majka042004 01.09.09, 13:10 Wczoraj pofarbowałam sobie włosy Paleta ciemna czekolada. Wyszły czarne. Co teraz. Jak ściągnąć ten kolor choć trochę.Proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Jak pozbyc sie koloru IP: *.aster.pl 22.09.09, 10:47 Witam, przeczytałam właśnie o twoim problemie, nie wiem czy już coś zrobiłaś ale na pewno musisz udać się do dobrego fryzjera na ściągnięcie koloru.Palette jest farbą bardzo mocną tzn.wchłania się w głąb włosa przez co ciężko jest go usunąć. Nie bój się ściągać koloru, teraz są bardzo dobre kosmetyki do tego typu zabiegów,włosy są mniej uwrażliwione i mogą zachować naturalny zewnętrzny wygląd.Jeśli nadal się wahasz z tą decyzją zapraszam do mojego salonu i spokojnie coś na to poradzimy.podaję numer 0226499559 pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: Jak pozbyc sie koloru 28.09.09, 08:32 To fryzjerka, a teraz rada ode mnie, wiem, bo miałam to samo, też palette :D Pracujesz? Wez dwa trzy dni wolnego. Kup rozjaśniacz, połóż na włosy, nie bój się, nie wypadną. Trochę Ci to rozjaśni, połóż farbę w jaśniejszym kolorze. Po co Ci wolne? Rozjaśniacz wychodzi czasem marchwkowo rudy, a lepiej ni eklaść farby zaraz po rozjasniaczu tylko np z dzien odczekać. Nie czekaj, az zrobia Ci sie odrosty, tylko rojasniaj juz, kladz nowa jasna farbe i bedzie dobrze. I daj znac co i jak Odpowiedz Link Zgłoś