: ywonka Re: Apotheker Scheller IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.01.02, 00:02
      Jak chcesz sie dowiedziec cos wiecej to wejdz na strone www.pedet.pl jest to
      sklep inetrnetowy z kosmetykami, sa tam tez kosmetyki Apotheker Scheller,
      osoboscie nic o nich nie wiem ale po cenie (krem 20 ml 12.00) widac ze nie sa
      tanie a probek zapewne nie uswiadczysz.
      • Gość: Goofik Re: Apotheker Scheller IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.01.02, 14:24
        Dzięki Ywonka za linka byłam i rzeczywiscie ceny są niemałe ale za to
        propozycje też są niczego sobie tylko skąd wziąć próbki, nie chciałabym
        się "naciąć". Może orientujecie się czy w sklepach z kosmetykami mają próbki
        tej firmy bo ja się na razie nie spotkałam z tym. Dzięki.
        • Gość: dafne Re: Apotheker Scheller IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.01.02, 18:15
          Ja próbek A.Scheller nie widziałam,ale z tego co pamiętam kremy są dostępne w
          małych i dużych opakowaniach.Możesz kupić kremik w 20 ml pudełku.Ale obawy
          związane z tym czy skóra zaakceptuje dany specyfik są w tym przypadku bardzo
          uzasadnione,bo składniki naturalne mogą diabelnie uczulić.Pozdrawiam krajankę:))
          • Gość: Goofik Re: Apotheker Scheller IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.01.02, 20:55
            Ale numer dopiero teraz zobaczylam te adresy a nie wiem czy zauważyłaś jaki
            adres ma ywonka, taki jak ja, niezły bajer ktoś wysyłał z mojego komputera
            wiadomość do mnie, najprawdopodobniej była to moja siostra tak jakby mi nie
            mogła tego powiedzieć osobiście! no nieźle
            • Gość: b Re: Apotheker Scheller IP: 206.215.147.* 31.01.02, 22:44
              uzywałam kremu marchewkowego, jest on przeznaczony dla cer przetłuszczających
              się, ale okazało się, ze zupełnie się to takiej cery nie nadaje. Był tłusty,
              używałam go latem, po powrocie do domu, byłam zawsze obklejona kurzem, który
              dosłownie przyklejał się do tłustej wartewki jaką pozostawiał ten krem na
              twarzy. Może jest on dobry, ale w przypadku suchej cery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka