Gość: kaska3 IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 12.12.03, 15:35 Bardzo prosze o dobrego, konkretnego, sprawdzonego..... Wiele razy nadzialam sie na nieznajacych sie w swoim fachu fartaczy i zupelnie nie wiem, gdzie szukac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 12.12.03, 21:55 podciagam, bo bardzo mi zaloezy. Moze znana jest tez jakas kompetentna kosmetyczka??? napiszcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene_es Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.tvtom.pl / 62.148.85.* 12.12.03, 22:51 Parę lat temu leczyłam się u b. dobrej lekarki, nazywa się Barbara Szpyrka i jest ordynatorem dermatologii dziecięcej w szpitalu na Raciborskiej w Katowicach (to chyba szpital S. Leszczyńskiego). Przyjmuje także dorosłych. Ja takze odwiedziłam wcześniej kilku lekarzy, z usług których byłam, delikatnie mówiąc, niezadowolona. Straciłam tylko czas i pieniądze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 12.12.03, 23:55 dzieki nene, a znasz tez jakas dabra kosmetyczke? W ciemno boje sie gdziekolwiek udac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 13.12.03, 17:33 podciagam niesmialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
nene_es Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! 16.12.03, 22:11 Bardzo Cie przepraszam, Kasiu, od kilku dni nie miałam czasu zajrzec na forum. Niestety, jesli chodzi o kosmetyczke, to nie mam zadnej sprawdzonej. Chadzam od czasu do czasu ale na proste zabiegi (oczyszczanie, nawilzanie); z dermatologicznymi problemami lepiej udac sie do lekarza, tak sadze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 16.12.03, 22:43 dziekuje nene, dobrego dermatologa w zasadzie tez szukam, dla meza z kole. Wiele razy "nadzialismy sie" i nie zamierzam wydawac pieniedzy na kolejnego partacza. Odpowiedz Link Zgłoś