cus27 15.08.09, 15:56 Myslalam(zdarzylo sie),ze polskie produkty kosmetczne sa najlepsze...! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x.mira.x Nasz test: peelingi do twarzy 15.08.09, 22:18 a tanie (i nie rzadko duzo lepsze) kosmetyki to juz wyparowaly z polek? kryzys je zjadl?... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 09:40 ja tam wole peeling st ives. zadnych wynalazkow nie potrzebuje, jaka mam pewnosc ze to nie reklama? a panie nie sa wymyslone? to nie zadna sztuka napisac : Bozena 35 lat kierownik sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 10:20 Potwiedzam, St. Ives jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
amocyklina Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 13:08 A ja polecam Ziaja Pro, Peeling z mikrogranulkami mocny, genialny i bardzo wydajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolka47 Re: Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 14:40 używam St. Ives, zmieniać nie zamierzam, próbować innych tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 14:53 Najlepszy to jest peeling Ziaja Anno D'oro mikrodermabrazja za 10 zl. Musiałabym oszaleć, zeby kupować te cosie za grubą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 18:18 Ja lubię Eris Lirene gruboziarnisty. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 18:27 A ja niezmiennie będę chwalić drobnoziarnisty peeling Daxa z krzemionką lub bambusem. Odpowiedz Link Zgłoś
mango_mango Re: Nasz test: peelingi do twarzy 16.08.09, 23:56 polecam ziaja pro enzymatyczny. na glowe bije wszystkie pilingi ziarniste, a zluszcza do rozowej skorki, genialny, jednoczesnie jest na tyle delikatny, ze moge po nim zrobic kwasy. nie jest najtanszy, ale wydajny niesamowicie, mam go 8 miesiecy, stosujac regularnie na twarz i szyje i jeszcze sie nim naciesze. Odpowiedz Link Zgłoś