Gość: karla IP: *.chello.pl 22.12.03, 21:08 Szukam jakiegoś dobrego kremu tonującego do cery mieszanej.Możecie polecić mi jakiś? Myślałam o Vichy ale może znacie coś z innych firm lepszego? Może coś z górnej półki? Pozdrawiam Karolina :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Re: Dobry krem tonujący - jaki ;) 22.12.03, 21:38 Z górnej połki polecam bardzo lekki krem tonujący/podkład Teint de Jour. Bardzo go polubiłam, delikatny, matuje lekko, swietnie nawilza. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Dobry krem tonujący - jaki ;) 22.12.03, 21:40 zapomniałam dodać że ów wspomniany produkt jest Yves Saint Laurent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: Dobry krem tonujący - jaki ;) IP: *.chello.pl 22.12.03, 21:56 Dzieki za info :) Możesz jeszcze napisać ile ten kremik kosztuje? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Dobry krem tonujący - jaki ;) 22.12.03, 22:06 O rany dawno dość go miałam nie pamiętam za bardzo... ale chyba tak standardowo, ja kiedyś za niego płaciłam jakieś 126 zł więc moze o te parę złotych podrozał... ale nie pamietam naprawdę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay .. IP: *.tele2.pl 23.12.03, 20:02 podobno miraculum z serii pomarńczkowej Young C+ jest dobry. zobacz cos na wizazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: .. IP: *.chello.pl 23.12.03, 21:52 Dzięki :)Nie znam kompletnie oferty firm droższych więc szczególnie na takie propozycje czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: .. IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.12.03, 14:30 Estee Lauder DayWear Plus Multi Protection Anti - Oxidant Moisturizer Sheer Tint Release Formula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: .. IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.12.03, 14:31 Zapomniałam napisać, że kosztuje 160 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: .. IP: *.chello.pl 24.12.03, 14:33 Ślicznie dziękuję za namiarki :)Będę miała z czego wybierać ;) Odpowiedz Link Zgłoś