Dodaj do ulubionych

DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze!

IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 12.12.03, 15:35
Bardzo prosze o dobrego, konkretnego, sprawdzonego..... Wiele razy nadzialam sie na
nieznajacych sie w swoim fachu fartaczy i zupelnie nie wiem, gdzie szukac!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 12.12.03, 21:55
      podciagam, bo bardzo mi zaloezy. Moze znana jest tez jakas kompetentna kosmetyczka???
      napiszcie prosze!
      • Gość: nene_es Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.tvtom.pl / 62.148.85.* 12.12.03, 22:51
        Parę lat temu leczyłam się u b. dobrej lekarki, nazywa się Barbara Szpyrka i
        jest ordynatorem dermatologii dziecięcej w szpitalu na Raciborskiej w
        Katowicach (to chyba szpital S. Leszczyńskiego). Przyjmuje także dorosłych.

Ja takze odwiedziłam wcześniej kilku lekarzy, z usług których byłam, delikatnie
        mówiąc, niezadowolona. Straciłam tylko czas i pieniądze.

pzdr

• Gość: kaska3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 12.12.03, 23:55
          dzieki nene, a znasz tez jakas dabra kosmetyczke? W ciemno boje sie gdziekolwiek udac.
    • Gość: kaska3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 13.12.03, 17:33
      podciagam niesmialo....
      • nene_es Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! 16.12.03, 22:11
        Bardzo Cie przepraszam, Kasiu, od kilku dni nie miałam czasu zajrzec na forum.

Niestety, jesli chodzi o kosmetyczke, to nie mam zadnej sprawdzonej. Chadzam od
        czasu do czasu ale na proste zabiegi (oczyszczanie, nawilzanie); z
        dermatologicznymi problemami lepiej udac sie do lekarza, tak sadze.

Pozdrawiam
        • Gość: kasia3 Re: DERMATOLOG - Katowice i okolice. Prosze! IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 16.12.03, 22:43
          dziekuje nene, dobrego dermatologa w zasadzie tez szukam, dla meza z kole. Wiele razy
          "nadzialismy sie" i nie zamierzam wydawac pieniedzy na kolejnego partacza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka