18lipiec 23.07.04, 23:05 Czesc! Niezmiernie sie ciesze ze dzieki Tobie dolacza do naszego grona kolejny maly ateista ( mam nadzieje) Jak tam synus? Napisz cos choc troszke. Czy zdrowy, jak ma na imie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogolone_jajka Re: Do o.jajka 23.07.04, 23:24 Hehe, ja też mam nadzieję, że wyrośnie z niego porządny ateista! Wierzę też, że jego starszy brat będzie go wspierał. No chyba, że babcia mu namąci w głowie. Już teraz, gdy wyjedzie z nim na działkę, zabiera go czasem do kościoła. No ale na razie jestem spokojny, mały jest za mały, żeby można go było zindoktrynować. A drugi malec rozwija się w porządku. Ma jeszcze z miesiąc leżenia w inkubatorze. Potem, jak przytyje do 2 kg(!) pójdzie do domu. Imię jeszcze na 100% pewne nie jest. Dzięki Marto za troskę. To miłe. Módl się za mojego małego (bez bluźnierczych podtekstów) ;-p Odpowiedz Link
18lipiec Re: Do o.jajka 23.07.04, 23:30 Oj to on nawet 2 kilo nie wazy? Ale malutkie jajko ! A swoja droga, masz gg? Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: Do o.jajka 24.07.04, 00:55 Wcześniak. Waży niewiele ponad kilogram. Jego starszy brat urodził się normalnie i ważył ponad 3 razy więcej niż ten w chwili urodzin. Odpowiedz Link