dora3385 15.12.03, 20:12 wiatm, czy ktoras z Was używala już tego nowego podkładu estee lauder?? i jak cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luloo1 Ideal matte 16.12.03, 09:45 To Ideal Matte, boski, idealna konsystencja, boski. Pieknie matuje i zostawia dosc gruba warstwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandra Re: Ideal matte IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 16.12.03, 11:40 maquimat jest lancome'a. a co do ideal matte, to ja mam odmienne zdanie - matuje tak sobie, konsystencja jest dziwna, ale jak dla mnie na szczescie grubej warstwy nie zostawia ;) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: Ideal matte IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 16.12.03, 13:08 Na szczescie nie zostawia :)))) Od tygodnia go uzywam. Konsystencja musu kawowego (czekoladowego, wg osobistych preferencji). Slizg boski. Przypudrowany efekt w sam raz na zime. Wyglada bardzo naturalnie. Wydajny. Rewelacja, a mialam opory, bo od dawna chodzil mi po glowie podklad Sisleya. Zadecydowala cena - jedyne 28 € (Sisley prawie dwa razy drozszy) i nie zaluje Odpowiedz Link Zgłoś