Gość: plum1000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:31 czy istnieje wersja tylko woda toalet? czy jest tez perfumowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halina Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 17.12.03, 11:46 Jest. Bodajże 40 i 60 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.itpp.pl 17.12.03, 12:24 jest, tylko to już zupełnie inna bajka, tj. inny zapach, wcale nie taki ładny jak noa Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 14:48 Jest perfumowana, 40 ml chyba. I ja ja wole od EDT. Aha, mozna kupic tez mgielke do ciala z nablyszczajacymi drobinkami, mam ja, jest super, tylko nie pachnie tak jak Noa:( Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kaja-75 Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 14:53 Potwierdzam:-)Noa edp pachnie dużo brzydziej niż Noa edt, no ale to kwestia gustu. kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 15:03 ale czmu pachnie inaczej? jak to taka sama woda? czy dotyczyc to moze tez zapachów innych firm? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 15:06 wg mnie seria kosmetykow edp, edt, zele, balsamy etc. pachnie tak samo, moze neico slabiej lub mocniej ale przeciez skomponowane sa na tej samej bazie i chodzi o to aby stosujac np. balsam+edp efekt zapachowy byl bardziej trwaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 17.12.03, 15:20 Patrzyłam na stronie www.osmoz.com i tam wyraźnie Noa i Eau de parfum Noa figuruja jako dwa różne zapachy, z róznym składem. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 15:33 Gość portalu: halina napisał(a): > Patrzyłam na stronie www.osmoz.com i tam wyraźnie Noa i Eau de parfum Noa > figuruja jako dwa różne zapachy, z róznym składem. Zgadza się .To teraz bardzo częste. Osobno lansuje sie EDT i EDP danej wody, bo zmiany BYWAJĄ znaczne (Hot Couture, Coco Mademoiselle, Nu). To że EDP jest wzmocnioną wersją EDT to chyba juz przeszłość. Teraz komponując lżejszą /cieższą wersję zapachu pod tą samą nazwą zmienia się składniki i efekt może być czasem minimalnie podobny do pierwowzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 16:17 o, Coralin już wszystko napisałą. Dodam jeszcze od siebie, że moga się różnić, i to bardzo, czego najlepszym przykładem jest Nu - wersji EDP nie cierpię, EDT kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.12.03, 15:35 Też tak na początku sądziłam,że powinny pchnieć podobnie tzn.woda toaletowa jest poprostu delikatniejsza.Ale np. Dolce Vita Diora -chodzi mi o dezodorant perfumowany(podłużna butelka) i wodę toalet.(okrągła butelka)w Pedecie mają identyczny opis.A okazało się,że są to dwa różne zapachy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 15:40 no tak, czyli tak jak kiedys bylo Gio i Aqua di Gio, tak teraz edp i edt... hmmm, ale mam zaleglosci ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Noa-Cacharel-pytanie 17.12.03, 16:16 Gość portalu: S. napisał(a): > Też tak na początku sądziłam,że powinny pchnieć podobnie tzn.woda toaletowa > jest poprostu delikatniejsza.Ale np. Dolce Vita Diora -chodzi mi o dezodorant > perfumowany(podłużna butelka) i wodę toalet.(okrągła butelka)w Pedecie mają > identyczny opis.A okazało się,że są to dwa różne zapachy.Pozdrawiam eee. chyba coś pokręciłaś. opis pedetu jest dobry. Dolce Vita i dezodorant z tej linii mają ten sam zapach. Ale buteleczka dezodorantu przypomina (choć nie do końca) buteleczkę wody toaletowej eau de dolce vita - a to już jest faktycznie inny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Noa-Cacharel-pytanie IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.12.03, 17:10 Elve,rzeczywiście masz rację cos mi się pokręciło :)Chodziło mi o wodę toaletową (eau de dolce vita),że jest to inny zapach(zasugerowałam się podobną,podłużną butelką).Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś